Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ψάχνονται να ανοίξουν ξανά το ΚΕΤΧ στην Πάτρα: Δεν λογαριάζουν το κόστος, υπολογίζουν μόνο τις ψήφους!

Τι και αν ζούμε τόσα χρόνια χρεωκοπίας και μνημονιακής λεηλασίας.
Αυτοί, οι αστοί πολιτικοί και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν, συνεχίζουν την ίδια χυδαία αστική πολιτική πελατειακών σχέσεων και στυγνής οικονομικής εκμετάλλευσης φαντάρων και λαϊκών οικογενειών προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και να αρπάξουν ψήφους.
Και ο Στρατός αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ένας μεγάλος βραχνάς για τον κόσμο της εργασίας που επιβαρύνεται με νέες θυσίες.
Δείτε. Η κυβέρνηση που υποσχέθηκε να σχίσει τα Μνημόνια είναι αυτή που ψηφίζει το ένα μετά το άλλο, αλλά και η ίδια που υποσχέθηκε να περιορίσει τις πολεμικές δαπάνες, κλείνοντας τα άχρηστα στρατόπεδα είναι αυτή που ανοίγει ξανά αυτά που πρόκαναν να κλείσουν οι προηγούμενοι ΥΕΘΑ.
Έτσι λοιπόν αφού άνοιξαν ξανά το ΚΕΝ της Άρτας για να κάνουν τα κέφια της Γεροβασίλη, δεν έκλεισαν το ΚΕΝ Καλαμάτας αλλά αντίθετα έβαλαν τη ΜΟΜΑ να καθαρίσει τα μπάζα που προκάλεσαν τα μεγαλόπνοα έργα του Δημάρχου Καλαμάτας, μετάφεραν στρατό σε Ήπειρο-Μακεδονία ως μπράβο της Εnergian oil & gas και σχεδιάζουν να ανοίξουν ξανά το ΚΕΝ Ιωαννίνων, τώρα πήρε σειρά το ΚΕΤΧ Πάτρας.
Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα  
Αναθερμαίνονται το τελευταίο διάστημα τα σενάρια επαναλειτουργίας του ΚΕΤΧ ως στρατοπέδου νεοσυλλέκτων, μετά την κατάργησή του το 2012, στο πλαίσιο του εξορθολογισμού των στρατιωτικών δαπανών.
Το θέμα αποτελεί διακαή πόθο κυβερνητικών στελεχών και ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται στο πλευρό του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.
Η προσπάθεια για να επανέλθει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Τεχνικού στην Πάτρα ξεκίνησε στις αρχές του 2015 και ανεκόπη προ των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015.
Σήμερα στα σχέδια που επεξεργάζεται το υπουργείο Άμυνας είναι η παρουσίαση, ορκωμοσία και εκτέλεση της βασικής εκπαίδευσης και πάλι στο ΚΕΤΧ για 700 περίπου άτομα ανά ΕΣΣΟ (σειρά). Παράλληλα, θα συνεχίζει να λειτουργεί ως Σχολείο Εκπαίδευσης Στελεχών (ΣΕΣΤ) και ως Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης (ΕΚΕ).
Μάλιστα, προκειμένου να εμβαθύνουν την στρατικοποίηση της κοινωνίας συνδέουν τα ΙΕΚ με το ΚΕΤΧ και δίνουν άλλη διάσταση στην εργασιακή εκμετάλλευση της νεολαίας υποστηρίζοντας ότι εκεί οι φαντάροι θα λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να επανδρώσουν τις στρατιωτικές  τεχνικές υπηρεσίες που θα χρησιμοποιήσει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ώστε να καλύψει δωρεάν σειρά αναγκών του κρατικού μηχανισμού, εξαφανίζοντας θέσεις εργασίας
Τελικά το ποιοι σου δίνουν συγχαρητήρια και γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Γιατί η πρώτη φορά κυβέρνηση αριστερά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάντησε να της δίνουν συγχαρητήρια η Μέρκελ και οι γραφειοκράτες της Ε.Ε. για τα αντεργατικά μέτρα που μας επιβάλλει, ο Ομπάμα για την επιτυχημένη και συχνά κομβική συμβολή τους στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ο Ιερώνυμος για την συνεργασία τους με την Εκκλησία, οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή πολεμικών εξοπλισμών για τα συμβόλαια που τους εξασφαλίζει, οι Δήμαρχοι και οι Κομματάρχες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τα στρατόπεδα που ανοίγει ξανά ώστε να πουλούν εκδούλευση στους ψηφοφόρους τους.      
Παράλληλα, με την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος οι περικοπές στις μονάδες είναι τρομερές και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία και την ακεραιότητα των φαντάρων. 
Οι συνάδελφοι που στερούνται ακόμη και ένα πιάτο αξιοπρεπές φαγητό, που κάνουν παρέα με τους κοριούς αφού δεν υπάρχει ευρώ για απεντόμωση, καλούνται να αναλάβουν αυτοί το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης -πληρώνοντας ακόμη και τα καθαριστικά στις μονάδες- ενώ ολοένα συχνότερα το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας προωθεί διαδικασία ιδιωτικοποίησης των πιο κερδοφ΄ροων τομέων, μεταξύ αυτών και των ΚΨΜ, για να κεδροσκοπούν οι επιχειρηματίες εις βάρος μας.
Συνάδελφοι Αντισταθείτε,
Βγείτε Παραπονούμενοι.
Συγκροτήστε Επιτροπές Φαντάρων και υπερασπιστείτε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
 Δώστε τις μικρές και μεγάλες μάχες μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και στείλε τε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ     
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου