Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Έτσι ωθεί ο Στρατός τους Φαντάρους στην Απελπισία και στην Αυτοκτονία

Βλέπεις, δεν κάνουμε όλοι την ίδια θητεία...
Μια ακόμη Επιστολή Καταγγελίας συναδέλφων φαντάρων από το 211 ΜΚΤΕ Ρόδου αποκαλύπτει τι πραγματικά σημαίνει Υποχρεωτική Στράτευση στον Ελληνικό Στρατό.
Η επιστολή αυτή μας ήρθε αφού το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε αποκαλύψει με ένα μπαράζ τριών (3) επιστολών το τι κινδύνους αντιμετωπίζουν οι φαντάροι ακόμη και για την ίδια τους την ζωή, καθώς ορατός διαγράφονταν ο Κίνδυνος Αυτοκτονίας, υποχρεώνοντας τελικά τη διοίκηση της μονάδας και το ΓΕΣ σε λήψη σοβαρών μέτρων ανακούφισης των στρατιωτών:
Σημαντική Νίκη των Φαντάρων στο 211 ΜΚΤΕ Ρόδου, Πεταλούδες: περιορίστηκαν οι υπηρεσίες, αυξήθηκαν οι έξοδοι, ζητούμενο πλέον η ποιότητα της χακί καθημερινότητας

Να τονίσουμε ότι ευθύνες για τα όσα καταγγέλλονται δεν αφορούν μόνο τη διοίκηση της μονάδας, αλλά το σύνολο της Ιεραρχίας! 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ   
Ατέλειωτη πίκρα και οργή βιώνουμε στο συγκεκριμένο τάγμα. 
Οι υπηρεσίες μας είναι ατελείωτες και καθημερινής βάσεως όπως οι αγγαρείες και τα χωσίματα...
Οι υπηρεσίες της μονάδας δεν βγαίνουν με τίποτα, που σημαίνει ότι από την δύναμη τάγματος (20) περίπου το ΚΨΜ-ΚΕΠΙΚ-Μαγειρεία κάνουν και αυτοί υπηρεσίες διπλές, εάν είσαι σκοπός ΑΟΤ πρώτο νούμερο και κάνεις 6-9 το πρωί καλές 6 το απόγευμα....
Διότι οι υπόλοιποι συνάδελφοι μας απασχολούνται από αξιωματικούς και στελέχη του τάγματος.
Το δεύτερο που σε αλλάζει ή θα είναι σκουπιδιάρης ή θαλαμοφύλακας σε άλλου φαντάρου νούμερο ο οποίος έχει την ειδικότητα ξυλοκόπος (θα τον έχουν διατάξει να μαζεύει ή να κόβει ξύλα) και όχι τυφεκιοφόρος ή το 3 που πάλι δεν σε αλλάξει διότι ο ένας μπορεί να είναι συνοδηγός ή να απασχολείται στο ΚΨΜ (υπηρεσία).
Ένα άλλο θέμα είναι το γιατί έχει μειωθεί αρκετά αλλά το πιο βασικό θέμα είναι ότι η μονάδα δεν έχει γιατρό που αν χτύπα ξύλο πάθεις κάτι σοβαρό το 95 ΤΥΕΘ είναι τουλάχιστον 35 λεπτά από τις Πεταλούδες
Αγγαρεία και χώσιμο λοιπόν και έξοδο δεν ξέρουμε τι σημαίνει!
Όλα αυτά γίνονται γιατί η διοίκηση του στρατοπέδου ξαφνικά αποφάσισε να αποσπάσει 17 φαντάρους σε βυσματικές μονάδες όπως:
Λέσχη Αξιωματικών, ΜΟΝΤΕΣΜΙΘ, Λόχο Στρατηγείου, Σύνταγμα και Μεραρχία και να μεταθέσει άλλους 2 πριν την προβλεπόμενη ολοκλήρωση θητείας στην παραμεθόριο (ΒΥΣΜΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ)
Πριν λίγο καιρό είχαμε επιθεώρηση από το ΓΕΠΣ.
Όλους τους φαντάρους τους έκρυψαν και όσοι ήταν υπηρεσία κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης τους διέταξαν πως αν τους ρωτήσουν οι επιθεωρητές πως μας πάει να πουν 2 μέσα μια έξω.
Αλήθεια γιατί δεν στέλνουν φαντάρους ώστε να βγαίνουν οι υπηρεσίες; 
Γιατί έχουν εγκριθεί τόσες πολλές αποσπάσεις; 
Γιατί δυο συνάδελφοι μας πήραν Αναβολή;
Εκ των οποίων, ο ένας είχα τάσεις αυτοκτονίας από ότι ακούστηκε από στελέχη του στρατοπέδου.Πλέον έχουμε φτάσει στα όρια μας. 
Όλοι οι φαντάροι αναγκαζόμαστε να πάμε μαγειρεία, για ξύλα, σκουπίδια και ότι άλλο χρειαστεί η διοίκηση.
Μας έχουν φτάσει να πλένουμε τα ρούχα μας με σαμπουάν μαλλιών για να μην μυρίζουμε.
Να παίρνουμε νερό από την βρύση των μπάνιων γιατί ο ΚΨΜτζής θα έχει υπηρεσία που δεν προβλέπεται.
Τέλος, καλό θα ήταν να σταματήσει αυτό με τις αποσπάσεις σε χλιδάτες μονάδες και να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται ότι οι στρατιώτες δεν ξέρουν τα δικαιώματα τους.
Πριν φτάσουμε σε τίποτε χειρότερο μια και οι δυσκολίες είναι τεράστιες...
Αντιδράστε Συνάδελφοι
Βγείτε Παραπονούμενοι.
Ελάτε σε επαφή με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Καλέστε την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και στείλτε μας τις καταγγελίες σας.
Η δημοσιοποίηση των καταγγελιών είναι Δύναμη.
Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό και Ελεύθερο Συνδικαλισμό μπορούμε Όλοι Μαζί να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ           

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου