Slider

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Στρατιωτικοί ξεπλένουν τα Ναζιστικά εγκλήματα των Γερμανών στη Μάχη της Κρήτης και στην Κατοχή!


Αλλά βλέπεις σε κάθε εποχή υπήρχαν Παπαδόπουλοι και Τσολάκογλου...
Υπήρχαν όμως επίσης Κακαράδες και Βέλοι.

Άρθρο σε έντυπο της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας υιοθετεί την προπαγάνδα των γερμανικών αρχών κατοχής για τα Αντίποινα των ναζί κατακτητών στην κατοχή!
Η σχέση και αλληλοτροφοδότηση μεταξύ του στρατιωτικού κατεστημένου και των Ενώσεων Αποστράτων με την Εκκλησία και την Ναζιστική Ακροδεξιά είναι γνωστή. 

Αποκαλύπτεται εξάλλου κάθε χρονιά στις Γιορτές Μίσους στο Βίτσι, όπου πανηγυρίζει την επικράτηση του «ο κόσμος της εθνικοφροσύνης», όλοι αυτοί δηλαδή που συνεργάστηκαν από κυβερνητικές θέσεις με τους Κατακτητές και επάνδρωσαν τα Τάγματα Ασφαλείας που συγκρότησαν οι γερμανικές αρχές κατοχής, για να οργιάσουν ως Πραιτοριανοί, επίσης ως πρωτεργάτες  του μεταεμφυλιακού κράτους της Δεξιάς.

 Για να συμμετάσχουν αργότερα στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Τώρα όμως προχώρησαν ένα βήμα περισσότερο. 

Καθώς αρνούνται στον λαό το δικαίωμα και την υποχρέωση στην ένοπλη Αντίσταση στον κατακτητή, υιοθετούν επομένως όλη την προπαγάνδα περί τρομοκρατίας και δικαιολογούν-υπερασπίζονται τα ολέθρια κατασταλτικά μέτρα, φτάνοντας να επιρρίψουν στους Αγωνιστές της Λαϊκής Αντίστασης την ευθύνη για τα τρομερά ναζιστικά εγκλήματα, τα Αντίποινα των γερμανικών στρατευμάτων που είχαν συχνά σε πρωταγωνιστικό ρόλο τα γερμανοντυμένα Τάγματα Ασφαλείας! 

Αποτέλεσμα εικόνας για εαααΗ εφημερίδα της ΕΑΑΑ ασχολείται λοιπόν για μια ακόμη φορά με τους “κομμουνιστοσυμμορίτες” και η έντυπη έκδοση της ΕΑΑΝ σε κείμενό της μας εξηγεί γιατί τα γερμανικά αντίποινα μετά από επιθέσεις ανταρτών …έχουν την εξήγησή τους!

Στο τεύχος 134 Ιουλίου-Αυγούστου 2016 από την σελίδα 6 έως την 8 υπάρχει άρθρο με τίτλο “Από τη Μάχη της Κρήτης…”

Στη σελίδα 8 όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία υπάρχει

υπόμνηση με αριθ.2..στην οποία αναφέρεται:

<<Τη στιγμή που καλώς ή κακώς, ο κατακτητής για να προστατεύσει το προσωπικό του, βγάζει διαταγή στην οποία αναφέρει, ότι σε περίπτωση σκοτωμού ή τραυματισμού Γερμανού στρατιώτη, ανεξαρτήτως το ποιος φταίει, θα σου τουφεκίσω τόσους Έλληνες πολίτες για κάθε δικό μου, ή θα σου κάψω εξ ολοκλήρου το πλησιέστερο χωριό, κι συ ο Έλληνας <<πατριώτης>> σκοτώνεις μερικούς εχθρούς σου, γνωρίζοντας τα αντίποινα των κατακτητών στους φτωχούς άμαχους γέρους και γυναικόκοσμο, αυτό λέγεται <<αντίσταση κατά του εχθρού>>; 
Εσύ ο νέος, ο αντάρτης, μετά την μάχη θα καταφεύγεις στα ασφαλή λημέρια σου, με την χαρά ότι <<κατέστρεψες>> τον εχθρό, σκοτώνοντας μερικούς οπλίτες του, ενώ ξέρεις ότι σκοτώνονται ως αντίποινα αθώοι Έλληνες πολίτες και καίγονται χωριά και περιουσίες, εξ αιτίας σου. Αυτό δεν είναι πατριωτισμός αλλά δολοφονία των συμπατριωτών σου. Το ίδιο έγινε και στα Καλάβρυτα και σε τόσα άλλα μέρη της χώρας μας. Τα συμπεράσματα δικά σας>>.Η συνεπή και αξιοκαταφρόνητη αυτή πολιτική θέση των Απόστρατων Στρατιωτικών δεν επιχειρεί να δικαιολογήσει μόνο την στάση των Στρατιωτικών στην Κατοχή, η πλειοψηφία των οποίων -Βενιζελικοί και Βασιλικοί- είτε συνεργάστηκαν με τους Κατακτητές, είτε έμειναν απαθείς, την ίδια ώρα που έφεδροι αξιωματικοί και μερίδα των συναδέλφων τους έγραφαν σε βουνά και πόλεις μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας του λαού μας. 

Εξάλλου εναντίον της λαϊκής Αντίστασης στράφηκαν πολύ αργότερα όλοι αυτοί οι βολεμένοι στρατιωτικοί, όταν έγειρε η πλάστιγγα στο Στάλινγκραντ, για να γερμανοντυθούν και να επανδρώσουν τα Τάγματα Ασφαλείας με στόχο να συντρίψουν το μαχόμενο λαό που αγωνίζονταν για Λευτεριά και Λαοκρατία. 

Η ΕΑΑΑ ουσιαστικά υπεραμύνεται τον ρόλο του Πραιτοριανού και του Αναμορφωτή της κοινωνίας που έπαιξαν τα μέλη της επανδρώνοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χούντας, συμμετέχοντας και συνεργώντας στις εκστρατείες του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Ε.Ε., λαμβάνοντας ως πρόθυμοι μισθοφόροι διπλό και τριπλό μισθό.

Όλοι αυτοί, ήταν και είναι χειροκροτητές και πρωταγωνιστές του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, δηλαδή του παγκοσμιοποιήμενου πολέμου εναντίον του κόσμου της εργασίας ώστε να γίνουν πράξη οι απαιτήσεις των επιχειρηματιών και των πολυεθνικών.

Για να επιβληθούν οι Νόμοι του Κέρδους της Δικτατορίας της Αγοράς!   

Όλοι αυτοί που κραύγαζαν "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ" και απειλούσαν μάλιστα, είναι οι ίδιοι που απαιτεί η αφεντιά τους να μην δει μισθούς-συντάξεις να λαβωθούν από τα Μνημόνια, αλλά αντίθετα να καλοπληρώνονται για να επανδρώσουν όλοι αυτοί -στρατιωτικοί, αστυνομικοί-ΚΥΠατζήδες, δικαστικοί- το βαθύ κράτος που με πρωτόγνωρη κρατική τρομοκρατία θα επιβάλλει τα οδυνηρά ταξικά μέτρα στον εργαζόμενο λαό μας.

Αλλά βλέπεις σε κάθε εποχή υπήρχαν Παπαδόπουλοι και Τσολάκογλου...

Αλλά υπήρχαν επίσης Κακαράδες και Βέλοι...

Γιατί μόνο με αυτούς, μόνο έτσι Ανατρέπεται ο Ολοκληρωτισμός.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com   
     

2 σχόλια:

  1. και λίγα γράφουν γιατί το πρόβλημα ξεκινάει από πολυ πιο παλιά: όταν οι Κολοκοτρωναίοι, οι Μακρυγιάννηδες, οι Τζαβελαίοι, οι Λογοθέτηδες κ.τ.λ προκαλούσαν τους Οθωμανούς κατακτητές, οι οποίοι καλώς ή κακώς προέβαιναν σε αντίποινα όπως στο Σούλι, τη Χίο και σε τόσα άλλα μέρη της χώρας μας. Τέτοιοι είναι όμως πάντα οι επαναστάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτά να τα βλέπουν οι πάσης φύσης εθνικιστές και φασίστες!

    Πάντα ο εθνικισμός και ο φασισμός είναι το σκλαβάκι των πλούσιων ντόπιων και ξένων! Πάντα οι εθνικιστές ήταν και είναι γερμανοτσολιάδες και ρουφιάνοι. ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή