Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Ο Ερντογάν θύτης των τρομοκρατικών επιθέσεων! Τι κλίμα δημιουργούσαν τα ΜΜΕ που ελέγχει

Ο Ερντογάν προσπαθεί να “περάσει” στην τουρκική κοινή γνώμη την πεποίθηση ότι η χώρα βρίσκεται σε “κατάσταση πολιορκίας”. Οτι είναι στο στόχαστρο σκοτεινών δυνάμεων. Ότι όλες οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη επιθυμούν την καταστροφή της Τουρκίας. Πως την επιδιώκουν μέσω των πολλών και αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων.

Προφανώς πολλοί στο εξωτερικό “τρίβουν τα χέρια τους” με την κατάρρευση της Τουρκίας και με το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Αλλά δεν είναι αυτοί που έχουν φέρει τη γειτονική χώρα σ΄ αυτό το χάλι.Είναι πρώτα απ΄ όλα ο ίδιος ο Ερντογάν που το κατόρθωσε. Το ξέρει,αλλά δεν μπορεί να το παραδεχτεί δημόσια. Γιατί αν το κάνει θα πρέπει και να φύγει.
Το “χαλί” για τους τρομοκράτες το ΄χει στρώσει ο ίδιος ο Ερντογάν. Τους “χάϊδεψε”, τους εξόπλισε, συνεργάστηκε μαζί τους. Όταν στριμώχτηκε εμφανίστηκε μέγας πολέμιός τους. Το πληρώνει. Όπως πληρώνει και τον φανατικό ισλαμισμό που συντηρεί εντός της Τουρκίας. Πολλά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης στη Τουρκία υπενθυμίζουν τι μετέδιδαν τις τελευταίες ημέρες τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα. Διαδηλώσεις κατά του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς και … του Αη Βασίλη! Φαντάζουν γελοιότητες στη λογική των δυτικών , αλλά δεν είναι καθόλου αστεία για την Τουρκία, όπου ο σπόρος του ακραίου Ισλάμ έχει “πιάσει” για τα καλά. Ο Ερντογάν φρόντισε γι΄ αυτό. Ας μην παριστάνει το θύμα. Είναι ο θύτης για τον θάνατο 286 ανθρώπων στην επικράτεια της χώρας του, μέσα σ΄ ένα μόλις χρόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου