Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΩΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

Η ανάγκη, η πείνα, η δυστυχία, η απόγνωση δεν γνωρίζει εθνικότητα, θρήσκευμα, γλώσσα, φυλή...
Γνωρίζει αιτίες: 
Μνημόνια, Ανεργία, Φτώχεια, Πόλεμο, ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις...
Έτσι λοιπόν, η καθεστωτική και ακροδεξιά προπαγάνδα, η καλλιέργεια μισαλλοδοξίας και ισλαμοφοβίας..
Που τις τελευταίες μέρες ανθεί στα νησιά όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υλοποιώντας την αντιμεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε., έχει εγκλωβίσει, φυλακίζοντας στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης-HOT SPOT χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες..
Δέχτηκε ένα σοβαρό πλήγμα.
Αντίθετα από τα όσα διαδίδει η ναζιστική δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής και τα εθνικιστικά-μιλιταριστικά σαιτ, ήταν "ΕΛΛΗΝΑΣ" αυτός που στη Μυτιλήνη έκλεψε υλικό και μάλιστα από τον Ελληνικό Στρατό! 

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το ρεπορτάζ 

"Σκέφτηκε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να τον εντοπίσει μέσα στην ερημιά και αποφάσισε να κλέψει υλικό που ανήκε στον Στρατό, ένας νεαρός Έλληνας! Έτσι, τρύπωσε σε έναν περιφραγμένο χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και άρπαξε μία γεννήτρια ιδιοκτησίας των Ενόπλων Δυνάμεων!

Η κλοπή είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη και, όσο περνούσαν οι μέρες, τόσο ο 25χρονος δράστης ένιωθε ασφαλής. Ωστόσο, οι έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας μετά την καταγγελία των στρατιωτικών και την έρευνα που έκαναν στην αγροτική τοποθεσία από την οποία εκλάπη η γεννήτρια, απέφεραν καρπούς.

Τα στοιχεία του 25χρονου ταυτοποιήθηκαν και το πρωί της Τρίτης «πάγωσε», όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του και του έδειξαν το ένταλμα έρευνας. Η γεννήτρια βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον Στρατό, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης".

Φυσικά την είδηση αυτή εξαφάνισαν τόσο οι ΝΑΖΙ όσο και τα εθνικιστικά-μιλιταριστικά σαιτ γιατί δεν βολεύει την εμετική προπαγάνδα τους.

Δε βολεύει την εκστρατεία πολιτικής εκμετάλλευσης των τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων προκειμένου να αποπροσανατολίσουν και αποκρύψουν από τις ταξικές αιτίες των δεινών μας.

Βλέπεις, ο στόχος των ΝΑΖΙ είναι η συντήρηση της υπάρχουσας κατάστασης, η υπεράσπιση του κόσμου του πλούτου και της αστικής πολιτικής.
Η διάδοση της μαύρης πολιτικής επιρροής τους σπέρνει όμως εμφυλίους μεταξύ των εργαζομένων και αντίθετα απαιτούν και αυτοί "εθνική ενότητα" για να επιβάλλουν την υποταγή των εργαζόμενων στους εργοδότες.
Και αν δεν τα καταφέρουν με αυτό τον τρόπο, θα προβάλλουν το γνώριμο πρόσωπο του τραμπούκου-φονιά Φασίστα.
Απάντηση επομένως των εργαζομένων πρέπει να είναι οι κοινοί αγώνες Ελλήνων και μεταναστών-προσφύγων, η πάλη για την υπεράσπιση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων μας, για την ανατροπή της αστικής πολιτικής και των κυβερνήσεων της εργατικής λεηλασίας, της κρατικής τρομοκρατίας και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Ποτέ όσο σήμερα δεν είναι αναγκαιότητα ενός εργατικού διεθνιστικού κινήματος με αντικυβερνητικά-αντικρατικά-αντικαπιταλιστικά-αντιφασιστικά χαρακτηριστικά, με στόχο τη διάλυση της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  

1 σχόλιο:

  1. καλα ο ανθρωπος είχαι αναγκη απο ρευμα αυτοι που πρεπει να συλιφθουν ειναι αυτοι που δεν ασφαλισαν την γενιτρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή