Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Επιλεκτικός Αντιφασισμός στο "ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ"!

Τα φιλοκυβερνητικά μέσα βρήκαν έναν πολύ ωραίο τρόπο για να φιλοτεχνήσουν το "ανθρώπινο πρόσωπο" της ΕΛ.ΑΣ. και της κυβέρνησης.
Βγήκαν λοιπόν "με μια φωνή" να καταγγείλουν -και σωστά- την επίδειξη ρατσισμού της φρικαλέας ναζιστικής οργάνωσης  με αφορμή ένα σκίτσο με παιδιά της ΕΛ.ΑΣ.
Όμως την ίδια περίοδο η Χρυσή Αυγή, όχι απλώς διαμαρτύρεται για τη δράση των αγωνιζόμενων φαντάρων, αλλά απαιτεί την Απαγόρευση της δράσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!
Αυτή την είδηση έθαψαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.
Για αυτή την είδηση Αδιαφόρησε το "ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ"!
Την ίδια περίοδο που η Χρυσή Αυγή απαιτεί την εξόντωση της αμφισβήτησης του "Παραλόγου τη Θητεία", της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των στρατευμένων και της αντίστασης στη μετατροπή των Ενόπλων Δυνάμεων σε Δύναμη Καταστολής των κοινωνικών κινημάτων.
Την ίδια περίοδο, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ανακοινώνει την ανάθεση στον στρατό Αστυνομικών Καθηκόντων και μετατρέπει τους φαντάρους σε άμισθους υπαλλήλους της Δίωξης Ναρκωτικών. Αυτά δήλωσε ο Π.Καμμένος στην Ήπειρο...
Το "ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ" όμως όπως και όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έκρινε σκόπιμο απλώς να αναπαράγει άκριτα τις υπουργικές εξαγγελίες.
Αναρωτιόμαστε, αυτός είναι ο ρόλος των δημοσιογράφων και της τέταρτης λεγόμενης εξουσίας.
Γιατί με αυτά και μ' αυτά ότι δεν είναι μόνο οι αστοί πολιτικοί που δεν τηρούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, αλλά επίσης και τα καθεστωτικά αστικά ΜΜΕ!
Ας συγκρίνουν λοιπόν όλοι τι προβάλλεται και τι αποκρύπτεται:  
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ"

Ρατσιστικό παραλήρημα βουλευτή της Χ.Α για... σκίτσο της ΕΛ.ΑΣ με παιδάκια!

Αίσθηση προκάλεσε ρατσιστική ερώτηση ενός βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προς τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αφορμή ένα σκίτσο που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ. στο Twitter, συνοδεύοντας ανάρτηση για την προστασία των παιδιών στη θάλασσα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας χαρακτήρισε την ανάρτηση ως απαράδεκτη ενέργεια προπαγάνδας από την Ελληνική αστυνομία και αναφέρει ότι «υιοθετεί πολιτικές θέσεις και προπαγανδίζει εμμέσως υπέρ της πολυπολιτισμικότητας».

Ο βουλευτής της Χ.Α συνεχίζει: «Στην εικόνα που αναρτήθηκε διακρίνονται τρία μικρά παιδιά να παίζουν σε παραλία, προφανώς της Ελλάδος. Το ένα από αυτά τα παιδιά είναι σκουρόχρωμο. Αυτή η ενέργεια του αναρτήσαντος την εν λόγω φωτογραφία αποτελεί έμμεση και υποσυνείδητη προπαγάνδα αλλά και σαφέστατη θέση υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της μίξης των εθνών».
Τέλος, ο Χατζησάββας ερωτά τον υπουργό Εσωτερικών ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την ενέργεια και από πού έλαβε τη σχετική εντολή όπως και «για ποιον λόγο εμπλέκει η κυβέρνηση την Ελληνική Αστυνομία σε τέτοιους είδους έμμεσες ή άμεσες προπαγανδιστικές ενέργειες, υπέρ ή κατά πολιτικών θέσεων».
Το tweet της ΕΛ.ΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου