Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Μέρες Πολυτεχνείου θα έρθει ο Ομπάμα στην Αθήνα; Θα τον Περιμένουμε Όλοι

Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...
Ο μεγαλύτερος ίσως υποκριτής που πάτησε το πόδι του στον Λευκό Οίκο έρχεται στην Ελλάδα; 
Και μάλιστα την περίοδο του Εορτασμού της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου; 
Ο Αμερικανός Πρόεδρος που άρχισε τη θητεία του με ένα Νόμπελ Ειρήνης για να τη διανύσει πνίγοντας στο αίμα τον λαό της Παλαιστίνης βάζοντας πλάτη στα εγκλήματα χωρίς τελειωμό του Κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ.
Που μαζί με τα ιμπεριαλιστικά κράτη της Ε.Ε. και τα αυταρχικά αραβικά καθεστώτα κατέστρεψε την Συρία και την Λιβύη, για να εγκαθιδρύσει παράλληλα ένα φασιστικό καθεστώς στην Ουκρανία.
Που έφερε ξανά τον πόλεμο κατά τη τρομοκρατίας στο προσκήνιο με τη βοήθεια του ISIS, ενός ακόμη δικού τους συμμάχου και δημιουργήματος.
Που τροφοδότησε την καπιταλιστική κρίση με την αδίστακτη πολιτική του αμερικανικού κατεστημένου για να την εκμεταλλευτεί ο αστικός κόσμος προχωρώντας με ραγδαίους ρυθμούς η δουλοποίηση της εργατικής τάξης σε πλανητικό επίπεδο, ενισχύοντας το φαύλο κύκλο των πολέμων, της έντασης των ενδοιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, των βάρβαρων επεμβάσεων τους και της προσφυγιάς.
Που προκάλεσε νέα κούρσα των εξοπλισμών, συνέβαλε αποφασιστικά την στρατιωτικοποίηση των καπιταλιστικών μητροπόλεων και έκανε σύνηθες φαινόμενο  την άκρατη, δολοφονική αστυνομική βία και τους αναίτιους φόνους από τους ένστολους, με την εμφάνιση της Εθνοφυλακής στους δρόμους εναντίον των εξεγερμένων να επαναλαμβάνεται συστηματικά. αποτελώντας συστατικό στοιχείο του σύγχρονου αμερικανικού Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Ο Ομπάμα λοιπόν, ο Πρόεδρος του Κράτους Φονιά θα έρθει στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου;
Σε μια περιοχή που περικυκλώνει ο πόλεμος τους και η προσφυγιά, συνέπεια του μοιράσματος και του ξαναμοιράσματος του κόσμου, ενώ συστηματικά προωθούνται οι αμερικανικοί ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί που βουλιάζουν στο αίμα τους λαούς σε Μέση Ανατολή και Αφρική.
Το μεγαλύτερο γεράκι του πολέμου, ο επικεφαλής της εκστρατείας του αίματος για την επιβολή της Νέας Καπιταλιστικής Ιμπεριαλιστικής Τάξης Πραγμάτων, θα προχωρήσει στην μεγαλύτερη πρόκληση εναντίον του λαού μας
Αν Τολμήσει να έρθει πρέπει να γνωρίζει ότι θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
Για να τον υποδεχτούμε όπως του πρέπει.

Απέναντι στην πιο άθλια κυβέρνηση που γνώρισε αυτός ο λαός, που δεν σταματά να ψηφίζει και να εφαρμόζει Μνημόνια και τώρα παίζει το έργο της ελάφρυνσης του χρέους;
Αλήθεια, ποιο χρέος προκάλεσαν οι 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, τα 4 εκατομμύρια φτωχοί, οι 500000 νέοι μετανάστες, οι συνταξιούχοι που πνίγουν στα δακρυγόνα, οι δεκάδες χιλιάδες που τους αρπάζουν τα σπίτια;
Θα Είμαστε λοιπόν όλοι εκεί, απέναντι στους Αμερικανούς και τους Φίλους τους, τον Τσίπρα, τον Καμμένο, τον Μητσοτάκη, τους εργολάβους, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες.
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΛΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου