Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Τρελό χώσιμο των φαντάρων στο ΚΕΤΘ Αυλώνα και μεγάλες αδικίες με τις υπηρεσίες, ενώ παντού κυριαρχεί η βρώμα

Σε απελπιστική κατάσταση είναι οι συνάδελφοι φαντάροι στο ΚΕΤΘ Αυλώνα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν παρεμβαίνει ενώ το ΓΕΣ είναι ενήμερο από τις επαναλαμβανόμενες καταγγελίες.
Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία που έστειλε συνάδελφος στρατευμένος αποκαλύπτει ότι έχει να βγει έξοδο εδώ και 8 μέρες. Οι υπηρεσίες είναι πάρα πολλές και δεν προλαβαίνουμε να ξεκουραστούμε. Από το ένα φυλάκιο μας στέλνουν στο άλλο. 
Τα φαγητά είναι άθλια και λίγα για τόσους πολλούς φαντάρους. Το εστιατόριο και η κουζίνα είναι βρώμικες μέχρι αηδίας και αναγκαζόμαστε να τρώμε στο ΚΨΜ το οποίο από τρόφιμα έχει μόνο πατατάκια, ενώ λειτουργεί μέχρι τις 21.00 μ.μ., όπου δίνει μόνο νερό!
Συνάδελφος ανέφερε στον Αρχιλοχία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ζήτησε να βγει εξοδούχος καθώς πρέπει αν πάει στο σπίτι του να φάει ένα αξιοπρεπές πιάτο φαγητού και να κάνει ένα μπάνιο, για να αντιμετωπίσει την ειρωνεία του τελευταίου, που του απάντησε να περιμένει την έξοδο του!
Ένα άλλο γεγονός είναι ότι όταν τελείωσε την εκπαίδευση του βλέπει στον πίνακα ανακοινώσεων ότι είναι εξοδούχος και ετοιμάστηκε να βγει, αλλά ακούει στην αναφορά ότι τελικά είναι υπηρεσία. Ακολούθως τον πήραν χωρίς τον απαραίτητο και κατάλληλο εξοπλισμό για το φυλάκιο.
Εκεί ο συνάδελφος ανέφερε ξανά πως τελείωσε την υπηρεσία του πριν από μισή ώρα και ότι είναι με 2.30 ώρες ύπνο. Για να του απαντήσουν ότι δεν τους νοιάζει!
Επίσης, υπάρχουν άρρωστα σκυλιά τα οποία δεν τα εμβολιάζουν, ούτε τα ταΐζουν. Αυτά έρχονται πίσω από τους στρατιώτες για να τους πετάξουμε κανένα κρουασάν. 
Οι κατώτεροι αξιωματικοί φέρονται καλά στους συναδέλφους φαντάρους, αλλά ενώ η Ιεραρχία είναι ενήμερη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κανένας δεν κάνει κάτι για να τα αντιμετωπίσει.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι σε όλα τα κλιμάκια της Ιεραρχίας απαιτώντας να λάβουν τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να απαντήσουν στα ακραία προβλήματα.
Τον σεβασμό των δικαιωμάτων των φαντάρων όμως θα επιβάλλουν μόνο οι ίδιοι με τους αγώνες τους, υπερασπιζόμενοι μαζικά και αγωνιστικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Με ελεύθερο συνδικαλισμό και κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου