Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Τουρκική Απόβαση από ελικόπτερο στην νησίδα Παναγιά, στις Οινούσσες της Χίου-Σε πολεμική ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις!

Αυτά τα απίστευτα διαδίδει το Pronews.gr-Defencenews.gr!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι φαντάροι και το μόνιμο προσωπικό που απαρτίζει τη φρουρά της νησίδας Παναγιάς με αυτά που διάβαζαν στο εν λόγω μιλιταριστικό και φιλο-χρυσαγίτικο σαίτ.
Γιατί το Pronews.gr-Defencenews.gr ουσιαστικά περιέγραψε απόβαση του Τουρκικού Στρατού η οποία απετράπει χάρη στην ετοιμότητα και αποφασιστικότητα  όσων έχουν αναλάβει τη φρούρηση του νησιού.
Σύμφωνα λοιπόν με το ευφάνταστο σενάριο  «Τουρκικό ελικόπτερο με ομάδα ειδικών δυνάμεων του τουρκικού Στρατού, πέταξε πολύ χαμηλά απάνω από την νήσο Παναγιά  στις Οινούσσες της Χίου. Πέταξε στα 300 μέτρα, έχοντας καθοδική πορεία».
Και όπως λοιπόν κατέβαινε το τουρκικό ελικόπτερο με τους Τούρκους κομάντος, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους "οι άνδρες του ελληνικού φυλακίου, όπλισαν και ετοιμάστηκαν να ανοίξουν πυρ, αν το ελικόπτερο έδειχνε διάθεση προσγείωσης στο νησί. Το ελικόπτερο αιωρήθηκε περίπου δύο λεπτά από το νησί και εν συνεχεία, καταγράφοντας την αντίδραση του προσωπικού που ήταν έτοιμο να ανοίξει πυρ, αποχώρησε».  
Εκείνη την στιγμή όμως ο συντάκτης του σαιτ θυμήθηκε ότι παράλληλα διεξάγονται οι αμερικανικές εκλογές και σκέφτηκε να δώσει έναν πιο δραματικό τόνο στο άρθρο του, συμπεριλαμβάνοντας και αυτή την παράμετρο:
«ήδη οι ελληνικές δυνάμεις στην περιοχή τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού, δεδομένων και των εκλογών στις ΗΠΑ. Μόνο τυχαία δεν είναι η σημερινή απόπειρα ενέργειας της Άγκυρας.  Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε φάση αλλαγής όχι απλώς ηγεσίας, αλλά και νοοτροπίας και δεν υπάρχει κανένας σε πολιτικό επίπεδο που να τοποθετηθεί  για μια τέτοια ενέργεια".
Αυτά γράφουν οι συντάκτες του PRONEWS.GR-DEFENCENET.GR! 
Αυτοί που έχουν τσακωθεί με την αλήθεια…
Την ίδια σχέση με την πραγματικότητα είχαν οι αποκαλύψεις τους για τουρκικά σχέδια κατάληψης της νησίδας Παναγιάς την άνοιξη ή τα σενάρια επανάληψης της "ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ" από τους Τούρκους Πραξικοπηματίες!
Αυτοί που αδιαφορούν για την ανησυχία που προκαλούν στους κατοίκων των ευαίσθητων αυτών περιοχών, αλλά και στις οικογένειες όσων υπηρετούν εκεί.
Να τι έγινε στην πραγματικότητα:
«Τουρκικό ελικόπτερο εισήλθε στις 5:55 ώρα τα ξημερώματα στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως. Ένα λεπτό αργότερα πέταξε πάνω από τη νησίδα Παναγιά, του νησιωτικού συγκροτήματος των Οινουσσών, σε χαμηλό ύψος στα 1.000 πόδια. Το ελικόπτερο εξήλθε του FIR Αθηνών στις 5:58 το πρωί, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ».
Οι ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας και του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου προσωπικά είναι τεράστιες. Αντί να αναλάβουν υπεύθυνα να ενημερώσουν τον λαό μας, ανέχονται την ανεύθυνη και καιροσκοπική διασπορά φημών.
Όχι μόνο δεν διαψεύδουν, όπως έχουν υποχρέωση, αλλά εκμεταλλεύονται πολιτικά την χειραγώγηση και την παραπλάνηση.
Μάλιστα, πολύ πρόσφατα ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έδωσε ολόκληρη συνέντευξη στο φιλοχρυσαυγίτικο περιοδικό «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ», περιοδική προέκταση του pronews.gr!    
Εμείς τους αφήνουμε στη μοναξιά της μισαλλοδοξίας, παρέα με τους Χρυσαυγίτες, να μοιράζονται τις ίδιες αντιλήψεις.
Το θέμα βεβαίως είναι ότι αφενός από συγκεκριμένες μερίδες των καθεστωτικών ΜΜΕ, από το βαθύ κράτος και ολοένα περισσότερο από την ίδια την ελληνική κυβέρνηση καλλιεργείται κλίμα "εθνικής απειλής" για να αποπροσανατολιστεί ο λαός μας και να συγκαλυφθεί η ολέθρια ταξική επίθεση που σχεδιάζεται στα εργασιακά δικαιώματα. Αφετέρου το θερμόμετρο και η ένταση σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο ανεβαίνει ολοένα όχι μόνο όσον αφορά τον πόλεμο κατά των μεταναστών, αλλά κυρίως στο επίπεδο του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, ανάμεσα σε δύο επικίνδυνες άρχουσες τάξεις που επιχειρούν να κατοχυρώσουν τα γεωστρατηγικά τους συμφέροντα στην περιοχή. 
Το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα δεν επιτρέπεται να έχει καμιά αυταπάτη για τις βουλές της κυβέρνησης και του κράτους, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
Πρέπει τώρα να βγει στο προσκήνιο, να σφυρηλατήσει μια σύγχρονη ενότητα και να κλιμακώσει την αγωνιστική του προσπάθεια. 
Οι φαντάροι από την πρώτη στιγμή έχουν στείλει μήνυμα αγώνα:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου