Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ...

Σκάνδαλο ολκής ξεσπάει με αφορμή την πολιτική επιδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς φέρεται να επωφελήθηκε Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος που έλαβε 520.000 δολάρια για την εκτροφή αλόγων, από τα λεφτά των Ευρωπαίων φορολογουμένων.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον Σαουδάραβα, Khalid Abdullah, που έλαβε τα χρήματα αυτά για την εταιρία Juddmonte Limited Farms, η οποία ανήκει στις 100 εταιρίες της Βρετανίας που λαμβάνουν ευρωπαϊκές επιδοτήσεις.
Εκπρόσωπός του Σαουδάραβα μεγιστάνα που διαθέτει 250 καθαρόαιμα άλογα, συνολικής αξίας περί τα 400 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο ίδιος έχει περιουσία που ανέρχεται το λιγότερος ε ένα δισεκατομμύριο δολάρια, αρνήθηκε να προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό, όταν προσεγγίστηκε από το βρετανικό BBC.
Όπως προκύπτει επίσης τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων πήγαιναν και σε ιδιόκτητες εκτάσεις από τη βασιλική οικογένεια και άλλα μέλη της βρετανικής ελίτ. Ποιος είπε ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν γίνεται διασπάθιση χρημάτων;
Αυτός όμως που έπαιρνε τα μεγαλύτερα ποσά, ήταν κάποιος Φρανκ Σμαρτ (έξυπνος από το αγγλικό «smart») – πραγματικά έξυπνος – που έχει στην ιδιοκτησία του τεράστιες εκτάσεις στη Σκωτία, ο οποίος αποσπούσε σε ετήσια βάση ποσό της τάξεως των 3,9 εκατομμυρίων δολαρίων! Ο κύριος έξυπνος, επίσης αρνήθηκε να δηλώσει οτιδήποτε όταν ρωτήθηκε από το BBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου