Slider

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Κλέει ο Γιώργος Μάστορας της Χρυσής Αυγής για τους συλληφθέντες φασίστες εγκληματίες του Βοτανικού

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ: ΕΝΑΣ ΝΑΖΙ, ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ...
Σύμφωνα με την αρθρογραφία "Δεν ήταν και τα... καλύτερα παιδιά οι συλληφθέντες ακροδεξιοί της "κατάληψης" του χώρου στο Βοτανικό που προορίζεται για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δέκα από αυτούς αποδείχθηκαν... γνωστοί της ΕΛΑΣ, καθώς είναι σεσημασμένοι. 

Στο παρελθόν έχουν συλληφθεί και καταδικαστεί για αδικήματα όπως μαστροπεία, απάτες και παραχαράξεις!

Οι αυτοαποκαλούμενοι «έφεδροι οπλίτες πολίτες» που είχαν ως φαίνεται «διπλή ζωή», βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους τσεκούρια, αλλά και ασυρμάτους, καθώς νόμιζαν ότι βρίσκοντα σε... σκηνάκια του στρατού. Όχι τυχαία φόραγαν και στολές παραλλαγής. 

Πέρα από το τραγελαφικό της υπόθεσης, η όλη ιστορία είναι πολύ σοβαρή. Η ομάδα είχε τα χαρακτηριστικά της παραστρατιωτικής οργάνωσης και ασφαλώς οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να την εξετάσουν πολύ σοβαρά. 

Προφανώς, οι σχέσεις των στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής που έσπευσαν να τους συνδράμουν αποδεικνύει ότι δεν κάνουν παρέα και με τους πιο... τίμιους και ηθικούς Έλληνες της Αθήνας.

Όμως ο  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ της Χρυσής Αυγής αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την Ναζιστική του Αλληλεγγύη.http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-dhmokratia-thriambeuse.-ekkenwthhke-ta-jhmerwmata-me-astunomikh-epembash
Ποιος  είναι όμως ο Γιώργος Μάστορας:
Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον «ιδεολογικό» καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο «Μάστορα»
Ανήμερα του Ευαγγελισμού: Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκιαΑλλά ο Γιώργος Μάστορας είχε στραφεί και εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όταν αποκαλύψαμε την τραμπούκινη δράση γνωστού Φυγόστρατου Χρυσαυγίτη στο ΚΕΕΜ Σπάρτης. Θυμίζουμε:

Σε δεινή θέση η ναζιστική Χρυσή Αυγή για τον τραμπούκο-λιποτάκτη-Ι5 στη Λακωνία

Ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σχετικά με την υπόθεση του χρυσαυγίτη Ι5 στην Λακωνία

Σε δεινή θέση η ναζιστική Χρυσή Αυγή για τον τραμπούκο-λιποτάκτη-Ι5 στη Λακωνία

Τεράστια αμηχανία στην ναζιστική οργάνωση προκάλεσε η αποκάλυψη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το γνωστό μέλος της στην Λακωνία, ο οποίος ενώ παρουσιάστηκε εκπρόθεσμα στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, απαιτήσε και πήρε απαλλαγή στράτευσης, επιδιώκοντας να λάβει χαρακτηρισμό Ι5, προβάλλοντας την κομματική του ένταξη στη Χρυσή Αυγή και την εντοπιότητα του, βρίζοντας και απειλώντας το προσωπικό στο ΚΕΝ Σπάρτης και του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.


Θα περίμενε κανείς από την Χρυσή Αυγή όπως και κάθε κόμμα να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα και να ζητήσει συγγνώμη από τους φαντάρους για αυτή την τραμπούκικη και άδικη συμπεριφορά του μέλους της. Να καταδικάσει έμπρακτα τη βίαιη παραβίαση της αρχής της ισότητας και ισονομίας, τη παραβίαση των δικαιωμάτων των στρατιωτών. Να ζητήσει συγγνώμη από τις λαικές οικογένειες που χωρίς κομματική πλάτη, χωρίς να γλύφουν κατουρημένες ποδιές, υφίστανται την τεράστια έμμεση φορορόληγηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, στηρίζοντας ηθικά-ψυχολογικά-οικονομικά τα στρατευμένα παιδιά τους που στέλνονται στην παραμεθόριο ως αναλώσιμοι της πρώτης γραμμής, εργαζόμενοι ως δούλοι, παίφτοντας θύματα εκμετάλλευσης από τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα.

Αντί για αυτό όμως η Χρυσή Αυγή έδρασε όπως το κάθε διαπλεκόμενο-διεφθαρμένο αστικό κόμμα. Με το κείμενο του Γιώργου Μάστορα «Γελάνε οι πέτρες: Τα παπαγαλάκια της ΝΔ ανακάλυψαν “Χρυσαυγίτη λιποτάκτη”! (Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013), επέλεξε το ψέμα, την χυδαία προπαγάνδα, την συκοφάντηση, την εξαπάτηση.

Πως να συγκαλυφθεί όμως διαφορετικά ότι το κόμμα των εθνικισταράδων, που απαιτούν αύξηση θητείας και στράτευση των γυναικών, νέους πανάκριβους εξοπλισμούς και ενίσχυση των Ελλήνων εμπόρων-βιομήχανων όπλων, ασκού ΒΙΑ για να μην πάνε οι ίδιοι στον Στρατό! 

Επικίνδυνες-φασιστικές-εχθρικές στον κόσμο της εργασίας αντιλήψεις, μπορούν μόνο με τρομοκρατικές και άθλιες μεθόδους να επιβληθούν. Πάντα με την στήριξη και την ανοχή του κράτους και του αστικού κατεστημένου εξουσίας. Αυτή είναι η ναζιστική Χρυσή Αυγή....

Ξαφνικά ένα ναζιστικό κόμμα που πολλές φορές έχει στραφεί ενάντια στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και στην καθημερινή προσπάθεια μας να εκφράσουμε τα δικαιώματα των συναδέλφων στρατιωτών κάνει ότι δε μας γνωρίζει και μας παρουσιάζει ως πιόνια του Σαμαρά. Χαρακτηριστικό δείγμα ναζιστικής προπαγάνδας!

Η ποταπότητα της συμμορίας φτάνει στο πάτο όταν χαρακτηρίζει τους αγωνιζόμενους φαντάρους «παπαγαλάκια, τα οποία βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να αναχαιτίσουν την ασταμάτητη δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». Επίσης, λένε: «Προκαλούμε τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας να δημοσιοποιήσουν το όνομα του φερόμενου ως απαλλαχθέντα από την στράτευση (αν υπάρχει τελικά αυτό το πρόσωπο) και πολύ περισσότερο όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι Χρυσαυγίτης.

Απαντούμε: 

1. Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει ότι είναι απόλυτα όμοια με τα αστικά κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι ψήφοι και η εξουσία. Και για αυτό είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα.....Και κάνει τα πάντα ως η αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας για να επιβληθούν οι κυρίαρχες επιλογές του συστήματος, προβάλλοντας τη μισσαλοδοξία και την εθνοκαπηλεία, αλλά και ολοένα περισσότερο το Ναζισμό.

2. Εμείς δε φοράμε κουκούλα, δεν είμαστε καταδότες. Δεν είμαστε δηλαδή Χρυσαυγίτες, φιλοχουντικοί και τιμητές των Ταγμάτων Ασφαλείας-Συνεργάτες των κατακτητών της Ναζιστικής Γερμανίας «για να δώσουμε ονόματα». Δεν έχουμε τίποτε να αποδείξουμε στους ΝΑΖΙ...

3. Ως ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δημοσιοποιούμε τις καταγγελίες των φαντάρων. Κριτήριο μας η ενημέρωση της κοινής γνώμης και το κάλεσμα για την συγκρότηση ενός μαζικού κινήματος, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, το φασισμό, την αντεργατική πολιτική, τα Μνημόνια και το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου