Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Παρασκευόπουλος και Μπάμπης τώρα δικαιώνονται. Εκδημοκρατίζεται η ναζιστική συμμορία


Ακολουθώντας τις παραινέσεις του πρώην υπουργού δικαιοσύνης, τα υπόδικα στελέχη της ναζιστικής συμμορίας εκδημοκρατίζονται και γίνονται ποιο σοβαρά.
Σήμερα έδωσαν τα πρώτα δείγματα προς αυτή την κατεύθυνση. Παράτησαν τους σιδηρολοστούς με τους οποίους πραγματοποιούσαν δολοφονικές επιθέσεις σε «ανεπιθύμητους» συνδικαλιστές, όπως έγινε στο Πέραμα, παρόπλισαν τα μαχαίρια τους με τα οποία σκότωναν μετανάστες και αντιφασίστες, και εμφανίστηκαν με ντουντούκες και υβριστικά συνθήματα.
Από μια άποψη μπορείς να πεις ότι δικαιώνεται ο Παρασκευόπουλος και ο Μπάμπης (ένας είναι ο Μπάμπης είπαμε).
Όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα των Συντακτών ένα τσούρμο χρυσαυγίτες, με επικεφαλής τους υπόδικους βουλευτές Γ. Λαγό, Η. Παναγιώταρο και Κων. Μπαρμπαρούση εισέβαλαν στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ την στιγμή που υπήρχε εκδήλωση με θέμα: «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών» «στολίζοντας» την παρέμβαση τους με «κόσμιο» τρόπο. Κάποιες χειρονομίες προς τους συγκεντρωμένους –όπως αυτή με το μεσαίο δάκτυλο- που συνοδευόταν με συνθήματα του τύπου «Εξω οι τούρκοι από την Ελλάδα».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι διοργανωτές της εκδήλωσης καταγγέλλουν πως είχαν ζητήσει αστυνομική προστασία, αλλά η έκκληση τους αγνοήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία
Τελικά παρά την «κόσμια» χρυσαυγίτικη παρέμβαση η εκδήλωση συνεχίστηκε, όπως φανταζόμαστε ότι θα συνεχιστεί αυτός ο εκδημοκρατισμός της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας όπως προσδοκούν Παρασκευόπουλος και Μπάμπης.
Υ.Γ. Ο «οικοδεσπότης» τους στο Καστελόριζο, Καμμένος, σίγουρα θα αισθάνθηκε ικανοποίηση βλέποντας τα «παλικάρια» του Μιχαλολιάκου, μετά την εισβολή τους, να «αποχωρούν συντεταγμένα κατόπιν στρατιωτικού παραγγέλματος, τραγουδώντας τον Εθνικό ύμνο» όπως αναφέρουν διαδικτυακά δημοσιεύματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου