Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΗΧΗΤΙΚΟ: Να δίνει συγχαρητήρια ο Άδωνις στην πρώτη φορά κυβέρνηση "αριστεράς" για τις Παρελάσεις!

"Τώρα με τον Τσίπρα έγινε και καταπληκτική παρέλαση... ήρθε στην εξουσία ο Τσίπρας για να δούμε μια στρατιωτική παρέλαση της Προκοπής...!"
Για γέλια και για κλάματα οι σημερινές δηλώσεις του Γεωργιάδη στον ραδιόφωνο του Σκάι. Ο εκφραστής της πιο ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ δίνει συγχαρητήρια στον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο για τη διοργάνωση της στρατιωτικής παρέλασης και ξεφτιλίζει την κυβέρνηση. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ‘για εμάς που μας αρέσουν τα στρατιωτικά έπρεπε να έρθει μια αριστερή κυβέρνηση για να δούμε μία παρέλαση της προκοπής με τους ΟΥΚάδες της, με τα ελικόπτερα, με τα όλα της…’  2:15 – 2:50
http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=280801
Για μια ακόμη φορά οι μιλιταριστές και οι εθνικιστές χάρηκαν με το πανάκριβο σόου που τους προσφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτοί που ως αντιπολίτευση στηλίτευαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τις πολεμοκάπηλες επιδείξεις και υπόσχονταν να τις καταργήσουν. Αποδεικνύεται ότι  αποτελεί μια καλοσχεδιασμένη επιχείρηση προπαγάνδισης του μιλιταρισμού-εθνικισμού, που το νήμα πιάνουμε από την πρώτη στιγμή  της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (Παρέλαση 25ης Μαρτίου με ΉΣΥΧΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΑΦΑΖΑΝΗ) συνεχίζεται με τις επισκέψεις στα αεροδρόμια σχολείων-πλήθος επιδείξεων-τις μπάντες-την Γιορτή των Ε.Δ. κλπ. 
Στο ίδιο πνεύμα  η πρωτοβουλία της διοίκησης του Πολεμικού Ναυτικού να ανοίξει τις πόρτες των πλοίων στο ευρύ κοινό, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. Η συνέχεια θα δωθεί στη μεγάλη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας στις 5-8 Νοέμβριου.
Βλέπουμε ότι τα στρατηγικά συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης φέρνουν απίστευτη σύγκλιση στο πολιτικό σκηνικό.  Όλοι τους συμφωνούν ότι στην ένταση της στρατιωκοποίησης και την επίμονη  προβολή των εθνικών κινδύνων. 
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση  καλλιεργούν  κλίμα "εθνικής ενότητας" στα πλαίσια ενός σύγχρονου Ελληνοχριστιανικού ιδεώδους.  Δικαιολογούν ως "εθνική ανάγκη" την επιθετική συμμαχία με Ισραήλ-Αίγυπτο-Κύπρο, τη συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις καθώς και την προσαρμογή του στρατού στα σύγχρονα δόγματα άμυνας-ασφάλειας. 
Για αυτό λοιπόν προτάσσουν το να επιδείξουν –με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος- τα σώματα των Πραιτοριανών και τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουν για να συντρίψουν τις κοινωνικές εξεγέρσεις, με τα οποία θα υπερασπίσουν τα στρατηγικά τους συμφέροντα.
Δε θέλουν βλέπεις μόνο την Υποταγή του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, αλλά και την στράτευση και ενσωμάτωση στην «εθνική τους ενότητα», ώστε να εξασφαλιστεί η Ανοχή στην εφαρμογή της ακραίας ταξικής πολιτικής και η ενεργή συμμετοχή στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.         
Για αυτό εντείνουν την πολυέξοδη συμμετοχή μηχανοκίνητων μέσων στις Στρατιωτικές Παρελάσεις που θυμίζουμε ότι είχε σταματήσει η συμμετοχή τους τα προηγούμενα χρόνια για λόγους οικονομίας, για να εξάψουν το «εθνικό συναίσθημα», να στείλουν μήνυμα πολεμικής εγρήγορσης σε κάθε ανταγωνιστή, αλλά και σε κάθε συνέταιρο στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα!
  Ο εργαζόμενος λαός όμως δεν έχει κανένα εθνικό συμφέρον.
Έχει συγκεκριμένα ταξικά συμφέροντα, εργατικές ανάγκες και δικαιώματα που για να ικανοποιήσει πρέπει να συγκρουστεί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να Ανατρέψει τα Μνημόνια και να διαλύσει το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Απαιτείται επομένως η ένταση της συνεργασίας και της κοινής πάλης των λαών σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο. 
Η συμβολή όλων στην συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό.  

Για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ




 | Ο Α. Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ



00:0113:37

spaceplay / pause

qunload | stop

ffullscreen
shift + slower / faster
volume

mmute
seek

 . seek to previous
12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

Advertisement
00:15-00:10
ΧΡΩΜΑ ΦΟΝΤΟΥ:
  • ανοιχτόχρωμο
  • σκούρο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου