Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ: Εγκαίνια μονάδας συμπαραγωγής της THEON στην Ινδονησία

Τώρα δικαιώνεται ο Τσίπρας, ο Βίτσας και ο Καμμένος, που συνέχισαν την πολιτική των Σαμαρά-Βενιζέλου. 
Η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις είναι "εθνική ανάγκη" μας λένε!
Γιατί;
Μα για να κλείνουν συμβόλαια οι εφοπλιστές, οι κατασκευαστές, οι ξενοδόχοι και οι Έλληνες βιομήχανοι του ολέθρου!
Αυτοί που φτιάχτηκαν με τους δικούς μας φόρους, τις δικές μας "θυσίες" για να αγοράζουν όπλα και να κάνουν τις αμαρτωλές συμπαραγωγές!  
Απολαύστε τα κατορθώματα τους...
Τα εγκαίνια της νέας μονάδας συμπαραγωγής στην Ινδονησία της ελληνικής εταιρείας “Θέων Αισθητήρες” πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικές ημέρες.

H συνεργασία της “Θέων Αισθητήρες” με την κρατική PINDAD, ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και αφορά σε πρώτο χρόνο, τη μεταφορά τεχνογνωσίας από την καινοτόμα ελληνική εταιρεία στην κρατική ινδονησιακή, για την κατασκευή συστημάτων νυχτερινής όρασης που βασίζονται στη λυχνία ενίσχυσης φωτός (μονόκυαλα, προσαρτήματα νυχτερινής όρασης κ.λπ.), αλλά και την κατασκευή θερμικών συστημάτων (θερμικές διόπτρες). Σε δεύτερο χρόνο, η συνεργασία των δύο εταιρειών στοχεύει στην ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών τελικών χρηστών.
Πρόκειται για μία “state of the art” μονάδα παραγωγής ηλεκτροπτικών συστημάτων, εντός του εργοστασίου της PINDAD στην Bandung. Το PINDAD Optronics Workshop, όπως είναι η επίσημη ονομασία της μονάδας, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ενώ το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς, εκτενώς εκπαιδευμένους από τους ανθρώπους της Θέων Αισθητήρες.
Τα εγκαίνια της μονάδας συνέπεσαν με την επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στην Τζακάρτα, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Ινδονήσιου ομολόγου του, Ryamizard Ryacudu, στο πλαίσιο της έκθεσης αμυντικού υλικού INDODEFENCE 2016, EXPO AND FORUM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου