Slider

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Με τους τραμπούκους ρατσιστές στο Αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ τι θα κάνει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και το ΓΕΝ

Μετά την επίδειξη εθνικιστικής και μιλιταριστικής αποφασιστικότητας από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας απέναντι στα 18χρονα αόρκιστα Αλβανόπουλα, μήπως μπορεί το ΓΕΝ και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος να μας πεις ποια πειθαρχικά μέτρα θα λάβει μετά από αυτές τις καταγγελίες;
Διαβάζουμε στην ανάρτηση του http://www.lesvosnews.net
Τι συμβαίνει στο πλοίο που φιλοξενεί τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη; Καταγγελίες για φαγητό & για βίαιη συμπεριφορά
Στην κατάσταση των προσφύγων στη Λέσβο αναφέρεται σε άρθρο της η εφημερίδα EL Mundo, συγκεντρώνοντας καταγγελίες ότι μόνο για τις συνθήκες στο πολεμικό πλοίο που έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να τους φιλοξενήσει, αλλά και για βία εναντίον τους, όπως και για την ποιότητα του φαγητού.
Ο απεσταλμένος της ισπανικής εφημερίδας, σημειώνει ότι ενώ το πλοίο, «μια φορτηγίδα όπως αυτές που χρησιμοποιούνταν για εκφορτώσεις στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο», έφτασε για να φιλοξενήσει 500 ανθρώπους, αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 100 και μάλιστα κάτω από πολύ κακές συνθήκες.
Μέσα στο πλοίο υπάρχουν κουκέτες, όχι όμως και τουαλέτες με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πρέπει να το εγκαταλείψουν για να κάνουν την ανάγκη τους ή ένα ντους. Όμως δύο άλλα θέματα τους απασχολούν περισσότερο, σύμφωνα με την εφημερίδα:
Η βία με την οποία αντιμετωπίζονται, καθώς Kαμερουνέζος καταγγέλλει ότι τους φέρθηκαν βίαια όταν διαμαρτυρήθηκαν για το φαγητό, και το ίδιο το φαγητό. «Υπάρχουν δυο τύποι εκεί που είναι ρατσιστές. Ένας σύντροφος μου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μαυρισμένο μάτι από χτύπημα», λέει ο Kαμερουνέζος που ζητά να μην αναφερθεί το όνομά του υπό το φόβο των αντιποίνων. «Δεν μας θέλουν εδώ και το φαγητό που μας δίνουν είναι σκουπίδια», λέει. «Επτά ημέρες κοτόπουλο και ρύζι κάθε μέρα, αν υπάρχει κοτόπουλο». Κάποιος άλλος από την Γκαμπόν συμπληρώνει: «Βλέπεις αυτά τα σκυλιά, ούτε αυτά δεν τρώνε τα τρόφιμα που μας δίνουν».
Αυτά επισημαίνει λοιπόν ο διεθνής τύπος.
Άθλιες συνθήκες, απάνθρωπη και βίαιη συμπεριφορά από το πλήρωμα του Αρματαγωγού ΛΕΣΒΟΣ.

Που είναι λοιπόν τα αντανακλαστικά του ΓΕΝ και μέτρα πρόκειται να λάβει ο νέος ΑΓΕΝ  Αντιναύαρχος Νίκος Τσούνης
Μήπως για μια ακόμη φορά ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος πρόκειται να κινηθεί με ρυθμούς δημοσίων σχέσεων, με τη γνωστή επιλεκτική εφαρμογή της Νομοθεσίας που την καθορίζουν η εθνικότητα του φασίστα-εθνικιστή-ρατσιστή, η θέση του στην Ιεραρχία, προπαντός οι ψηφοθηρικές ανάγκες και η αγαστή συνεργασία με το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο...
Αλήθεια, στο Πεντάγωνο είναι ακόμη ΑΝΥΕΘΑ ο Δημήτρης Βίτσας; 
Πληροφορήθηκε τίποτε, ενημερώθηκε για το δημοσίευμα, είναι της γνώμης ότι πρέπει να πάρει κάποια πρωτοβουλία;
Ρωτάμε;
Εμείς σας θυμίζουμε την πρόσφατη ανακοίνωση μας:

Αρνήθηκαν οι πρόσφυγες να μπουν στο Αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ. 6932955437
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου