Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Παίκτριες, οπαδοί και προσφυγόπουλα παρτάρουν μαζί στις κερκίδες του Αστέρα Εξαρχείων (VIDEO)

Όπως πολλοί θα γνωρίζετε ήδη, ο Αστέρας Εξαρχείων είναι ένα αθλητικό σωματείο λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, μιας συντηρείται από τους παίχτες και τους οπαδούς με όλες τις αποφάσεις του σωματείου να παίρνονται μέσα από ανοιχτές συνελεύσεις.
Στον Αστέρα Εξαρχείων, σημασία δεν έχουν οι αθλητικές διακρίσεις, αφού όπως είδαμε και από το πρόσφατο πάρτι καθόδου αυτές περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Σημασία για την ομάδα έχουν η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη, για αυτό και παίρνουν πρωτοβουλίες, όπως η συλλογή ρούχων για τους πρόσφυγες και συμμετέσχουν σε αντιρατσιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τον τελευταίο χρόνο ο σύλλογος έχει εντείνει τις προσπάθειες του ως προς την βοήθεια των προσφύγων, όχι μόνο μαζεύοντας ρούχα, άλλα και δίνοντας ένα ποσοστό από τα έσοδα του συλλόγου από τα εισιτήρια για τις ανάγκες των προσφύγων.

Στο τελευταίο βιντεάκι που αναρτήθηκε στο Facebook του Αστερία Εξαρχείων, βλέπουμε την κερκίδα όπως την ονειρεύονται οι οπαδοί της ομάδος:

Μέτα το πέρας του παιχνιδιού της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αστέρα,οπαδοί, παίκτριες και προσφυγόπουλα, έστησαν γλέντι στο κλειστό γήπεδο στον λόφο του Στρέφη.
Τσαγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου