Slider

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΔΥΚ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΛΔΥΚ.
Για μια ακόμη φορά οι νεοσύλλεκτοι φαντάροι μας καταγγέλλουν τα ψέματα που λένε οι Αξιωματικοί και τα κλιμάκια του ΓΕΣ για να πείσουν τους συναδέλφους να αποδεχτούν τη μετάθεση στην Κύπρο.
Το πιο συνηθισμένο "ότι η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ είναι υποχρεωτική να δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των εθελοντών". 
ΨΕΜΑ, ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
Δεν υπάρχει διαταγή ή Νόμος που να προβλέπει κάτι τέτοιο.
Αν υπάρχει να μας το δείξουν!
Αντίθετα, η μετάθεση στην Κύπρο είναι στη συντριπτική πλειοψηφία των φαντάρων ανεπιθύμητη. Μόνο η οικονομική ανέχεια "υποχρεώνει" τους φαντάρους να πάνε ΕΛΔΥΚ, αλλά και αυτοί το μετανιώνουν γιατί όσα θα πάρεις θα τα δαπανήσεις σε εισιτήρια και άλλα έξοδα.
 Όσο κι αν προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση τα κλιμάκια του ΓΕΣ και οι αξιωματικοί, σε όλους είναι γνωστά η κατάσταση επιφυλακής, οι περισσότερες ασκήσεις, η αυστηρή πειθαρχεία, το τρέξιμο και τα καψόνια. 
Οι αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τα τελευταία χρόνια έχουν βοηθήσει πολύ, όπως και οι προσωπικές μαρτυρίες όσων επιστρέφουν από το νησί.  
Οι διεθνής συμφωνίες και το Αξιόμαχο βάζουν σε δεύτερη μοίρα τη ζωή των φαντάρων. Επιπλέον η ένταση με τα ελληνοτουρκικά για τις ΑΟΖ φέρνουν νέες ανησυχίες για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου. 
Η διαμάχη για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο φαίνεται τόσο ξένη.
 Σε όλους τους συναδέλφους φαντάρους που δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα είτε τα βρουν είτε δεν τα βρουν στα παζάρια και τη μοιρασιά.
Να μια απόδειξη τι σημαίνει Μετάθεση στην Κύπρο:

ΕΛΔΥΚ: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΗΝ 35Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ 
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ 
ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
Το πρόβλημα με τα ναρκωτικά είναι γνωστό στο ελληνικό στρατό.
Όσο και αν η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων βολεύεται να λέει ότι το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι εισαγόμενο στις μονάδες, συχνά η πραγματικότητα τους διαψεύδει.
Γιατί αποδεικνύει ότι ο στρατωνισμός, η επιβολή πειθαρχίας και η άνευ όρων υποταγή, η ενταντικοποίηση της εκπαίδευσης και των υπηρεσιών, η εθνικιστική προπαγάνδα και ο μιλιταρισμός σπρώχνουν την στρατευμένη νεολαία στην χρήση ναρκωτικών, ως μέσο διαφυγής από τη μαυρίλα της χακί τυραννικής καθημερινότητας.
Δεν είναι τυχαίο ότι το ζήτημα των ναρκωτικών προκύπτει στην 35η Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο.
Μια μονάδα γνωστή για την σκληρή εκπαίδευση και τη δράση της φασιστικής ακροδεξιάς.
Η Επιστολή Καταγγελίας αποκαλύπτει την ωμή πραγματικότητα πέρα από τους εθνικιστικούς μύθους και τα μιλιταριστικά κλισέ που ακολουθούν την 35η Μοίρα Καταδρομών.
Από πότε το ναζιστικό δόγμα της συλλογικής ποινής έγινε καθεστώς στον ελληνικό στρατό; Από πότε το ατομικό παράπτωμα επιφέρει την συλλογική τιμωρία και τυραννία;
Και θέτει ζήτημα άμεσης παρέμβασης του ΓΕΣ αλλά και της διοίκησης της ΕΛΔΥΚ.
Ο  διοικητής της Συνταγματάρχης (ΠΖ) Προκόπιος Μαυραγάνης πρέπει να αντιμετωπίσει τα ακραία προβλήματα.    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 35 ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝΕίμαι καταδρομέας στην 35 Μοίρα Καταδρομών στο Σταυροβούνι  (Κύπρο).
Με την αλλαγή του νέου Διοικητή γίνετε χαμός.
Επειδή κάποιοι στρατιώτες έπαιξαν μπουνιές με τα στελέχη και κάποιους άλλους τους πιάσανε με ναρκωτικά την πληρώνουμε όλοι!
Μας κόψανε τις εξόδους δεν μας αφήνουν να πάμε για μπάνιο στην θάλασσα, μας αφήνουν να βγαίνουμε 2 ώρες την ημέρα όταν έχουμε έξοδο και κάθε πρωί μας κάνουν καψόνι.
Επίσης τα Σάββατα που είναι μέρα ξεκούρασης για τον στρατιώτη μας σχίζουν στην εκπαίδευση.
Κάθε βράδυ ακούω στρατιώτες να κλαίνε στα κρεβάτια τους και όλα αυτά άρχισαν με την αλλαγή του νέου Διοικητή της μοίρας..!!!Ελπίζω αυτό το μήνυμα να φθάσει εκεί που πρέπει να φθάσει και να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα αυτό!!! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου