Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μια αγκαλιά κουβάδες-σφουγγαρίστρες-χλωρίνες για το ΚΕΤΘ Αυλώνα

Όλη η αθλιότητα της Υποχρεωτικής Στράτευσης και την τεράστιας οικονομικής εκμετάλλευσης των φαντάρων και της λαϊκής οικογένειας μπορεί να καταγραφεί σε μια φωτογραφία.
Γιατί μια φωτογραφία μπορεί πραγματικά να σου δώσει να καταλάβεις αυτό για το ποίο απαιτούνται χίλιες λέξεις. 
Κατά τη διάρκεια λοιπόν της εξόρμησης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, κάποια στιγμή βλέπουμε μια μητέρα να πλησιάζει και να περνά την πύλη της μονάδας.
Στην αγκαλιά της είχε κουβάδες, χλωρίνες και σκούπες!!!
Βλέπεις, σε ένα Κέντρο Εκπαίδευσης που κατετάγησαν 1650 νεοσύλλεκτοι, το οποίο εννοείται ότι σε εκπαιδεύει για τα τεθωρακισμένα LEOPARD, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ....
Ο Ελληνικός Στρατός και η διοίκηση της μονάδας δε μπορούν να εξασφαλίσουν ανθρώπινες συνθήκες, τις απαιτούμενες συνθήκες υγιεινής βρε αδελφέ...
Και αφού ο Στρατός δε μπορεί ή δεν νοιάζεται να εξασφαλίσει τα υλικά καθαριότητας που απαιτούνται, την πρωτοβουλία θα πάρει η Ελληνίδα Μάνα!
Όμως εδώ πρέπει να εντοπίσουμε ένα σημαντικό λάθος που κάνει ο μέσος γονιός:
Δε θα πληρώσουμε εμείς το φαγητό, τη μετακίνηση, την ένδυση, τα μέσα καθαριότητας, τα γάντια και τις χλωρίνες.
Ανεξάρτητα αν αγαπούμε και νοιαζόμαστε το παλικάρι μας, ανεξάρτητα αν έχουμε για να αγοράσουμε τα καθαριστικά.
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του Στρατού να τα εξασφαλίσει... 
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των Υπουργών Άμυνας Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα, αυτών που δίνουν τεράστια κονδύλια για ασκήσεις με τις ΗΠΑ και το κράτος Φονιά Ισραήλ,  για ασκήσεις επικίνδυνες και πανάκριβες με πραγματικά πυρά, για νέα όπλα και μισθοφόρους, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στους φαντάρους.
Αγωνιστείτε λοιπόν συνάδελφοι φαντάροι και γονείς.
Η συγκεκριμένη μητέρα -της οποίας φυσικά την αγωνία μοιραζόμαστε και το ενδιαφέρον της για τα στρατευμένα παιδιά αναγνωρίζουμε-  δε θα έπρεπε να κουβαλά καθαριστικά, γιατί έτσι νομιμοποιεί με την καλή της την καρδιά τις περικοπές στα λειτουργικά έξοδα και τη μεταφορά των οικονομικών βαρών της υποχρεωτικής στράτευσης στις πλάτες των φαντάρων.
Η συγκεκριμένη μητέρα, όπως και ο κάθε γονιός, θα πρέπει να σταματήσουν να κάνουν Θυσίες και να Αρχίσουν να Κάνουν Παράπονα.
Η συγκεκριμένη μητέρα, όπως και ο κάθε γονιός που σήμερα επισκέφτηκε τα παιδιά του στα Κέντρα Εκπαίδευσης θα έπρεπε να πάει να βρει το Διοικητή, τον Άνθρωπο με την "Μεγάλη Στολή" και να απαιτήσει τον σεβασμό των δικαιωμάτων των στρατευμένων.
Γιατί Εδώ Είναι Στρατός και Πρέπει όλοι μαζί να Αγωνιστούμε για να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Αυτό λέει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Για αυτό Αγωνίζεται το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
Καλή και αγωνιστική θητεία σε όλους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com

   

1 σχόλιο:

  1. Η συγκεκριμένη μητέρα, όπως και ο κάθε γονιός, θα πρέπει να σταματήσουν να στέλουν τα παιδιά τους στρατό αν πραγματικά τα αγαπούν και τα νοιάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή