Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΑ ΙΜΙΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!
Η ανώνυμη συνέντευξη Απόστρατου Στρατιωτικού –όλοι υποψιάζονται ότι πρόκειται για γνωστό Τουρκοφάγο με πολιτικές βλέψεις νέου Παπάγου- πρέπει να προβληματίσει και να σημάνει συναγερμό στο εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα.
Γιατί εκθέτει δημόσια τις διεργασίες σε συγκεκριμένα τμήματα του βαθέως κράτους, στρατιωτικών που απαιτούν την υλοποίηση νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων, αύξηση της στρατιωτικής θητείας και προσλήψεις χιλιάδων μισθοφόρων, στο πλαίσιο των πολεμοχαρών τους σχεδίων.

Για αυτές επομένως τις εθνικιστικές τους αντιλήψεις –που επικοινωνούν με τμήματα του ελληνικού κεφαλαίου και τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, για την ικανοποίηση των πολιτικών τους φιλοδοξιών στα πλαίσια πάντα «εθνικών» κομματικών σχηματισμών με έντονα τα μιλιταριστικά, ακροδεξιά και αυταρχικά χαρακτηριστικά,  για την υπεράσπιση των γεωστρατηγικών συμφερόντων του ελληνικού αστικού κόσμου στην Ανατολική Μεσόγειο.
Είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την νεολαία και να προκαλέσουν γενικευμένη πολεμική σύγκρουση στο Αιγαίο.
Οι άθλιοι πολεμοκάπηλοι στρατιωτικοί δεν διδάχτηκαν τίποτε. Όχι μόνο απέκρυψαν με τη προπαγάνδα των φασιστών τις τρομερές ευθύνες των στρατιωτικών Επιτελείων (που άφησαν αφύλακτα τα Ίμια), αλλά σήμερα επαναφέρουν το Δόγμα του «Πρώτου Αποφασιστικού Πλήγματος», ως εξέλιξη ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο. Οι αδίστακτοι πολεμοκάπηλοι στρατιωτικοί, που έχουν βαμμένα τα χέρια τους στο αίμα των τριών άτυχων στελεχών που επάνδρωναν το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς ουσιαστικά αυτοί τους έστειλαν στο θάνατο, αποκρύπτουν ότι το σενάριο που περιγράφουν καταλήγει σε ολοκληρωτική πολεμική σύγκρουση, έναν πραγματικό όλεθρο για τον εργαζόμενο λαό και στις δύο ακτές του Αιγαίου.
Γιατί τους εργαζόμενους και την νεολαία ρίχνουν ως κρέας στα κανόνια τους, όπως επίσης το ίδιο κάνουν με την ψήφιση και εφαρμογή των Μνημονίων, τα οποία υποστηρίζουν ως μέλη του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ», απαιτώντας τη διατήρηση των προνομίων τους, θέτοντας ζήτημα οι πολεμικές δαπάνες να μείνουν εκτός  –δηλαδή οι μισθοί και οι συντάξεις τους να μην περικοπούν, όπως των υπολοίπων. Εξάλλου, είναι οι ίδιοι στρατιωτικοί, εχθροί του λαού μας, που εκπαίδευσαν και ετοιμάστηκαν να στρέψουν τον Στρατό εναντίον των κοινωνικών κινημάτων που πάλευαν ενάντια στα Μνημόνια, στο πλαίσιο της υλοποίησης των δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας που μας θεωρούν ασύμμετρες απειλές.
Να τι φρικαλαιότητες περιλαμβάνουν οι συνεντεύξεις τους σε μισαλλόδοξα και φιλοναζιστικά έντυπα και σαιτ:                 
"Ενα νικηφόρο για την Ελλάδα στρατιωτικό επεισόδιο σε στενό χώρο, περιορισμένης χρονικής διάρκειας, και όσο το δυνατόν πιο ελεγχόμενο από την ελληνική πλευρά. Ευτή είναι η μοναδική ελπίδα της Ελλάδας σήμερα, όχι αύριο, για να σπάσει ο τσαμπουκάς του Ρ.Τ.Ερντογάν και να πάει τουλάχιστον δέκα χρόνια πίσω η τουρκική απειλή. Αλλιώς τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα σε βάρος μας. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της Τουρκίας. Εμείς καταρρέουμε, αυτοί γιγαντώνονται".
Αυτή η θέση διατυπώθηκε από έναν υψηλής εμπειρίας ανώτατο αξιωματικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο pronews.gr, όταν ερωτήθηκε "τι θα έπρεπε κατά την γνώμη του να γίνει για να μπορέσει η Ελλάδα, δεδομένης της οικονομικής καταστροφής και της δημοσιονομικής ξένης κατοχής να πράξει για να αντιμετωπιστεί η Τουρκία".

Στο, φυσιολογικό, επόμενο ερώτημα για τον κίνδυνο κλιμάκωσης μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο η απάντηση ήταν σαφής: "Δεν θα υπάρξει κλιμάκωση. Οι Τούρκοι είναι νομαδικής νοοτροπίας λαός μέχρι σήμερα. Όταν οι επιδρομείς νομάδες καταστρέφονται σε μία μάχη, αποσύρονται. Επανέρχονται, φυσικά, αλλά όχι εκείνη την στιγμή. Άλλωστε σε μερικά χρόνια πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει προς το θετικότερο για την Ελλάδα. Υπάρχουν και οι ΗΠΑ και η Ρωσία που έχουν την δύναμη να αποτρέψουν μία κλιμάκωση, μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο, αλλά και έχουν και συμφέρον να δουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν να "τσαλακώνεται". Μπορεί η έκβαση ενός τέτοιου επεισοδίου να ανατρέψει και τον Ρ.Τ.Ερντογάν".
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Ο εργαζόμενος λαός δεν έχει κανένα εθνικό συμφέρον. Δεν έχουμε κανένα κοινό-εθνικό συμφέρον με το Βαρδινογιάννη-Μαρινάκη-Λάτση- Energean Oil & Gas και τα κόμματα τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ο εργαζόμενος λαός, η νεολαία, ο φαντάρος έχει συγκεκριμένα ταξικά συμφέροντα, εργατικές ανάγκες και δικαιώματα που για να ικανοποιήσει πρέπει να συγκρουστεί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να Ανατρέψει τα Μνημόνια και να διαλύσει το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Απαιτείται επομένως η ένταση της συνεργασίας και της κοινής πάλης των λαών σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο. 
Η συμβολή όλων στην συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό.  
Για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής.
Για να μετατρέψουμε την Απειλή θυσίας μας στην σύρραξη μεταξύ των αστικών κρατών Ελλάδας-Τουρκίας, σε Απειλή Επαναστατικής Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής τους, με κοινό αγώνα Τούρκων και Ελλήνων εργαζομένων.
Από αυτή την σκοπιά έχει τεράστια σημασία η αντιπολεμική πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που καλεί σε κοινή πάλη Έλληνες-Τούρκους-Κύπριους φαντάρους ενάντια στους πολέμους και τους ανταγωνισμούς τους.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου