Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Συνεχείς καταγγελίες από το ΚΕΤΧ Πατρών: τα βύσματα και οι κοριοί περισσεύουν, οι υπόλοιποι χώνονται τρελά!

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θέλω να αναφέρω το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τις διπλουπηρεσίες που κάνουμε όλοι οι φαντάροι που έχουμε πόστα την ημέρα ενώ υπάρχουν άτομα που παίρνουν άδειες συνεχώς με ελάχιστες υπηρεσίες.
Το στρατόπεδο είναι βυσματικό, αλλά το κακό έχει παραγίνει καθώς δεν υπάρχει κανένα μέτρο στις άδειες.
Οι συνθήκες υγιεινής δεν είναι οι καλύτερες καθώς οι εγκαταστάσεις είναι πολύ παλιές και έχουμε γεμίσει κοριούς παντού στα κρεβάτια και ενώ έχει γίνει σύσταση για απεντόμωση από το 401 δεν έχουν κάνει τίποτα.
Η μόνιμη δικαιολογία του Διοικητή του λόχου διοικήσεως είναι πως δεν έχουμε ικανό αριθμό στρατιωτών αλλά για συγκεκριμένα άτομα δεν ισχύουν αυτά.
Ο διοικητής του στρατοπέδου αντί να μειώσει τις υπηρεσίες τις αυξάνει χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος με την δημιουργία ενός νέου τάγματος με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται επιπλέον ο λόχος διοικήσεως.
Το φαγητό αυτή την περίοδο δεν τρώγεται γιατί υπάρχει μόνο ένας μάγειρας και δεν προλαβαίνει.
Σε περιόδους εμπλοκής όπως και τώρα κάνουν υπηρεσία διπλή μέχρι και οι οδηγοί του στρατοπέδου.
Είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσει κάποιος από το αρχείο των υπηρεσιών 
ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καλησπέρα θα ήθελα να αναφερθώ στο ΚΕΤΧ ΠΑΤΡΩΝ.
Το στρατόπεδο αναμφισβήτητα ανήκει στα πλέον βυσματικά στρατόπεδα της Ελλάδας από πλευράς στελεχών και φαντάρων.
Θα αναφερθώ στα προβλήματα των φαντάρων γιατί από πλευράς στελεχών δεν μας αφορά άμεσα και από πλευράς εγκαταστάσεων το στρατόπεδο είναι παλιό και εν μέσω της κρίσης δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα.
Το κυριότερο πρόβλημα υπάρχει στο λόχο διοικήσεως καθώς δεν υπάρχει καμία συνεννόηση και σειρά στις άδειες στις υπηρεσίες και στις υπηρεσίες πόστα.
Υπάρχουν φαντάροι που βρίσκονται μονίμως σε εμπλοκή κάνοντας υπηρεσία πόστο το πρωί και υπηρεσία ένοπλη και άοπλη τη νύχτα για πολλές ημέρες.
Παράλληλα υπάρχουν οι φαντάροι που έχουν άδειες επαναλαμβανόμενες και άδειες απολύσεως δυο μήνες πριν την απόλυση τους ενώ άλλοι μένουν μέσα στο στρατόπεδο μέχρι και την τελευταία μέρα ή ακόμα δεν παίρνουν και τις προβλεπόμενες άδειες ή τιμητικές μέρες που τους αναλογούν από αυτά που προσφέρουν.
Όλα αυτά μπορούν να διαπιστωθούν μετά από ένα έλεγχο υπηρεσιών και αδειών στο λόχο διοικήσεως όπου θα φανεί πως τα συγκεκριμένα στελέχη Διοικητής και Αρχιλοχίας μεροληπτούν για συγκεκριμένα άτομα.
ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι στο ΚΕΤΧ Πατρών και θέλω να αναφέρω το πρόβλημα που υπάρχει όσον αφορά τις διπλές υπηρεσίες.
Πολλές φορές κάνουμε υπηρεσίες το πρωί και διπλό υπηρεσία την νύχτα την στιγμή που κάποιοι δεν προσφέρουν στο στρατόπεδο ούτε στις πρωινές καθαριότητες ενώ λείπουν μόνιμα σε άδειες.
Είναι πολύ εύκολο να το δει κάποιος από τις υπηρεσίες που γίνονται. Description: http://img1.blogblog.com/img/blank.gif
Μήπως το ΓΕΣ πρέπει να κάνει κάποιον έλεγχο;
Καλούμε όλους να σεβαστούν τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου