Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Νεοναζί πίσω από τη δολοφονία της 9χρονης Γερμανίδας «Μαντλίν»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Γερμανίδας «Μαντλίν». Μετά από 15 χρόνια εξαφάνισης της μικρής Πέγκι Κνόμπλοχ, οι αρχές λύνουν το μυστήριο και αποκαλύπτουν ότι στο σώμα της εννιάχρονης, βρήκαν ίχνη DNA ενός νεοναζί δολοφόνου.
Η Μπεάτε Τσέπε ή «Ναζιστική νύφη» όπως την αποκαλούν τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας, κατέθεσε στους δικαστές σχετικά με το βάναυσο θάνατο της μικρής Πέγκι, όπου πιστεύει ότι δολοφονήθηκε από έναν από τους δύο εραστές της. Η σύλληψη της Μπεάτε Τσέπε άνοιξε το δρόμο για τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Βρέθηκε γενετικό υλικό στο νεκρό σώμα του κοριτσιού, από τον νεοναζί εγκληματία Ούβε Μουντός

Βρέθηκε γενετικό υλικό στο νεκρό σώμα του εννιάχρονου κοριτσιού, από τον νεοναζί εγκληματία Ούβε Μουντός. Σ’ ένα τροχόσπιτο που είχαν στην κατοχή τους οι νεοναζί γκανγκστερ, η αστυνομία βρήκε στους υπολογιστές της οργάνωσης κασέτες με πορνογραφικό υλικό, κατασχέθηκαν ναζιστικές έγγραφα, και άλλα σημαντικά αρχεία. Όπως αναφέρει το daily mail, βρήκαν πολλά παιδικά παιχνίδια και ένα αρκουδάκι, που πιστεύουν ότι ήταν της μικρής «Μάντλιν».

Οι υπολογιστές των νεοναζί θα επανεξεταστούν για την ανακάλυψη κι άλλων στοιχείων. Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι σύμφωνα με το daily mail ότι θα έχουν στα χέρια τους περισσότερες ενδείξεις που θα μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το DNA του Μουντός συνδέεται με το θάνατο της Πέγκι Κνόμπλοχ.

Η 41χρόνων Τσέπε η μοναδική επιζών, της τριμελούς νεοναζιστικής οργάνωσης NSU, δικάζεται για το ρόλο της σε 10 δολοφονίες μεταναστών και αστυνομικών. Πήρε το τίτλο της «Ναζιστικής νύφης» γιατί είχε ερωτικές σχέσεις και με τους δύο ναζί φίλους της (Ούβε Μουντός και Ούβε Μπένχαρτ). Η εγκληματική οργάνωση NSU ενεργούσε πάνω από 10 χρόνια και είναι υπεύθυνη για πάρα πολλά αδικήματα, όπως και για το φόνο του Έλληνα επιχειρηματία Θεόδωρου Βουλγαρίδη ,τον Ιούνιο του 2005 στο Μόναχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου