Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Ο Κυριάκος δεν ήταν βύσμα στον Στρατό! Ρε Κυριάκο, 

το άλλο το ανέκδοτο, 

με τον Τότο, 

το ξέρεις;
Φανταστείτε τι ταραχή έπαθε ο Κυριάκος, γιος Μητσοτάκη και Πρόεδρος της ΝΔ, που αναγκάστηκε να απαντήσει στις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Στο φυλάκιο των Κήπων, στον Έβρο, που επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης "θυμήθηκε" ξαφνικά την στρατιωτική του θητεία και διαβεβαίωσε τους αξιωματικούς ότι "ο ίδιος είχε ζητήσει, τότε, από τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, να υπηρετήσει κανονικά τη θητεία του. Έτσι, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, βρέθηκε στη 346 Μοίρα των F16".
Δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπηρέτησε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία, σε μια από τις πιο βυσματικές μονάδες, στη 346 Μοίρα των F16 στην Νέα Αγχίαλο.
Να προσθέσουμε ότι τα χρόνια εκείνα δεν είχε προλάβει ο πρώην ΥΕΘΑ Μεϊμαράκης να χαρακτηρίσει παραμεθόριο όλες τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού -που συστηματικά επιλέγουν οι πρώην και οι νυν ΟΝΝΕΔΙΤΕς- και η βάση της Νέας Αγχιάλου θεωρούνταν μια από τις πιο βυσματικές μονάδες, όπου έπαιζαν επιπλέον τα γνωστά off, οι άγραφες άδειες στους σμηνίτες. 
Ο Κυριάκος λοιπόν υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία το 1991, την περίοδο που ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός της χώρας, ως σμηνίτης στην 346 Μοίρα «Περσεύς» η οποία τότε – στις αρχές της δεκαετίας του ’90 – ήταν μία από τις δύο της ΠΑ η οποία επιχειρούσε με τα νέα και σύγχρονα τότε μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D Block.30 “Fighting Falcon”, στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Νέας Αγχιάλου.
Εκεί μάλιστα είχε ως διοικητή του (διοικητή της 346 Μοίρας) τον τότε Αντισμήναρχο (Ι) Θεολόγη Συμεωνίδη, μετέπειτα Αντιπτέραρχο (Ι) και Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, που σήμερα βρίσκεται υπηρεσιακά στο πλευρό του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, ο οποίος ήταν ο πιλότος του διθέσιου μαχητικού με το οποίο πέταξε ως πρωθυπουργός ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
βάση της Αγχιάλου, λίγο πριν την πτήση με μαχητικό σκάφος F-16. Η φωτογραφία είναι από το Μάρτιο του 1992, δύο ημέρες πριν από την εθνική επέτειο.
Να ξεκαθαρίσουμε επομένως κάτι:
το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι στη βυσματοκρατία.
Και δε θα το κρύψουμε ότι τα μεγαλύτερα βύσματα είναι οι πολιτικοί αρχηγοί, είναι τα μέλη της νεολαίας την, οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ και τα μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τους οποίους ακολουθούν βεβαίως τα βύσματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
Εμείς, όχι μόνο απαιτούμε ΙΣΟΤΗΤΑ και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των στρατευμένων, αλλά καταγγέλλουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι ενώ λούφαραν, ενώ κατασκεύασαν και εκμεταλλεύονται ψηφοθηρικά το άθλιο καθεστώς των πελατειακών σχέσεων, έρχονται μετά και το παίζουν Μεταρρυθμιστές!
Δηλαδή, απαιτούν την εφαρμογή μέτρων που απογειώνουν την οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση των στρατευμένων. 
Πως επομένως είναι δυνατόν μετά από αυτά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ έκαναν και πράττουν εις βάρος των εργαζόμενων και της νεολαίας, το μόνο που εξαγγέλλει προεκλογικά να είναι η Στράτευση στα 18;
Μια ακροδεξιά πολιτική πρόταση, που γλύφει τα αυτιά στο αντιδραστικό και συντηρητικό κομματικό ακροατήριο, αλλά μεταξύ άλλων, προκαλεί το γέλιο σε όλους, καθώς αν εφαρμοζόταν η Στράτευση στα 18 θα διαλυόταν ο Ελληνικός Στρατός!
Αυτοί λοιπόν που μετέτρεψαν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε κομματικό μαγαζί, αυτοί που εκβίασαν χειραγώγησαν και έλεγξαν το προσωπικό μέσω των μεταθέσεων, της καριέρας, των αποστρατειών... απαιτούν τώρα Αξιοκρατία, εξυγίανση και να μείνει ο Στρατός μακριά από την πολιτική. Απαιτώντας επί της ουσίας συντριβή του Ελεύθερου Συνδικαλισμού και του Κινήματος των Φαντάρων.    
Για αυτούς τους λόγους το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ήταν, είναι και θα είναι πάντα ενάντια τους.
Για αυτούς τους λόγους η αστική τους δικαιοσύνη καταδίκασε το μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  Νίκο Αργυρίου γιατί καταγγείλαμε τα καψόνια που γίνονται στον Στρατό.
Για αυτούς τους λόγους το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αντιμετωπίζει την επίθεση όχι μόνο των κατασταλτικών μηχανισμών και των χαφιέδες της ΕΥΠ, αλλά και της Ακροδεξιάς, από το Βορίδη μέχρι τους φασίστες του ΣΤΟΧΟΥ και τους ΝΑΖΙ φονιάδες της Χρυσής Αυγής.
Εμείς ένα έχουμε να πούμε:
Δεν Ψαρώνουμε. Κερνάμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πάνο Καμμένο και το Μιχαλολιάκο
ΞΥΔΑΚΙ...
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Σας προτείνουμε να διαβάσετε τις ανακοινώσεις μας
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου