Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

"Ψάρωσαν" στη Θράκη βουλευτές της ΝΔ και ΜΜΕ με τα φαντασιόπληκτα σενάρια για επανάληψη ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ στο Τουρκικό Πραξικόπημα

Γιατί η κυβέρνηση δεν παίρνει θέση;
Τελικά, δεν ήταν και τόσο δύσκολο να βρουν πρόθυμους αποδέκτες τα φαντασιόπληκτα σενάρια περί εισβολής μερίδας του Τουρκικού Στρατού στον Νότιο Έβρο, στο πλαίσιο του πρόσφατου Πραξικοπήματος.
Είναι χαρακτηριστικές οι παρεμβάσεις τόσο των Θρακιώτικων ΜΜΕ όσο και του βουλευτή Έβρου της ΝΔ και Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκη, ο οποίος μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις στη "Δέλτα Τηλεόραση".

https://www.youtube.com/watch?v=mkARv9jJZA0
Μια λελογισμένη επίδειξη πατριωτισμού και εθνικής ανάτασης ήταν αρκετή, αφού τα σενάρια επανάληψης των σχεδίων "ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ" είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά.
Ούτε πείθουν κανέναν, ούτε κανείς τα επιβεβαιώνει.
Τα ερωτήματα που εξ αρχής έθεσε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στους εν Ελλάδι εμπνευστές και διακινητές αυτών των σεναρίων μένουν αναπάντητα:
Καταρχήν, δεν κατονομάζεται η πηγή των πληροφοριών τους
Δεύτερον, στην καλύτερη των περιπτώσεων πρόκειται για προφορικές μαρτυρίες, οι οποίες δεν αξιολογούνται από τον αρθρογράφο καθώς πρόκειται για συλληφθέντες στρατιωτικούς, με γνωστές τις σκληρές μεθόδους αντιμετώπισης τους από το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν που συστηματικά κάνει χρήση βασανιστηρίων
Τρίτον δεν υπάρχει ούτε μια εκτίμηση των λόγων προβολής αυτών των μαρτυριών, σε συνδυασμό με τις συνθήκες που ελήφθησαν και το γεγονός, ότι σε αντίθεση με το προηγούμενο σχέδιο Βαριοπούλα, που απεκαλύφθη, τώρα δεν υπάρχει κανένα έντυπο που να το πιστοποιεί!
Από την άλλη μεριά, και ενώ για μια ακόμη φορά η ΝΔ συμπλέει -έστω και πιο προσεκτικά αυτή τη φορά με τις αποκαλύψεις ενός γνωστού για την ακρότητα των απόψεων του μιλιταριστικού μέσου- πρέπει να απαντηθεί γιατί τώρα επιχειρούν να καλλιεργήσουν κλίμα "εθνικών κινδύνων"! 
Να θυμίσουμε ότι το ίδιο έργο, με σαφές αποπροσανατολιστικό περιεχόμενο, το ανέβασαν οι ίδιοι διακινητές σεναρίων μέσα στο Πάσχα, με τα ευφάνταστα σενάρια τουρκικής κατάληψης της νήσου Παναγιάς και ενώ η κυβέρνηση διαπραγματεύονταν το νέο ολέθριο Μνημόνιο, στο οποίο τελικά συμφώνησε.  Και τότε "ψάρωσε" η ΝΔ!
Τώρα, στην περίοδο της εφαρμογής του Μνημονίου, των τεράστιων περικοπών, της κλοπής χιλιάδων σπιτιών από τις τράπεζες και της κατάργηση με νόμο κάθε εργατικού και συνδικαλιστικού δικαιώματος, εφευρίσκονται ξανά "εθνικοί κίνδυνοι"!
Καλούμαστε όλοι, όχι απλώς να βγάλουμε συμπεράσματα από τέτοιου είδους αρθρογραφία, αλλά να απαντήσουμε στο σε τι αποσκοπεί.
Κυρίως όμως απαιτείται η άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης, των Υπουργών Άμυνας Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα, αλλά και του Υπουργείου Εξωτερικών.
Η σιγή τους είναι προς το παρόν μήνυμα απαξίωσης της είδησης; 
Όμως κλίμα φτιάχνεται...
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου