Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Η αντιμνημονιακή ακροδεξιά Ραχήλ Μακρή ζητά και αυτή εξοντωτικές ποινές για τους εθνικιστές στρατιώτες


Τα 18χρονα Αλβανόπουλα να τα σχίσουμε...
Με τους ΝΑΖΙ στρατιωτικούς να κάνουμε "εθνικό μέτωπο"
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από την πρώτη στιγμή ανέδειξε τις βαθύτερες στοχεύσεις της "εθνικής ευαισθησίας" όλων όσων με ξεχωριστή δριμύτητα απαίτησαν την παραδειγματική τιμωρία των 8 στρατιωτών στο ΚΕΝ Μεσολογγίου.
Αν επομένως για τα συστηματικά ΜΜΕ δόθηκε μια ευκαιρία από το πουθενά να εξαφανίσουν την επικαιρότητα της αντεργατικής επίθεσης και των νέων δραματικών αντικοινωνικών ρυθμίσεων που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ονομάζει διαπραγμάτευση. 
Αν για την ίδια την κυβέρνηση προσφέρθηκε η δυνατότητα να αναδείξει την ανάγκη "εθνικής ενότητας" και προβάλλοντας τον "εσωτερικό εχθρό" να διαφημίσει την αποφασιστικότητα της απέναντι στα 18χρονα Αλβανόπουλα... Και τρίζοντας τα δόντια στους μετανάστες...  να θέσει το ζήτημα της εθνικής αφομοίωσης τους με όρους υποταγής και συστράτευσης στα Μεγαλοιδεατικά της σχέδια...
Υπήρξε επίσης το ερέθισμα για συγκεκριμένους αντιμνημονιακούς πολιτευτές, σαν την Ραχήλ Μακρή, να μας θυμίσουν πόσο ενταγμένοι στην κυρίαρχη αστική πολιτική είναι, πόσο αδίστακτα χύνουν το εθνικιστικό τους δηλητήριο και διαδίδουν τη μισαλλοδοξία τους για να κρατηθούν στην επικαιρότητα...
Από την πρώτη στιγμή επομένως ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχαμε ξεκαθαρίσει:
Σκοπός τους είναι να μπλοκάρουν τις όποιες ρυθμίσεις για τους μετανάστες και το νόμο για την ιθαγένεια, που μεταξύ άλλων εχθρεύεται και το ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ!
Δυστυχώς, οι ακραίες δημόσιες παρεμβάσεις τους μας επιβεβαίωσαν. 

Εμείς γυρνάμε την πλάτη στους ρουφιάνους, τους εθνικιστές και τους φασίστες.
Στους φασίστες και τους ΝΑΖΙ που το Υπουργείο Άμυνας, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία Αρνούνται να αντιμετωπίσουν, αντίθετα τους ενσωματώνουν στα προπαγανδιστικά τους τηλεοπτικά πλάνα και κυρίως στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
Γυρνάμε την πλάτη στους εθνικιστές κάθε πλευράς... Εντός και εκτός κυβέρνησης, ανεξάρτητα την εθνική φανέλα που φορούν κραυγάζοντας το μίσος και τον πόλεμο
Ερώτημα: πως το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας έχει τη δυνατότητα άμεσα να εντοπίζει τους εθνικιστές Νεοσύλλεκτους το ΚΕΝ Μεσολογγίου, αλλά όχι τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής;
Α, ξεχάσαμε, με αυτούς προχωρά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε κοινές εθνικιστικές επιθεωρήσεις στα ακριτικά νησιά!
Καλούμε όλους τους φαντάρους να κλιμακώσουν την κοινή μας προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και να καταδικάσουν την εθνικιστική καφρίλα από όπου και αν προέρχεται.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com   



Ραχήλ Μακρή ξεφτιλίζει Καμμένο για τη φωτογραφία με τον Αλβανικό αετό
Σφοδρή επίθεση της Ραχήλ Μακρή κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας με αφορμή τη στάση του τελευταίου στο θέμα με τη φωτογραφία των στρατιωτών που σχημάτισαν τον Αλβανικό αετό. 
«Ο κ. Καμμένος πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι για να ηγείσαι των Ενόπλων Δυνάμεων αυτής της χώρας δεν αρκεί να φοράς στρατιωτικά τζάκετ, αλλά να σέβεσαι πάνω από όλα τον ρόλο σου» τονίζει σε ανακοίνωσή της η κυρία Μακρή και προσθέτει:
«Αντί να επιδίδεται σε επικοινωνιακά «βαρελότα» στο θέμα των επτά Αλβανών που προέβησαν σε αυτές τις προσβλητικές πράξεις φορώντας το ελληνικό εθνόσημο, να επιβάλλει τις ποινές που ορίζει ο Νόμος, να τους απομακρύνει από τον στρατό και κυρίως να τους αφαιρέσει την ελληνική ιθαγένεια.
Η πράξη των συγκεκριμένων είναι προσβλητική για την πατρίδα και από τη στιγμή που δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί και τους αγκάλιασε, δεν αξίζουν την τιμή που τους γίνεται». 
Σε άλλο σημείο της δήλωσής της η κυρία Μακρή παίρνει ξεκάθαρη θέση για την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στους συγκεκριμένους νεαρούς που τράβηξαν τη φωτογραφία: 
«Ο Υπουργός λοιπόν ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από το ΓΕΣ, ας βάλει τέλος σε αυτή την προσβολή και κυρίως ας φέρει νομοθετική διάταξη για την κατάργηση του Νόμου παρωδία που ψήφισαν οι βουλευτές του και προσφέρει απλόχερα, χωρίς ρεαλιστικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις ανάλογες με αυτές που υπάρχουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, την ευκαιρία σε όλους να γίνονται τυπικά Έλληνες και να απολαμβάνουν των προνομίων ενός Έλληνα πολίτη, χωρίς να τιμούν την πατρίδα που τους φιλοξενεί.
Το να είσαι Έλληνας είναι όχι απλά προνόμιο, αλλά ευλογία κι όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν έχει θέση ούτε στο στράτευμα, ούτε στη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου