Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η αστική δικαιοσύνη την εποχή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Υπερασπίζεις τα δικαιώματα των φαντάρων και καταγγέλλεις τα καψόνια; 2 χρόνια φυλακή!
Είσαι συνεργάτης του Υπουργείου Άμυνας και προπαγανδιστής των ΑΝΕΛ; 8 μήνες φυλακή!
Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να κατανοήσει κανείς τι σημαίνει αστική δικαιοσύνη την εποχή των Μνημονίων και του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Ότι δηλαδή οι δικαστές βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και εκτελούν συμβόλαια πολιτικής εξόντωσης και πάταξης της κοινωνικής αμφισβήτησης, των κοινωνικών κινημάτων, κάθε φωνής και πράξης που ξεφεύγει από τα όρια του Νόμου και της Τάξης, που μένει εκτός αστικής νομιμότητας και εθνικής ενότητας.
Μια απλή συγκρίση είναι αρκετή.
Ο Νίκος Αργυρίου, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων αντιμετωπίζει 2χρονη ποινή φυλάκισης γιατί κατέηγγειλε τα καψόνια και τις συνθήκες που επικρατούν στον Ελληνικό Στρατό.
Μόνη απόδειξη της ενοχή του η άποψη των δικαστών ότι στον Στρατό δεν γίνονται καψόνια, μαζί με τις κατασκευασμένες αποδείξεις των χαφιέδων της ΕΥΠ και της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 
Δίχρονη φυλάκιση με αιτιολόγηση την συκοφαντική δυσφήμιση λοιπόν για να υπερασπιστούν το Γόητρο του Στρατού, την Τιμή του Στρατιωτικού που δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε, για να τρομοκρατήσουν και πατάξουν το Κίνημα των Φαντάρων.
Ας δούμε όμως πως το σύστημα συμπεριφέρεται στα δικά του παιδιά, πως φέρεται με το γάντι στους Συμβούλους του Υπουργείου Άμυνας, τους συστηματικούς προπαγανδιστές των ΑΝΕΛ. 
Φυλάκιση 8 μηνών στον Ανδρέα Παπακυριακόπουλο, υπεύθυνο του olympia.gr
Μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση του δημοσιογράφου Ηλία Μάτσικα, τέως Προέδρου του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων
Σε φυλάκιση 8 μηνών καταδικάστηκε ο συνεργάτης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και υπεύθυνος του ιστολογίου www.olympia.gr Ανδρέας Παπακυριακόπουλος μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση του δημοσιογράφου Ηλία Μάτσικα, τέως Προέδρου του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Η δίκη διεξήχθη ύστερα από 6,5 χρόνια, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Ο μηνυτής περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο συκοφαντικό κύκλωμα στο διαδίκτυο και το olympia.gr επιτέθηκε εναντίον του, στοχοποιώντας τον με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις, με αναρτήσεις που πλήττουν το κύρος και την επαγγελματική του υπόσταση. 
Καταλυτικές υπήρξαν και οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας, δημοσιογράφων Ι. Μετζιδάκη και Κ. Μανιμανάκη.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Καμία καταδίκη του κινήματος στον στρατό!
ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ- ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
Στις 21 Μαρτίου εκδικάζεται η έφεση της δίχρονης καταδίκης του συντρόφου Νίκου Αργυρίου για την καταγγελία για καψόνια! Πριν από ένα χρόνο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξασφάλισε πλήρη στήριξη στην «Ελληνική Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη» η οποία προχώρησε μέσω της καταδίκης πρωτοδίκως του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος» και της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων σε μια ασύδοτη καταστολή κάθε στοιχειώδους αστικοδημοκρατικού δικαιώματος.
Με παράνομη άρση απορρήτου, παρακολούθηση του τηλεφώνου του προσωρινού κατόχου, με άρνηση να εξεταστούν όλοι οι μάρτυρες υπεράσπισης αλλά και με μία δικαστική έδρα να απαντά αντί του μηνυτή, το κλίμα της δίκης ήταν φανερό πως ήταν προδιαγεγραμμένο να καταδικαστεί ο Νίκος Αργυρίου, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων.
Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος» και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων συνέβαλλαν στην δημιουργία φιλειρηνικού κλίματος χρόνια τώρα με την αντίσταση στον μιλιταρισμό και στον πόλεμο. Δεκάδες φαντάροι δημοσίευσαν, διαμέσου της Επιτροπής, γράμματα εναντίωσης στους δολοφονικούς Νατοϊκούς πολέμους, από τη Βοσνία και το Κόσσοβο ως το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Σταθερά προέβαλλε την ανάγκη κατάργησης των πολεμικών δαπανών και τη διάλυση των πολεμικών οργανισμών, όπως το ΝΑΤΟ και τον Ευρωστρατό.
Η ελληνική πολιτεία έστειλε ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και καλεί τον σύντροφο Νίκο Αργυρίου ξανά στο Εφετείο στις 21 Μαρτίου 2017 προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση. Η κριτική και πολύ περισσότερο η καταγγελία των ανωτέρων σε κάθε ιεραρχία, δεν θα γίνεται πλέον ανεκτή. Επιδιώκουν να καταστείλουν το κίνημα μέσα και έξω από το στρατό, ειδικά τώρα που θέλουν να καταστήσουν αυτό νέο πεδίο κερδοφορίας με τους φαντάρους απλήρωτους εργάτες από την μία, ενώ εντείνεται ο εθνικιστικός λόγος για να μπορέσουν να περάσουν την στράτευση στα 18 από την άλλη.
Οι συλλογικότητες όμως του μαζικού κινήματος των εργαζομένων και της νεολαίας, έλαβαν το μήνυμα. Ήδη, κάθε σωματείο εργαζομένων, κάθε φοιτητικός σύλλογος, κάθε συλλογικότητα γειτονιάς, κάθε άνθρωπος που δεν υποτάσσεται στο μαύρο και βουβό μέλλον της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης, είναι μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων. Και κάθε ένας από εμάς είναι και θα είναι ένας αγωγός διεκδίκησης και διάδοσης των δικαιωμάτων των στρατευμένων, των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαίας, και μεταναστών. Ούτε βήμα πίσω. Όλοι και όλες την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 στο 7o Τριμελές Εφετείο.
Άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών. Καμιά ποινικοποίηση του κινήματος. Αυτή η καταδίκη δεν πρέπει, και δεν πρόκειται να περάσει.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ. Επικ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου