Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Δεν περνάει η φίμωση της ERTopen!

«Μαύρο» επιχείρησαν να ρίξουν για τρίτη φορά στην ελεύθερη φωνή της ERTopen. 
Η πρώτη φορά ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, η δεύτερη στις 8 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους και η τρίτη σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2016 με την κατάσχεση των μηχανημάτων εκπομπής.
Όπως γνωρίζουν οι φαντάροι και όχι μόνο η συχνότητα της ERTopen φιλοξενεί κάθε Δευτέρα απόγευμα και την εκπομπή του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που επιδιώκει να αναδείξει τις μάχες για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Θυμίζουμε ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε αποχωρήσει από τον ραδιοσταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 σε ένδειξη διαμαρτυρίας σε αντίστοιχη επιχείρηση φίμωσης των συναγωνιστών και του εγχειρήματος της ERTOPEN.COM
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο σύγχρονος ολοκληρωτικός κοινοβουλευτισμός δεν αντέχει τον Αντίλογο στα Μνημόνια, την αμφισβήτηση της πολιτικής των μονόδρομων της Ε.Ε., του ΕΥΡΩ και του ΝΑΤΟ. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ιδεών Τσίπρα-Καμμένου είναι η μετατροπή της ΕΡΤ σε νέα ΥΕΝΕΔ με Ταγματάρχη! 
Η καταστολή, η λογοκρισία και οι διώξεις ήταν πάντα το τελευταίο καταφύγιο κάθε Ολοκληρωτισμού.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τους εργαζόμενους από την ανάπτυξη αποφασιστικών αγώνων για την ανατροπή τους. 
Φυσικά το πρόγραμμα θα συνεχίσει να μεταδίδεται διαδικτυακά, στο ertopen.com καθώς και από περιφερειακούς σταθμούς και, όπως ήδη δηλώνεται, γίνονται προσπάθειες άμεσα να επανέλθει και στην Αττική, στη γνωστή συχνότητα των 106,7 στα fm…
Η ERTopen θα μείνει ανοιχτή, θα συνεχίσει να είναι η φωνή του κάθε αγωνιστή!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου