Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΗΧΗΤΙΚΟ: «Ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο και η κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή"-Εκπομπή στην Εrtopen


ΕΚΠΟΜΠΗ στην Ertopen Δευτέρα 17/10 

 Πολύ σημαντική παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τις εξελίξεις σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο-Μέση Ανατολή

Θέμα της σημερινής μας παρέμβασης «ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο και η κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή"

Σημειώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα έκαναν παρέμβαση:
 ο Σεϊτ Αλντογάν - Δημοσιογράφος της καθημερινής Τουρκικής εφημερίδας Εβρενσέλ. 

ο Παύλος Αντωνόπουλος, συνδικαλιστής καθηγητής, μέλος του Συντονισμού για το Προσφυγικό -Μεταναστευτικό Σωματείων- Φοιτητικών Συλλόγων- Συλλογικοτήτων που πρόσφατα βρέθηκε στην Τουρκία στο πλαίσιο αποστολής αλληλεγγύης του εργατικού κινήματος.
Την εκπομπή παρουσιάζει ο Νίκος Αργυρίου εκπρόσωπος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Καλούμε τους συναδέλφους Φαντάρους σε Μαζική Συμμετοχή στην Αντιπολεμική, Αντιιμπεριαλιστική, Αντιφασιστική Πορεία Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες την Πέμπτη 20/10/2016 με συγκέντρωση στις 6 μμ στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, τα γραφεία της Ε.Ε. και την Πρεσβεία των ΗΠΑ. 
Το τηλέφωνο επικοινωνίας του ΔΙΚΤΥΟY ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι το 6932955437, ενώ η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι το diktiospartakos.blogspot.com
H εκπομπή μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου τηςertopen.com.
Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3,στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. 
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου