Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Το ΓΕΣ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις νέες σειρές κατάταξης των συναδέλφων φαντάρων


Διαβάζουμε στο army.gr
"Ενημέρωση των Διοικητών Παραγωγικών Σχολών, Σχολών Εφαρμογής και ΚΕΝ του Στρατού Ξηράς
Την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ ενημέρωση των Διοικητών των Παραγωγικών Σχολών, των Σχολών Εφαρμογής Όπλων και Σωμάτων, καθώς και των Διοικητών των Κέντρων Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων του Στρατού Ξηράς.
Η Ιεραρχία του ΓΕΣ έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες της αναφορικά με τον τρόπο ενάσκησης των καθηκόντων τους, επεσήμανε σημεία ιδιαίτερης προσοχής και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους".
Νομίζουμε ότι όλοι αυτοί που διαδίδουν ότι στον Στρατό δεν υπάρχουν δικαιώματα και δεν αξίζει να παλεύεις για αυτά γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπλέξεις, διαψεύδονται...
Η παραπάνω πρωτοβουλία του ΓΕΣ που σαφώς και κινείται σε σωστή κατεύθυνση αποτελεί αποτέλεσμα των μακρόχρονων προσπαθειών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Είναι αποτέλεσμα των εκατοντάδων καταγγελιών συναδέλφων φαντάρων, της μαζικής αμφισβήτησης της αυθαιρεσίας και της συλλογικής υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας.
Δεν περνά απαρατήρητο ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δέχεται ολοένα συχνότερα καταγγελίες και από τις λεγόμενες Παραγωγικές Σχολές, όπου αποκαλύπτεται όλη η βαρβαρότητα των συστηματικών καψονιών και της καταπίεσης.
Όλα επομένως αυτά υποχρεώνουν το ΓΕΣ να πάρει μέτρα.
Γιατί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις δραματικές συνέπειες των περικοπών στα λειτουργικά έξοδα των μονάδων, που μεταφράζονται σε εκτίναξη του κόστους της Υποχρεωτικής Στράτευσης, μια τεράστια έμμεση φορολόγηση της λαϊκής οικογένειας.
Σε κάθε περίπτωση συνάδελφοι  εσείς πραγματικά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι κάθε στιγμή στο πλευρό σας.
ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ
Διαβάστε και ενημερωθείτε:

Τα δικαιώματα του Νεοσύλλεκτου φαντάρου- Στον Στρατό έχουμε Δικαιώματα και τα Διεκδικούμε

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_614.html
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου