Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΟΠΛΙΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ: Φασίστες, νταβατζήδες, έμποροι ναρκωτικών, κλέφτες, πλαστογράφοι!

Μεγάλη δικαίωση της μακρόχρονης προσπάθειας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να αποκαλύψει τον πραγματικό ρόλο της «Εφεδρείας» και των Οπλιτών-Πολιτών, Λεσχών Εφέδρων», απαιτώντας την άμεση διάλυση τους, αποτελούν τα γεγονότα στο Βοτανικό.
Ποιοι είναι λοιπόν οι προπαγανδιστές της Ισλαμοφοβίας και οι υπερασπιστές του χριστιανισμού, αυτοί που θα αντιμετωπίσουν τις ασύμμετρες απειλές και «θα μας σώσουν από την ξένη επιβουλή»;
Φασίστες, νταβατζήδες, έμποροι ναρκωτικών, κλέφτες, πλαστογράφοι!
  Αυτές είναι οι ιδιότητας και τα πιστεύω των 15 ακροδεξιών που συνελήφθησαν στο Βοτανικό!
Αυτούς τους λάτρεις του «Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού» πήγε να υπερασπιστεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή με τους πρωτοκλασάτους υπόδικους βουλευτές  Κασιδιάρη-Παναγιώταρο!
Που μεταξύ άλλων ζητούν τη διάλυση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί υπερασπίζεται τα δικαιώματα των φαντάρων και αγωνιζόμαστε ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό.
 Σε αυτό το πλαίσιο καταγράφεται άλλη μια βρώμικη και διανθισμένη με τον ανάλογο λόγο πεζοδρομιακού φασισμού, επιχείρηση τρομοκράτησης και στοχοποίησης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από το ακροδεξιό έντυπο «ΣΤΟΧΟΣ». Οι φασίστες, εκμεταλλευόμενοι το κλίμα "εθνικής ανασφάλειας", στη διαμόρφωση του οποίου συμβάλλουν με συστηματικό τρόπο, μας στοχοποίησαν στη βάση σεναρίων περί "εσωτερικού εχθρού".
Για να πάρουμε όμως μια γεύση από το πύον των λεγόμενων Οπλιτών-Πολιτών-Φασιστών
Στο ρεπορτάζ του «Ρ» αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ως “διοικητής” του χώρου συστήνεται σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ ο Γιάννης Ιωαννίδης, που φέρεται να είναι “έφεδρος αξιωματικός”.
»Η λειτουργία του “καταλύματος” στην Ιερά Οδό 114 ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλη και στο διάστημα αυτό λειτούργησε με την κυβέρνηση να τηρεί στάση… ανοχής. Οι ίδιοι οι συμμετέχοντες στην κατάληψη χαρακτηρίζουν το χώρο «hot spot μόνο για Ελληνες» (λες και ο όρος hot spot των εγκλωβισμένων προσφύγων αναφέρεται σε… φιλανθρωπικό ίδρυμα) και επιχειρούν να εμφανίσουν τα κίνητρά τους συνδεδεμένα με «ύψιστο σκοπό», «θεάρεστο έργο» κ.ο.κ. Δηλώνουν λοιπόν μέσα από τη σελίδα τους στο facebook: «Τώρα το ότι μπορεί να φαίνεται σε εσάς ότι υπάρχουν μία ή και περισσότερες πολιτικές – πατριωτικές κομματικές οργανώσεις που μας στηρίζουν, δεν θα το διαψεύσουμε, γιατί και αυτές συμμετέχουν σιωπηρά παρέχοντάς μας στήριξη, αφού οι ίδιες έχουν ζητήσει την ανωνυμία τους στην προσπάθεια αυτή, αναγνωρίζοντας ότι είναι ενέργεια των Ελλήνων και όχι των κομμάτων». Παρακάτω θα δούμε αναλυτικότερα ποιες είναι αυτές οι … «πατριωτικές οργανώσεις».
»Το “έργο” αυτό έτυχε ιδιαίτερα θερμής προβολής το προηγούμενο διάστημα από ακροδεξιά έντυπα και όχι μόνο, ως “πρωτοβουλία στήριξης στους Ελληνες που πλήττονται από την κρίση τη στιγμή που οι πρόσφυγες… καλοπερνάνε, ενώ αγκαλιάστηκε ανοιχτά από ναζιστικές – ρατσιστικές οργανώσεις”. Η Χρυσή Αυγή, που βλέπει “ισλαμοποίηση” της χώρας με την κατασκευή τζαμιού, μέσω της παράταξης “Ελληνική Αυγή για την Αττική” έφερε τον Ιούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής “ψήφισμα συμπαράστασης και έμπρακτης στήριξης προς την προσπάθεια που ξεκίνησαν κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού και τρεις σύλλογοι προς στήριξη των αναξιοπαθούντων Ελλήνων”.
»”Πρόκειται για μία αξιέπαινη πρωτοβουλία που αφορά στέγαση και σίτιση Ελλήνων συμπολιτών μας που πλήττονται από τις συνέπειες της ανθελληνικής μνημονιακής πολιτικής στο κτίριο επί της Ιεράς Οδού 114 στον Βοτανικό χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία”, αναφερόταν χαρακτηριστικά, με τους γνωστούς “φερετζέδες” αλληλεγγύης και τις αντιμνημονιακές κορόνες των χρυσαυγιτών.
»Τη στήριξή της έχει εκφράσει η «Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ενωση» (ΛΕΠΕΝ) (σ.σ. προήλθε από διάσπαση της Χρυσής Αυγής) δηλώνοντας με δελτίο Τύπου στις 11 Ιούλη: “Εδώ υπάρχουν Ελληνες που δεν το βάζουν κάτω. Ελληνες που νοιάζονται για το διπλανό τους που ζούσε αξιοπρεπώς και επιβίωνε, μέχρι να γίνει πράξη η «κοινωνική πολιτική» του μεταπολιτευτικού συρφετού. Ενα Hot Spot για Ελληνες, με πρωτοβουλία των κατοίκων του Βοτανικού, της «Αναγέννησης Ελλήνων» και του κινήματος Ελλήνων Εφέδρων «Πολίτες – Οπλίτες», την οποία στηρίζουμε με κάθε μας δύναμη!”.
»Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε απόσπασμα από συνέντευξη, τον περασμένο Ιούνη, του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος ήταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Πόλις Ελληνική», που στις εκλογές του 2006 είχε κατέβει με σύνθημα “Οχι τζαμί στην Αθήνα”. Λέει λοιπόν ο γνωστός για τις ακροδεξιές, φασιστικές θέσεις του: “Σε πολιτικό επίπεδο, η ΛΕΠΕΝ και το Pro Patria βρέθηκαν εκεί (σ.σ. στο Βοτανικό και στην κατάληψη) κυριολεκτικά από την πρώτη ώρα. Η Χρυσή Αυγή άφαντη και μάλιστα την ώρα της αντισυγκέντρωσης, σε όλα τα γραφεία της ανακοίνωνε «Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας» και δύο εβδομάδες μετά την αρχή της πρωτοβουλίας, φέρνει το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο… Προς τιμήν τους και το «Εθνικό Μέτωπο» και η «Νέα Δεξιά» έβγαλαν ανακοινώσεις για το θέμα και έστειλαν αντιπροσωπείες. Κάποιοι άλλοι βλέπουν τον Καμμένο πίσω από την όλη κίνηση επειδή βουλευτής του έστειλε τρόφιμα. Ο Βοτανικός μπορεί να εξελιχθεί κάλλιστα σε ένα παραγωγικό πατριωτικό εργαστήρι ζύμωσης ανθρώπων και ιδεών». Είναι προφανές ότι και στους κόλπους των ακροδεξιών και φασιστικών μορφωμάτων υπάρχουν κόντρες και διεργασίες…
»Οι παραπάνω οργανώσεις και ο Πολιτιστικός Σύλλογος που φέρεται να έχει πρωτοστατήσει ενάντια στην ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό και να έχει προσφύγει γι’ αυτόν το λόγο στο ΣτΕ, εμφανίζονται να πρωτοστατούν στο εγχείρημα. Το δε κίνημα Ελλήνων Εφέδρων “Πολίτες – Οπλίτες” εμφανίζεται ως «πολιτική δράση του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.”. Στο διαδίκτυο βρίσκεται δημοσιευμένη η καταστατική διακήρυξη του παραπάνω Κινήματος Εφέδρων και διαβάζουμε μεταξύ άλλων: “Μέλος μπορεί να γίνει κάθε Ελληνας πολίτης που υπηρέτησε την πατρίδα, αποδέχεται τους σκοπούς του και επιθυμεί να συμβάλει στην επίτευξη των σκοπών αυτών. Ολα τα μέλη ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους κατατάσσονται στη δύναμη της αντίστοιχης περιφερειακής οργάνωσης του Κινήματος”, ενώ στην παράγραφο “Σκοπός και μέσα” περιγράφεται «Η Ενωση Εφέδρων Ελλήνων Πολιτών – Οπλιτών – η ηθική και πνευματική εξύψωσή τους και η καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας όλων των Ελλήνων που υπηρέτησαν την πατρίδα και ορκίστηκαν να φυλάττουν ως άγρυπνοι φρουροί την πατρίδα και την δημοκρατία και να είναι οι θεματοφύλακες του συντάγματος της Ελλάδας…”.
Όμως για να διαμορφώσουμε μια εικόνα ποιοι δημιούργησαν, ποιοι καλύπτουν και πως εντάσσουν τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων  στους επίσημους κρατικούς κατασταλτικούς και πολεμικούς σχεδιασμούς μπορούμε να διαβάσουμε:

Μπήκαν στην πόλη οι Εχθροί… Στο Βοτανικό οι Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων

Απαιτούμε τη διάλυση των φασιστικών πολιτοφυλακών-Λεσχών Εφέδρων. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου