Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Κατάστημα στη Θεσσαλονίκη πουλάει παιδική στολή «Χίτλερ» [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Ντροπή

Την ίδια στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, με τα παιδιά να γιορτάζουν το «όχι» στον φασισμό, η βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άφησε πολλούς άφωνους, αφού σε κατάστημα - βιοτεχνία παραδοσιακών και αποκριάτικων στολών στο κέντρο της πόλης, φιγούραρε στη βιτρίνα μια παιδική στολή «Χίτλερ»!
Ενόψει της εθνικής μας επετείου το κατάστημα μαζί με τις στολές του Έλληνα αξιωματικού και της εθελόντριας νοσοκόμας έβαλε στη βιτρίνα και αυτή του Φύρερ και φρόντισε μάλιστα να την διαφημίσει και δεόντως.

Η στολή συνοδεύεται κι από όλα τα απαραίτητα ναζιστικά αξεσουάρ, όπως το καπέλο των SS, το περιβραχιόνιο με τη σβάστικα και παράσημα με τον σταυρό των ναζί. 

Με τις μνήμες του φασισμού ακόμα νωπές από τους παππούδες μας και το φάντασμα του νεοναζισμού να πλανάται ακόμα και μέσα στην ελληνική Βουλή, μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής σε αυτή στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, απορίας άξιο είναι ποιός γονιός με αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να επιλέξει να ντύσει το παιδί του… Χίτλερ.

Απορίας άξιο είναι και το γιατί μία εταιρεία που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά παράγει κι ένα τέτοιο προϊόν.

Σημειώνεται ότι η βιοτεχνία που παράγει τη συγκεκριμένη στολή - ντροπή είναι ελληνική και εξάγει τα προϊόντα της ακόμη και στο εξωτερικό.

Όπως μάλιστα ανέφερε στο tvxs.gr ο άνθρωπος που τράβηξε και μας έστειλε τις φωτογραφίες της βιτρίνας, ένας άντρας που καθόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από το μαγαζί τον ακολούθησε όταν τον είδε να βγάζει τη μηχανή του, γεγονός που φαίνεται λογικό αν σκεφτούμε ότι κάποιος που έχει βάλει μια παιδική στολή του Χιτλερ τόσο προκλητικά στη βιτρίνα του, θα μπορούσε να έχει και την ανάλογη προστασία.

Δείτε τη διαφήμιση της στολής στην ιστοσελίδα της εταιρείας:

Και τη βιτρίνα του καταστήματος:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου