Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΧΑΣΙΣ... Ορεστιάδα: Έρευνες σε σπίτια και συλλήψεις στρατιωτικών για ναρκωτικά


Αυτό εννοούν όταν λένε "ζήσε το όνειρο σου στον Ελληνικό Στρατό";

176 γραμμάρια κάνναβη δεν τη λες και λίγη!
Στρατιωτικοί οι δύο συλληφθέντες.

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, δύο άτομα ηλικίας 34 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, γιατί εντόπισαν στα σπίτια τους ποσότητες ναρκωτικών, ενώ όπως προέκυψε, το πρωί της 14-11-2016, ο 35χρονος προμήθευσε τον 34χρονο με μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Αναλυτικότερα, στο σπίτι του 35χρονου, βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 176,5 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του 34χρονου εντοπίσθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 0,7 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.

2 σχόλια:

  1. Η Αριστερά στο σύνολό της έχει ως βασική ΑΡΧΗ την ΠΛΗΡΗ Αποποινικοποίηση της Χρήσης και κατοχής "μικροποσότητας" (ως και της νόμιμης καλλιέργειας κι εμπορίας) των λεγόμενων "μαλακών" ναρκωτικών, δηλαδή κυρίως της ινδικής κάνναβης / ή "χασίς" / ή μαριχουάνας ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗ ΒΙΑΙΑ ή ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (θέση με την οποία συμφωνώ εν μέρει), με το σκεπτικό να ΜΗΝ γεμίζουν οι φυλακές με Μη βίαιους (όχι μοχθηρούς - όχι αντικοινωνικούς) Μη επικίνδυνους αθώους χρήσιμους = σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους, ενώ οι Μεγαλο-Απατεώνες κι οι συμμορίες λωποδυτών παραμένουν έξω, συνεχίζοντας τη δράση τους !!! Πρέπει να θεσμοθετηθούν απαγορεύσεις, όπως αυτές για το αλκοόλ με αυστηρότερες ποινές (και για το αλκοόλ) !!! Στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό ο Μέσος Όρος / Αναλογία χρήσης κάνναβης, όπως προκύπτει από τον αριθμό των σχετικών δικογραφιών ως προς τους υπηρετούντες, είναι χαμηλότερος από τον γενικό μέσο όρο, ενώ στην υπηρετούσα νεολαία = ΦΑΝΤΑΡΟΙ, σχεδόν, ίδιος μ' αυτόν των ηλικιών 15 - 25 ετών !!! Η απαξία έγκειται, κυρίως, στο γεγονός ό,τι έχουν δώσει το Στρατιωτικό Όρκο να τηρούν = ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ το Σύνταγμα και τους Νόμους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ενώ οι ίδιοι ως χρηστά παραδείγματα δεν πρέπει να τους παραβιάζουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η άποψη για αποποινικοποίηση είναι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ- και βλέπουμε τι αριστερά είναι με τους Στρατιωτικούς Νόμους, τα Μνημόνια και την στήριξη των αμερικανικών επεμβάσεων.
      Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι αντίθετη.
      Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για εμπορία ναρκωτικών και μάλιστα το άρθρο αναφέρεται σε σχετικά μεγάλη ποσότητα.

      Διαγραφή