Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ο φασιστικός ΣΤΟΧΟΣ επιχειρεί να τρομοκρατήσει το Κίνημα των Φαντάρων

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ…. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ…
Σε μια βρώμικη και διανθισμένη με τον ανάλογο λόγο πεζοδρομιακού φασισμού, επιχείρηση τρομοκράτησης και στοχοποίησης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προχώρησε το ακροδεξιό έντυπο «ΣΤΟΧΟΣ».

Η Απειλή τους εναντίον κινημάτων και αγωνιστών είναι σαφής, πρέπει να προβληματίσει και να Απαντηθεί από το εργατικό-αντιπολεμικό-αντιφασιστικό κίνημα.

Οι φασίστες, εκμεταλλευόμενοι το κλίμα "εθνικής ανασφάλειας", στη διαμόρφωση του οποίου συμβάλλουν με συστηματικό τρόπο, μας στοχοποίησαν στη βάση σεναρίων περί "εσωτερικού εχθρού".

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για επαναφορά των δεδομένων του μετεμφυλιακού κράτους και της Χούντας των Συνταγματαρχών, αλλά εκδήλωση των σύγχρονων δεδομένων που διαμορφώνει ο καπιταλισμός της νέας εποχής και το κράτος του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού.

Γιατί οι φασίστες του "ΣΤΟΧΟΥ" επιτίθενται στο κίνημα των Φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ακριβώς γιατί νομιμοποιούν και προπαγανδίζουν από την σκοπιά τους τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας που στρέφουν ακόμη και τις στρατιωτικές δυνάμεις εναντίον των ασύμμετρων απειλών, δηλαδή των εργαζόμενων, των προσφύγων-μεταναστών, εναντίον του συνόλου του κόσμου της εργασίας και κοινωνικών κινημάτων.

Και το κάνουν αυτό προκειμένου να υπερασπίσουν τον πολεμικό-κατασταλτικό ρόλο που έχουν αναλάβει οι εθνικιστικές-φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, εξαπλώνοντας τη δράση τους από τον Άγιο Παντελεήμονα έως το Βοτανικό και από τη Θράκη που διεξάγουν την ετήσια άσκηση "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ" επιδιώκοντας την τρομοκράτηση της μειονότητας, έως την Χίο που η τοπική ΛΕΦΕΔ ασκείται στην αντιμετώπιση "ασύμμετρων απειλών".

Όμως η επίθεση των φασιστών του ΣΤΟΧΟΥ έχει και ένα άλλο επίδικο καθώς αποκαλύπτουν την αγωνία τους να συντριβεί το Κίνημα των Φαντάρων.

Γιατί η κυβέρνηση, το ΝΑΤΟ και ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ, το στρατιωτικό και δικαστικό κατεστημένο, οι φασίστες με ή χωρίς στολή βρίσκουν καθημερινά απέναντι τους τη διευρυνόμενη οργή και αγανάκτηση των φαντάρων και του συνόλου του προσωπικού. Γιατί εντείνεται η πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και μάλιστα κατοχυρώνοντας σημαντικές νίκες. 

Γιατί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βρίσκει δρόμους συνάντησης με τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία στη βάση του κοινωνικού-ταξικού ζητήματος, αλλά επίσης λαμβάνει πρωτοβουλίες ανάπτυξης κοινής πάλης των Φαντάρων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο εναντία στον Πόλεμο, στον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό. 

Οι φασίστες και όχι μόνο διαδίδουν ότι βρισκόμαστε σε "προπολεμική περίοδο" για να απαιτήσουν "εθνική ενότητα", δηλαδή την υποταγή μας στον γενικευμένο και εξίσου βάρβαρο κοινωνικό πόλεμο που διεξάγουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Ε.Ε. και ΔΝΤ, δανειστές και αφεντικά.

Την ίδια μέρα όμως που οι φασίστες επιχειρούσαν να τρομοκρατήσουν το Κίνημα των Φαντάρων, η Αθήνα κατακλύζονταν από αγωνιστές της ζωής που υπερασπίζουν την σύνταξη και τους κόπους μιας ζωής, τους φοιτητές που μάχονται ενάντια στην επιβολή διδάκτρων, τα κινήματα ενάντια στους Πλειστηριασμούς των σπιτιών και του ιδρώτα μας. 

Εμείς απαιτούμε τη διάλυση των φασιστικών πολιτοφυλακών-Λεσχών Εφέδρων. 

Να καταργηθούν τα δολοφονικά δόγματα άμυνας-ασφάλειας. 
Να διαλυθεί ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ και το ΝΑΤΟ. Να φύγουν οι βάσεις του θανάτου και να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων.
Να γκρεμίσουμε την Ευρώπη Φρούριο. Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε πρόσφυγες-μετανάστες.
Ο αγώνας ενάντια στην αντεργατική κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια, ενάντια στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό και το Φασισμό, είναι Κοινός.
Καλούμε λοιπόν το εργατικό, αντιπολεμικό και αντιφασιστικό κίνημα να καταδικάσει την επιχείρηση τρομοκράτησης και στοχοποίησης αγωνιστών και του κινήματος των φαντάρων.
Οι φασίστες, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και δυστυχισμένων προσφύγων, εξάλλου το ξέρουν: 
σε κάθε περίπτωση θα μας βρουν όλους Ενωμένους και Αποφασισμένους απέναντι τους.     

      ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου