Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι στο ΚΕΤΘ Αυλώνα: Καψόνια, τραμπουκισμοί και η βρωμιά του στρατοπέδου να ανταγωνίζεται τη βρωμιά της εθνικιστικής προπαγάνδας των στελεχών

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες φανταροι
ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!
Με τρομοκρατία και απειλές απαντάνε στους φαντάρους. Συνεχίζονται τα προβλήματα!
Κύριοι δεν έχετε μόνο δικαιώματα έχετε και υποχρεώσεις. 
Αυτή ήταν η μόνιμη ατάκα που έλεγαν από την τελευταία καταγγελία για τα «απαγορευμένα» συνθήματα μίσους αξιωματικοί στους συνάδελφους που «τόλμησαν» να βγουν παραπονούμενοι για να έρθει η μαύρη (κυριολεκτικά) Κυριακή συσκότισης… 
Είναι η 5η καταγγελία από το στρατόπεδο στον Αυλώνα, που δείχνει ότι αυτό που κάνει εκεί ο διοικητής και όλη η ιεραρχία της διοίκησης είναι ένα προμελετημένο έγκλημα ενάντια στους φαντάρους. 
Ένα έγκλημα το οποίο συνειδητά συγκαλύπτεται από το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ.
Συνάδελφοι σε καταγγελία τους αναφέρουν:
Αγανάκτηση! Για ακόμη μια φορά το στρατόπεδο βρέθηκε στα ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ. Από το μεσημέρι της Κυριακής λόγω διακοπής ρεύματος το στρατόπεδο δεν είχε ρεύμα για οχτώ ώρες και ως τότε δεν είχε εμφανιστεί κανένα στέλεχος να ενημερώσει τους φαντάρους, οι οποίοι βρίσκονταν στους θαλάμους χωρίς φως. 
Τα εστιατόρια χωρίς φώτα και τα ΚΨΜ κλειστά.
Μας πιέζουν ώστε να μην λέμε τα προβλήματα και μας ωθούν να τα λύσουμε μόνοι μας. Ό,τι και να κάνουν οι φαντάροι όμως δεν λύνεται το πρόβλημα του ρεύματος, των άθλιων εγκαταστάσεων, των συνθηκών υγιεινής στα εστιατόρια (ποντίκια, βρωμιά κλπ), δεν λύνονται τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας ούτε η καθαριότητα στα ιατρεία…
Το μόνο που γνωρίζουν τα στελέχη και οι ανώτεροι είναι να δημιουργούν κλίμα τρομοκράτησης στους φαντάρους, να στηρίζουν τις εθνικιστικές κορώνες ανθυπίλαρχων και υπιλάρχων για τα κομμένα κεφάλια των Τούρκων, να πιέζουν και να αγχώνουν συναδέλφους, να «ρίχνουν» ποινές χωρίς προφανείς λόγους όπως έγινε την Παρασκευή 25/11 με μπροστάρη τον υπίλαρχο Αλ. Α. σε φαντάρους που δεν έχουν καν ορκιστεί.
Η τρομοκρατία τους και το θράσος τους απέναντι σε φαντάρους-πολίτες με στολή δε σταματάει πουθενά. Αυτή είναι «η ποιότητα της θητείας» για την οποία κοροϊδεύουν. Αυτός είναι ο στρατός για τον οποίο ο κ. Καμμένος «δε γνωρίζει να υπάρχουν καψώνια». Για τα εθνικιστικά συνθήματα του συναδέλφου τους, για τα οποία βγήκαν αρκετοί φαντάροι παραπονούμενοι, οι υπόλοιποι αξιωματικοί ουσιαστικά τον υπερασπίστηκαν. Έλεγαν ότι «πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο» γιατί τον πίεζαν κάποιοι φαντάροι για να πει ποιο σκληρά συνθήματα! 
Επαναλαμβάνουν ότι «θα βρουν αυτούς που το έγραψαν και θα τους στείλουν σπίτι με αναβολή». Καλό είναι να μην τολμήσουν την επόμενη φορά ούτε να το πουν αλλά ούτε και να το σκεφτούν, τους λέμε εμείς.
Συνάδελφοι, δεν είναι παραφωνίες όλα αυτά που ζείτε. Αυτός είναι ο στρατός και η αναδιάρθρωσή του, που ονειρεύονται! Νομίζουν ότι μπορούν να τον πετύχουν. Δεν τα έχουν καταφέρει, όμως, πολλές φορές. Δεν θα τα καταφέρουν ούτε αυτή. Ο φαντάρος είναι πολίτης με στολή και αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν όσες μιλιταριστικές, φασιστικές και ρατσιστικές μεθόδους κι αν χρησιμοποιήσουν.
Μας θέλουν υποταγμένους, μπολιασμένους με την εθνικιστική συνείδηση, έτοιμα αναλώσιμα πιόνια για την διασφάλιση των συμφερόντων τους, για την στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όπως δεν νοιάζονται για την καθημερινή μας διαβίωση δεν νοιάζονται για την ζωή και τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμφέροντα. Η ένταση του αυταρχισμού που ζούμε τις τελευταίες μέρες δεν είναι τυχαία. Επαναλαμβάνουμε ότι ταυτίζεται με το πολεμικό κλίμα που δημιουργείται όλες αυτές τις μέρες με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένου για στράτευση στα 18, τις δηλώσεις Κωσταράκου για πολεμική σύγκρουση τα επόμενα χρόνια.
Έτσι εξηγείται ότι ενώ το ΚΕΤΘ έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους, ενώ το ΓΕΣ δεσμεύτηκε για ριζικές αλλαγές, η κατάσταση εκεί συνεχίζει να είναι δυσβάστακτη. Είναι όλοι συνένοχοι!
Καλούμε λοιπόν τους συναδέλφους στον Αυλώνα να μην μασήσουν από τις κούφιες απειλές και την τρομοκρατία. Να συνεχίζουν να βγαίνουν παραπονούμενοι, να συγκροτήσουν επιτροπές, να αντιστέκονται στον μιλιταρισμό και τον φασισμό, να αλλάξουν ριζικά την εις βάρος τους κατάσταση.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου