Slider

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Μπλοκάραμε την Ιδιωτικοποίηση του ΚΨΜ στο ΚΕΕΜ Σπάρτης: Μεγάλη Νίκη του Κινήματος των Φαντάρων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Και όμως συνάδελφοι φαντάροι και φίλοι γονείς.
Τα καταφέραμε.
Η ιδιωτικοποίηση του ΚΨΜ και του ίντερνετ καφέ που ήδη λειτουργούσε στο ΚΕΕΜ Σπάρτης Μπλοκαρίστηκε.
Ο διαγωνισμός για την μετατροπή του σε Ιδιωτικό INTERNET CENTER Κηρύχθηκε Άγωνος.
Κανένας επιχειρηματίας δεν τόλμησε να παρουσιαστεί.
Οι έντονες αντιδράσεις των φαντάρων, οι συνεχείς ανακοινώσεις-παρεμβάσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ανάδειξη του θέματος από σαιτ-ΜΜΕ, ιδιαίτερα της Πελοποννήσου, είχαν ως αποτέλεσμα να Κάνουν Πίσω.
Η Ιδιωτικοποίηση δεν πέρασε, οι φαντάροι γλύτωσαν την ακόμη μεγαλύτερη οικονομική εκμετάλλευση από τον Στρατό του Π.Καμμένου και του Δ.Βίτσα.
Το ΓΕΣ έκανε στροφή 180' και διέταξε την ενίσχυση του υπάρχοντος ίντερνετ καφέ στο ΚΕΕΜ Σπάρτης με μηχανήματα και προσωπικό.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια Σημαντική και εξίσου Υπέροχη Νίκη του Κινήματος των Φαντάρων.  
Ενώ επιχειρούν συστηματικά να μας πείσουν ότι πρέπει να ζήσουμε σαν Δούλοι, ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το Μονόδρομο των Μνημονίων και των σχεδίων ανάπτυξης της κερδοφορίας του;.
Αφού διαλαλούν ότι "Εδώ είναι Στρατός, δεν υπάρχουν δικαιώματα, η διεκδίκηση είναι Άγνωστη Λέξη".
Εμείς τους αποδεικνύουμε ότι στον Στρατό μπορείς και αξίζει να υπερασπίζεις τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή,
Εμείς τους  αποδεικνύουμε ότι στον Στρατό μπορείς και αξίζει να αμφισβητούμε την Αυθαιρεσία, την Καταπίεση, την οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση που υφιστάμεθα. 
Είναι ένα μήνυμα Αγώνα που οι στρατευμένοι στο ΚΕΕΜ Σπάρτης στέλνουν όχι μόνο στην λαική οικογένεια που στενάζει και αυτή κάτω  από το βραχνά της έμμεσης φορολογίας της Υποχρεωτικής Στράτευσης, αλλά και στις επόμενες Σειρούλες που στο αμέσως επόμενο διάστημα θα διαβούν την πύλη των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.
Είναι ένα μήνυμα Αγώνα που οι στρατευμένοι στο ΚΕΕΜ Σπάρτης στέλνουν στο σύνολο της νεολαίας και του κόσμου της εργασίας.
Πάμε λοιπόν συνάδελφοι...
Με Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Θυμίζουμε τι προωθούνταν από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ:

Το ΓΕΣ και ο επιχειρηματίας πάνε να βγάλουν κέρδος από τους Νεοσύλλεκτους- Στo ΚΕΕΜ θα δημιουργήσει Ιδιωτικό Ιinternet cafe


Στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, στο ΚΕΝ που άφησαν τον 21χρονο συνάδελφο Νικήτα να πεθάνει από Πνευμονία... 

Το ΓΕΣ και ο διοικητής επεκτείνουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Πουλάνε καλοσύνη και ενδιαφέρον για τους νεοσύλλεκτους φαντάρους, αλλά για το μόνο που νοιάζονται είναι το Κέρδος.

Η οικονομική εκμετάλλευση του Φαντάρου, είναι το μόνο που τους Ενδιαφέρει..

Αφού μας ντύσουν υποχρεωτικά στα χακί, μας απομονώσουν και στρατικοποιήσουν, έρχονται να μας εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο.
Ο νέος τρόπος που σκέφτηκαν για να μας τα πάρουν και το ελάχιστο χαρτζιλίκι είναι να φτιάξουν INTERNET CENTER στο χώρο του ΚΨΜ του ΚΕΕΜ! Ιδιωτικό πάντα...
Και μάλιστα, με πρόσχημα την παροχή ίντερνετ, ουσιαστικά προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ σε δεύτερο ΚΕΝ, μετά απ΄αυτό που λειτουργεί στο ΚΕΝ Θήβας, το οποίο προεκλογικά είχαν υποσχεθεί να κλείσουν! 
Ο νεοφιλευθερισμός περνά και πάλι τις πύλες των μονάδων. Πάντα για το καλό μας.
Αυτός είναι ο Στρατός τους, το Κράτος και η Ανάπτυξη τους. Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΑΣ!
Την αρχή την έκανε το δίδυμο Αβραμόπουλου-Δαβάκη που ιδιωτικοποίησαν τα ΚΨΜ στο ΚΕΝ Θήβας, απογειώνοντας τις τιμές των προϊόντων. 
Για να ακολουθήσει το δίδυμο Καμμένου-Βίτσα, όταν στο ΚΕΝ Άρτας, στην αναφορά έβγαλε τον πωλητή Ιδιωτικής εταιρείας Κινητής Τηλεφωνίας για να μας πείσει να τους προτιμήσουμε.
Τώρα, το ΓΕΣ και η διοίκηση στο ΚΕΕΜ Σπάρτης στήνουν ιδιωτικό INTERNET CENTER στο χώρο του ΚΨΜ.
Εμείς απαιτούμε να σταματήσουν τώρα.
Είναι εξίσου άθλια η υποκρισία ότι μας νοιάζονται, με την απίστευτη απόπειρα να μας τα πάρουν.
Απαιτούμε να αγοράσει τώρα η διοίκηση του ΚΕΕΜ και του κάθε ΚΕΝ Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και να τους εγκαταστήσουν στα ΚΨΜ, συνδέοντας τους με το INTERNET.
Να σεβαστούν όλοι οι διοικητές των ΚΕΝ το πρόγραμμα εκπαίδευσης και να μην καταπατούν τον Ελεύθερο Χρόνο των συναδέλφων νεοσύλλεκτων.
Να μειωθεί στο ελάχιστο η παραμονή μας στα ΚΕΝ και να μειώσουν τη θητεία.
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αντιδράσουν αποφασιστικά και συλλογικά σε κάθε απόπειρα να μας εκμεταλλευτούν εργασιακά και οικονομικά.
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στις Ένοπλες Δυνάμεις εις βάρος των φαντάρων είναι προκλητικά και πρωτόγνωρα. 
Είναι Ντροπή για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
Δεν σκέφτεται ο ΑΓΕΣ ΤΕλλίδης το τι τραβάει η κάθε οικογένεια που της παίρνουν το παλικάρι τον Στρατό; 
Πως τολμά το ΓΕΣ να προωθεί τέτοιες αποφάσεις; 

Δείτε την προκήρυξη του Διαγωνισμού:
Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού - Μεταφορών, διενεργεί τον παρακάτω επαναληπτικό πρόχειρο πλειοδοτικό διαγωνισμό:
«Την 25 Οκτ 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 στη Λέσχη Αξιωματικών του Στρδου «Σχη κ. Δαβάκη», το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού - Μεταφορών (ΚΕΕΜ), με διεύθυνση 14χλμ της Ε.Ο Σπάρτης - Γυθείου θα διενεργήσει Επαναληπτικό Πρόχειρο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη εργολάβου εγκατάστασης είκοσι πέντε έως σαράντα ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τη δημιουργία INTERNET CENTER στο χώρο του ΚΨΜ του ΚΕΕΜ, με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο μηνιαίο μίσθωμα, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα του ΠΔ118/2007».

Ημερομηνία κατάθεσης προσφορών η 25η Οκτ 2016

Πληροφορίες και παραλαβή των Γενικών και Ειδικών όρων του διαγωνισμού, δίδονται κάθε εργάσιμη ημέρα απο 08:00 - 14:00 ώρα, εκτός Σαββάτου Κυριακής και αργιών, στο ΚΕΕΜ/4 ΕΓ, τηλ 2731035380

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου