Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πάνος Καμμένος έστειλε τους σύγχρονους ΕΣΑτζήδες στο ΜΕΤΡΟ να κυνηγούν φαντάρους και να μας Φυλάνε!

Ο Πάνος Καμμένος είναι ηγέτης ενός ακροδεξιού και εθνικιστικού κόμματος, των ΑΝΕΛ.
Ενός κόμματος που όχι μόνο θέλησε να ταυτιστεί και να ενσωματώσει την Χουντική Ακροδεξιά –που εξάλλου αποτέλεσε διακύβευμα του ΛΑΟΣ και των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής- αλλά διέπεται από τα ίδια ακριβώς ιδεολογικά στρατοκρατικά χαρακτηριστικά.

Αυτή επομένως την μιλιταριστική και ολοκληρωτική πολιτική ατζέντα έχει επιβάλλει και με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ στο Υπουργείο Άμυνας.

Τονίζοντας σε κάθε αφορμή όχι μόνο το πατερναλιστικό αλλά και το αυταρχικό πρόσωπο του Ελληνικού Στρατού.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 16/12, το μεσημέρι, 2 Στρατονόμοι του Στρατού Ξηράς περιπολούσαν στην στάση του ΜΕΤΡΟ στην Κατεχάκη! 
Όταν εκπρόσωπος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τι κάνουν εδώ απάντησαν ότι «προσέχουν την εμφάνιση των στρατιωτών και των μονίμων, φροντίζουν να μην γίνονται φασαρίες και παρεμβαίνουν στην περίπτωση που κάποιος παρεκτραπεί»!
Όταν τους ρωτήσαμε να γίνονται τέτοια περιστατικά απάντησαν ότι δεν έχουν τέτοια εμπειρία και κυρίως βρίσκονται εκεί για να τους βλέπει ο κόσμος…
Δηλαδή, η παρουσία τους εντάσσεται σε μια συνολικότερη στρατιωτικοποίηση της κοινωνικής και πολιτικής ζωής που επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος. 
Τόνισαν μάλιστα, ότι η πρακτική να στέλνονται ΕΣΑτζήδες –συγγνώμη- Στρατονόμοι σε χώρους συγκέντρωσης πληθυσμού έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα. 
Ο σταθμός Κατεχάκης του ΜΕΤΡΟ εκείνη την ώρα εξάλλου έσφυζε από στρατιώτες και μόνιμο προσωπικό, καθώς σχολούσαν από τα δύο (2) Στρατιωτικά Νοσοκομεία, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς που βρίσκονται παραπάνω! 
Βεβαίως, οι Στρατονόμοι δεν συμμετείχαν μόνο σε ένα μιλιταριστικό σόου, όπως τους διέταξε η διοίκηση της Στρατονομίας, υλοποιώντας της αυταρχικές πολιτικές κατευθύνσεις των Υπουργών Άμυνας Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα, αλλά και του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Τελλίδη.
Είχαν μαζί τους και το βιβλίο, έτοιμοι να «γράψουν» τους φαντάρους, τους υπαξιωματικούς και τους αξιωματικούς που σύμφωνα με την γνώμη τους έκαναν κάτι κολάσιμο και να τιμωρηθούν για αυτό.
Έχουν επομένως ευθύνη οι Στρατονόμοι για αυτό που κάνουν, ότι επέλεξαν να καταταγούν σε ένα από τα πιο βυσματικά σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων, εξασφαλίζοντας την καλοπέραση τους, στη πλάτη των συναδέλφων τους φαντάρων που καταδιώκουν και συμβάλλουν στην τιμωρία τους.
Εμείς καλούμε του στρατιώτες να μην πάνε Στρατονομία.
Καλούμε τον λαό μας, τα κοινωνικά κινήματα να αντισταθούν και να αμφισβητήσουν έμπρακτα και μαχητικά την στρατιωτικοποίηση που επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και έχει ανάγκη το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Απαιτούμε λοιπόν από τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και και ΑΓΕΣ Τελλίδη να αποσύρουν άμεσα από τους δρόμους τους σύγχρονους ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ και τον στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου