Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Πως η αστική προπαγάνδα να απαιτήσει αγορά F35 όταν η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία δεν έχει πιλότους;

Έχουν τρελαθεί πραγματικά οι  ενορχηστρωτές της προπαγάνδας στην Ελλάδα, όλοι αυτοί οι καλοζωισμένοι αστοί πολιτικοί, οι διανοούμενοι και οι δημοσιογράφοι, οι τελάληδες των συμφερόντων καναλαρχών, τραπεζιτών και εργολάβων.
Αφού το σκηνικό "εθνικών κινδύνων" που διαλαλούν δεν τους βγαίνει με τίποτε…
Και τον έχουν ανάγκη τον κίνδυνο «θερμού επεισοδίου» ώστε να απαιτήσουν «εθνική ενότητα», δηλαδή υποταγή μας στα άγρια αντεργατική μέτρα και στα Μνημόνια, αλλά επίσης για να επιβάλλουν νέους φόρους για να αγοραστούν πανάκριβα σύγχρονα όπλα.
Πρέπει να αγοράσουμε νέα αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη F35 μας λένε –Αξίας 100 εκατομμύρια ευρώ το καθένα- για να εξευμενίσουν τις ΗΠΑ, τον Ομπάμα και τον Τραμπ!
Πρέπει να εκσυγχρονίσουμε τα αμερικανικά F16 και τα γαλλικά MIRAGE 2000 –Αξίας 3 δις ευρώ- για να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα και να έχουμε την στήριξη της Ε.Ε.
Ενώ αδιαφόρησαν για τους αναλυτές που επισημάνουν ότι η πολιτική ατζέντα του Ερντογάν επιτίθεται κυρίως στο εσωτερικό της Τουρκίας, εναντίον του κόσμου της εργασίας, της Αριστεράς και των Κούρδων αγωνιστών…
Δε μπορούν να απαντήσουν σε ένα κρίσιμο ερώτημα: 
πως θα απειλήσει με πόλεμο ο Ερντογάν αν δεν έχει Πολεμική Αεροπορία;
Με ποιους πιλότους θα πετάξουν τα F35 αφού καθημερινά κλείνει στις φυλακές δεκάδες αεροπόρους!
Ακόμη 55 πιλότους της τουρκικής αεροπορίας συνέλαβε το καθεστώς Ερντογάν! Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το dha.com οι 54 απ΄ αυτούς έχουν βαθμό υποσμηναγού και ο ένας είναι αντισμήναρχος. Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο της επιχείρησης αντιμετώπισης των “φιλογκιουλενιστών”. Μέχρι στιγμής, από την απόπειρα του πραξικοπήματος και μετά έχουν γίνει τέσσερις επιχειρήσεις συλλήψεων στην τρίτη αεροπορική βάση που βρίσκεται κοντά στο Ικόνιο. Οι τελευταίες συλλήψεις των 55 προέκυψαν από τις καταθέσεις όσων είχαν συλληφθεί νωρίτερα.
Και όλοι καταλαβαίνουμε με ποιες μεθόδους απέσπασαν από τους κρατούμενους πιλότους τις πληροφορίες για τους συναδέλφους τους που συνελήφθησαν πρόσφατα.   
Όμως οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία μας επιτρέπουν να σχηματίσουμε μια ακόμη πιο αρνητική εικόνα για την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία καθώς απηύθυνε τον Σεπτέμβριο δημοσίως κάλεσμα σε πρώην πιλότους της να επιστρέψουν στο Σώμα, το οποίο έχει αποδεκατιστεί μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου, λόγω του «ξηλώματος» άνω των 350 στελεχών της, στο πλαίσιο εκκαθάρισης των Ε.Δ.
Το κάλεσμα δεν βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματούχους και πρώην πιλότους, τους οποίους επικαλείται το Reuters. To ειδησεογραφικό πρακτορείο μίλησε με έξι πιλότους που έφυγαν από την πολεμική αεροπορία την περασμένη δεκαετία και θα μπορούσαν να επιστρέψουν. Μόνο ένας από αυτούς δήλωσε πως θα ξαναεντασσόταν στον στρατό, προκειμένου να αντικαταστήσει τους διωχθέντες πιλότους. Στο ίδιο μήκος κύματος τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μόνο μια μικρή μερίδα από μερικές εκατοντάδες πιλότους που έφυγαν από την πολεμική αεροπορία μεταξύ 2010 και 2015, επέστρεψαν τελικά στα παλιά τους πόστα. «Τα νούμερα είναι κάτω των προσδοκιών», είπε στρατιωτική πηγή που δεν ήθελε να κατονομαστεί. Εξάλλου, η εργασία στην πολιτική αεροπορία είναι ακόμη ένας ανασταλτικός παράγοντας για να επιστρέψουν στην ενεργό υπηρεσία, καθώς οι χρηματικές απολαβές τους είναι υψηλότερες από εκείνες όσων υπηρετούν στον στρατό.
Εμείς φυσικά δε θα μείνουμε να παρατηρούμε τα προβλήματα των Τούρκων στρατοκρατών και του ολοκληρωτικού καθεστώτος Ερντογάν.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
Ο κόσμος της εργασίας πρέπει να πει «ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ». 
 ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ HOT-SPOT & ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου