Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ο Αντιστράτηγος Κωσταράκος που στήριξε τις Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων πανηγυρίζει για το Έτος Εφεδρείας του Καμμένου!ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΕΝΩ ΒΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωσταράκος, που χρυσοπληρώνουμε εκατομμύρια ευρώ για να παίζει τον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωσταράκος που δεν είδε ούτε έναν Ναζί Στρατιωτικό και έδωσε Πορίσματα Επιτελείων Λευκών Σελίδων για τη διείσδυση της Χρυσής Αυγής στον Στρατό, για να του κάνουν πλάκα αργότερα οι Χρυσαυγίτες βάζοντας Στρατηγούς στα Ψηφοδέλτια τους.   
Ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωσταράκος που στήριξε όσο κανείς στρατιωτικός τις Μνημονιακές κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ βάζοντας τον Στρατό σε Επιφυλακή σε κάθε μεγάλη διαδήλωση της κρίσιμης περιόδου.
Ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωσταράκος που αγκάλιασε όσο κανείς τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και ενίσχυσε τους φασίστες να διεξάγουν την Άσκηση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ τρομοκρατώντας την μειονότητα της Θράκης...  
Πανηγυρίζει με την απόφαση της πρώτης φοράς αριστερής-ακροδεξιάς κυβέρνησης για την ανακήρυξη του 2017 ως έτους Εφεδρείας και Εθνοφυλακής!
Πανηγυρίζει που Τσίπρας-Καμμένος μετατρέπουν την Ελλάδα σε Ισραήλ των Βαλκανίων.
Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: 

"Συγχαρητήρια στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για την ανακηρυξη του 2017 σαν έτος αφιερωμένο στην Εφεδρεία, στην Εθνοφυλακή και στον Έφεδρο. Ελπιζω να υπάρξουν αξιόλογες πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την κατάσταση της εφεδρικής μας δύναμης . Ειναι γνωστό οτι υπάρχει μεγάλος αριθμός εφέδρων που εκτός απο τη συγκρότηση ενεργων και αξιόλογων συλλόγων, εκπαιδεύονται ατομικά και μετέχουν με μεγάλο ενθουσιασμο σε ασκήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες . Και παλαιότερα ειχε διατυπωθεί η ιδέα για μονιμη εφεδρική σύνθεση των ενεργών μονάδων κατά το πρότυπο του Ισραήλ.  Η μόνιμη σύνδεση των εφέδρων με μια Μονάδα για όλη την διάρκεια της ¨θητείας¨ τους ως εφέδρων, αυξάνει κατακόρυφα τους χρόνους επάνδρωσης, αντίδρασης, οργάνωσης και εξοικείωσης με το χώρο και το υλικό και εξασφαλίζει ψυχική επαφή, πνεύμα Μονάδος και αφοσίωση στην Μοναδα και στους λοιπούς συναδελφους. Ελπιζω οι αντιρρήσεις και οι κωλυσιεργίες που πρόβαλαν στο παρελθόν οι διάφοροι "αναλφάβητοι" να εχουν ξεπεραστεί και να εχουν αναδειχθεί πληρέστερες και μοντέρνες out of the box ιδέες για καλύτερη προσέγγιση."

Αυτό που δεν λέει ο Αντιστράτηγος Κωσταράκος -που δεν είναι αναλφάβητος- είναι ότι πρόκειται για το Βρετανικό Μοντέλο Εφεδρείας που στοχεύει στην Αντικατάσταση των ακριβών Μισθοφόρων με τους Δωρεάν Έφεδρους, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για εξοπλισμούς και νέες επεμβάσεις!
Να ποιοι όμως στήριζαν και στηρίζουν τον κάθε Κωσταράκο...  

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ [φωτογραφίες-βίντεο]

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015» ΤΩΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις μας όχι μόνο αποκαλύπτει την φιλοπόλεμη-τρομοκρατική δράση των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων, αλλά επίσης κάλεσε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων να πάρουν θέση και να υλοποιήσουν το αίτημα της άμεσης διάλυσης τους.

Οι Λέσχες Εφέδρων αποτελούν μιλιταριστικές γιάφκες ακραίων ναζί και φασιστών που με πρόσχημα την «άμυνα της χώρας» εντάσσονται στους σχεδιασμούς υλοποίησης των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας και στρέφονται κατά των εχθρών του αστικού κατεστημένου. Τα σενάρια των ασκήσεων αυτών των Εθνικιστικών Πολιτοφυλακών –αντιμετώπιση ανταρτοπόλεμου σε ύπαιθρο και ανταρτικό πόλης, δίωξη μεταναστών, «τρομοκρατίας», η συμμετοχής τους σε αντίστοιχες ευρωπαϊκές και νατοϊκές ασκήσεις-αποκαλύπτουν το ποιοι θεωρούνται ως «ασύμμετρες απειλές».

Ουσιαστικά, στην σύγχρονη εποχή των πολέμων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των αναμετρήσεων μέσω αντιπροσώπων –όπως κάνουν οι ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ρωσία με τους ιδιωτικούς στρατούς, τους ακραίους μουσουλμάνους και τους ΝΑΖΙ, οι Λέσχες Εφέδρων αποτελούν το αντίστοιχο των Ουκρανικών Ναζιστικών Πολιτοφυλακών. Είναι πλέον καταγεγραμμένο ότι ο ειρηνικός πολίτης συχνά αρνείται να συμμετάσχει στα φιλοπόλεμα σχέδια του αστικού του κατεστημένου και για αυτό απαιτείται η δράση των φανατισμένων μισθοφόρων, που διαπράττουν τα πλέον στυγερά εγκλήματα.Δεν είναι τυχαίο ότι παρά το γεγονός ότι η μειονότητα της Θράκης στήριξε τις ελπίδες της για μια ειρηνική συμβίωση στον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα συνεχίζονται κανονικά και συστηματικά οι άθλιοι εκκλησιασμοί στη Θράκη από τους ίδιους τους κρατικούς μηχανισμούς –στρατό, αστυνομία, ενώσεις αποστράτων- και την εκκλησία, ενώ οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων πραγματοποιούν την Πανελλαδική τους Άσκηση «Μακεδονομάχος κάθε χρονιά εκεί, με στόχο την τρομοκράτηση της μειονότητας. 

Η ύπαρξη επομένως αυτών των φασιστικών Πολιτοφυλακών (ψηφίστηκαν το 1996 από τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ με τον ΣΥΝ τότε να διαμαρτύρεται) αποτελεί στρατηγική επιλογή του ελληνικού κράτους. Για αυτό και γνώρισαν την στήριξη όλων των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, διαφημίστηκαν και στηρίχθηκαν από την Χρυσή Αυγή και το σύνολο των μιλιταριστικών-εθνικιστικών-καθεστωτικών μέσων.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαφανίζει το όποιο φιλειρηνικό της πρόγραμμα και διεκδικεί αναβάθμιση του ρόλου της ελληνικής αστικής τάξης στην Ανατολική Μεσόγειο, εντάσσοντας οργανικά σε αυτούς τους επικίνδυνους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και τις Λέσχες Εφέδρων. 
Για αυτό λοιπόν και στις φετινές παρελάσεις οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων πήραν κανονικά μέρος.
Για αυτό, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, παρέστη στην τελετή λήξης της διαγωνιστικής άσκησης εφέδρων με την επωνυμία «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015», που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ» στη Σταυρούπολη του ν. Ξάνθης.
Απόδειξη της κυβερνητικής-κρατικής στήριξης στις φασιστικές Πολιτοφυλακές, όπως γράφουν τα ίδια τα μιλιταριστικά μέσα, είναι το εξής:
«Πρόκειται για κορυφαία στιγμή της εφεδρείας αφού για πρώτη φορά στα ελληνικά στρατιωτικά χρονικά αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων τιμά με την παρουσία του πανελλήνια άσκηση εφέδρων όλων των Όπλων και Σωμάτων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην άσκηση συμμετείχαν ομάδες των 8 ανδρών που αποτελούσαν τις τυπικές ομάδες μάχης του πεζικού εκτελώντας ανάλογης φύσης εκπαιδευτικά αντικείμενα. Η άσκηση, η οποία πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά, διεξήχθη από τις 24 έως 26 Απριλίου 2015 στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ απένειμε τα βραβεία στις ομάδες που διακρίθηκαν».
Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι σε λίγους μήνες ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος αναλαμβάνει Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε., γεγονός που σημαίνει ότι η εμπειρία των φασιστικών-εθνικιστικών Πολιτοφυλακών από Ουκρανία-Ελλάδα είναι πολύτιμη για τους σχεδιασμούς της Ευρωπαϊκής πολιτικής Άμυνας-Ασφάλειας!
Εμείς απαιτούμε τη διάλυση των φασιστικών πολιτοφυλακών-Λεσχών Εφέδρων.
Να καταργηθούν τα δολοφονικά δόγματα άμυνας-ασφάλειας.
Να διαλυθεί ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ και το ΝΑΤΟ.
Να γκρεμίσουμε την Ευρώπη Φρούριο. Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε πρόσφυγες-μετανάστες.
Είναι ζητήματα που πρέπει να θέσει άμεσα το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα, αμφισβητώντας την καλλιέργεια του εθνικισμού και του μιλιταρισμού, μπλοκάροντας με τους αγώνες του την καταστολή των κοινωνικών κινημάτων από τον Στρατό-Πολιτοφυλακές, τα φιλοπόλεμα σχέδια τους. 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
η ύπαρξη οργανωμένης και εκπαιδευμένης εφεδρείας για την άμυνα της χώρας.
IMG_1000IMG_1031IMG_1189IMG_1194Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου