Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ-ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ

Δύο περιστατικά που σημειώθηκαν πρόσφατα αποκάλυψαν ότι ο Ελληνικός Στρατός δεν αποτελεί «το Φρουρό μας-όπως πρεσβεύουν οι εθνικιστές και η καθεστωτική προπαγάνδα αλλά μια διαρκή απειλή, με ορατές και αόρατες δραματικές συνέπειες από την εντεινόμενη πολεμική προετοιμασία του.

Σύμφωνα με το σαιτ thrakinea.gr «Το χάρο με τα μάτια του είδε αγρότης στην Παταγή Ορεστιάδας. Από το πουθενά καρφώθηκε στο τρακτέρ του μία σφαίρα. Ο λόγος για έναν αγρότη ο οποίος καθώς πήγαινε στο χωράφι του στην Παταγή είδε τον ανεμοθώρακα να σπάει από σφαίρα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η σφαίρα προήλθε από βολή που εκτελούσε ο στρατός».

Το παραπάνω περιστατικό αποτελεί μια σαφή δικαίωση της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΉΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ και διαφόρων κινημάτων που θέτουν το ζήτημα της χρήσης Πεδίων Βολής και καταγγέλλουν την πραγματοποίηση επικίνδυνων Ασκήσεων με πραγματικά πυρά. 
Τα ατυχήματα, συχνά θανατηφόρα αυξάνονται και είναι μια πραγματικότητα που δεν την διαψεύδουν τα Επιτελεία, αντίθετα την προπαγανδίζουν ως αναγκαία συνθήκη της έντασης που καταγράφεται τελευταία στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό. 
Συχνά όμως από τις ασκήσεις απειλούνται οι κάτοικοι γειτονικών περιοχών και οι κόποι του, ενώ καθαρά λόγω τύχης δεν έχουμε θρηνήσει. 
Παράλληλα, ολόκληρες περιοχές καταστρέφονται από τα πυρά του ελληνικού στρατού. Συστηματικά αποκρύπτονται οι μακρόχρονες δραματικές συνέπειες από την είσοδο χημικών ουσιών στη διατροφική αλυσίδα, καθώς τα εδάφη και το νερό που μολύνονται συστηματικά αποτελούν τόπους αγροτικών και κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων ή πολυσύχναστες παραλίες στους καλοκαιρινούς μήνες.
Όμως η απειλή δεν προέρχεται μόνο από τον Εθνικό Στρατό αλλά και από το ΝΑΤΟ!
Σε εκτόξευση πυραύλου και ανατίναξης του στον αέρα κατά τη διάρκεια διεθνούς στρατιωτικής άσκησης στην Κρήτη, οφείλεται τελικά η έκρηξη και ο εκκωφαντικός θόρυβος που ακολούθησε, προκαλώντας αναστάτωση σε ολόκληρο το νομό Ρεθύμνου, σύμφωνα με νεώτερο δημοσίευμα της ιστοσελίδας rethemnosnews.gr. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 11:45 το πρωί και έγινε αισθητή από το Ρέθυμνο έως τα Ανώγεια προκαλώντας έως και φόβο καθώς εκατοντάδες πολίτες, όχι μόνο είδαν την λάμψη στον ουρανό αλλά ένιωσαν να τραντάζεται και η γη κάτω από τα πόδια τους.
Στρατιωτικός που επικοινώνησε διαδικτυακά με την εφημερίδα, ενημέρωσε, ότι επρόκειτο για διεθνή στρατιωτική άσκηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί μας, στην οποία έγινε χρήση 16 πυραύλων STINGER και ενός πυραύλου AMRAAM, ένας από τους οποίους προκάλεσε την αναστάτωση, αφού εξερράγη πάνω από το Ρέθυμνο. Πληροφορίες που αρχικά είδαν το φως της δημοσιότητας για λάθος ρίψης πυραύλου κατά την διάρκεια εκτέλεσης βολών στο Πεδίο Βολής Κρήτης στα Χανιά, διαψεύστηκαν με επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Π.Β.Κ.
Μια πολύτιμη λεπτομέρεια: με τέτοιου είδους οπλικά συστήματα έχουν εφοδιάσει με συστηματικό τρόπο η CIA και οι Σουνητικές χώρες –Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία- τις ομάδες των ακράιων μουσουλμάνων φονταμενταλιστών που δρουν στην Συρία, καθώς θεωρούνται ιδιαιτέρως αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των εναέριων πολεμικών μέσων του καθεστώτος Άσαντ και της Ρωσίας.
Σε κάθε περίπτωση απαιτούμε την χρήση πραγματικών πυρών σε Ασκήσεις και να σταματήσει η πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Αφρική και Μέση Ανατολή που διευρύνεται.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

1 σχόλιο:

  1. η σφαιρα του G3 εχει μεγιστο βελινεκες 3700 μετρα και στα 4000 μετρα απεναντι απο το οπλο να κατσεις ουε θα σε αγγιξει τα πεδια βολης εχουν μηκος γυρο στα 1000 μετρα στα 500 ειναι η μεγιστη αποτσταση που ριχνει ο σκοπευτης και πισω απο τους στοχους παντα υπαρχει πλαγια τουλαχιστος 60-70 μετρα υφος συνηθος τα πεδια βολης ελαφρων οπλων ωπος πιστολια και τυφεκια ειναι παλια νταμαρια που εχουν διμιουργιθει τωρα το πως τον αγροτη πετυχαι η σφιαρα τον ανεμοθορακα του τρακτερ ενας θεος ξερει αλοστε σε μια συγκεκριμενη αποστα ση απαγορευτε να πλισιαζει καποιος ειδικα οταν διενεργητε βολη αρα ο αγροτης κατι λαθος εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή