Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Το Εθνικιστικό παραλήρημα του onalert.gr απογειώνεται: μετά τις Ενώσεις των επικίνδυνων Στρατιωτικών προβάλλουν και τις εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων!

Η τραμπάλα του onalert.gr, ιδιοκτησίας του γνωστού τηλε-εισαγγελέα και προπαγανδιστή των Μνημονίων και των εργοδοτικών συμφερόντων, ανάμεσα στην προβολή του έργου της πολιτικής ηγεσίας υπό τον ΣΥΡΙΖΑ στο Υπουργείο Άμυνας και της προπαγάνδισης των θέσεων-απαιτήσεων αντιδραστικών και ακροδεξιών Ενώσεων Στρατιωτικών, Απογειώνεται.
Αυτή τη φορά, με την ανάρτηση "28η Οκτωβρίου: Η περήφανη παρέλαση των Εφέδρων - BINTEO" http://www.onalert.gr/stories/28h-oktobriou-h-perifani-parelasi-twn-efedrwn/52691 βγήκαν να διαφημίσουν τις επικίνδυνες ακροδεξιές Λέσχες Εφέδρων που για μια ακόμη φορά πήραν μέρος στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Εδώ προκύπτουν όμως τρία ζητήματα:
Πρώτον, στην σχετική ανάρτηση "Θεσσαλονίκη: Πρόγραμμα εορτασμού για 26η και 28η Οκτωβρίου" http://www.onalert.gr/stories/thessaloniki-programma-eortasmou-gia-26h-kai-28h-oktvbriou/52640 αναφέρονταν: 
δ. Παρέλαση τμημάτων αναπήρων πολέμου, μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων (όπου υπάρχουν), διάρκειας 40-60 λεπτών. Τάγματα Εθνοφυλακής δεν θα παρελάσουν.
Καταρχήν, πως και γιατί ενσωματώθηκαν στην Στρατιωτική Παρέλαση οι Ακροδεξιοί εθνικιστές από την Λέσχη των Ελλήνων Καταδρομέων, την Λέσχη εθελοντών Ελλήνων Βατραχανθρώπων, την λέσχη εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων;
Δεύτερο, αφού παραβιάστηκε το πρόγραμμα της Στρατιωτικής Παρέλασης, το οποίο μάλιστα είχε δημοσιοποιήσει το onalert.gr, γιατί δεν θέτει το ζήτημα αυτό, αλλά αντίθετα γράφει στην σχετική ανάρτηση για "περήφανη παρέλαση των Εφέδρων", προπαγανδίζοντας όλα τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναζαν στην παρέλαση;
Τρίτον, έφεδροι για το οnalert.gr είναι μόνο οι ακροδεξιοί των Λεσχών Εφέδρων;
Γιατί το onalert.gr ξεχνά τους δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες, στους οποίους έχει γυρίσει την πλάτη;
Δεν γνωρίζει το onalert.gr τι συμβαίνει στις μονάδες, τι τραβούν οι φαντάροι καθημερινά, ποιος είναι ο βαθμός της εργασιακής και οικονομικής τους εκμετάλλευσης;
Γιατί το onalert.gr ξέρει να προβάλλει τις απόψεις των ακροδεξιών στρατιωτικών, αλλά κάνει "μούγκα στην στρούγκα" π.χ. για την απόπειρα Ιδιωτικοποίησης του ΚΨΜ στο ΚΕΕΔ Σπάρτης!   
Από το ΓΕΣ και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά είχε δεσμευτεί να κλείσει στο ΚΕΝ Θήβας το ιδιωτικό ΚΨΜ!
Αποκαλύπτεται επομένως ότι ανάμεσα στις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει καμιά διαφορά.
Αποκαλύπτεται ακόμη ποια είναι η δική τους "εθνική ενότητα"
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΜΜΕ-Εφοπλιστές-καναλάρχες-εκκλησία-τραπεζίτες-εργολάβοι-επιχειρηματίες της πολεμικής βιομηχανίας.
Για το onalert.gr υπάρχει άραγε πάτος στον ακροδεξιό και εθνικιστικό Κατήφορο;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου