Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

"Μεγάλες Αλήθειες"! Παυλόπουλος προς Ερντογάν: Στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας τίποτα δεν χωρίζει Ελλάδα - Τουρκία

Να θυμίσουμε ότι η τόσο η Ε.Ε. όσο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θεωρούν και αντιμετωπίζουν το ΡΚΚ και το κίνημα των Κούρδων ανταρτών ως Τρομοκρατία.
Η ελληνική κυβέρνηση δρα μαζί με την Τουρκία στο πλαίσιο του πολέμου κατά της τρομοκρατίας που διεξάγει το ΝΑΤΟ με επεμβάσεις σε Αφγανιστάν, Μέση Ανατολή, Αφρική και Βαλκάνια.
Επίσης, η Ε.Ε., οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι ελληνικές κυβερνήσεις στήριξαν και στηρίζουν τον τρομοκρατικό πόλεμο που διεξάγει ο Ερντογάν εναντίον του Κουρδικού λαού και της Τουρκικής Αριστεράς....
Πραγματικά μεγάλες οι αλήθειες του δεξιού Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ.Παυλόπουλου! 
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, προς τον οποίο εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη του ιδίου και του Ελληνικού Λαού για την χθεσινή βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια προς τον Τουρκικό Λαό και ιδίως προς τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων.
Επιπλέον, ο κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε εκ νέου τον κ. Ερντογάν ότι στον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να χωρίζει την Ελλάδα και την Τουρκία. Όλως αντιθέτως η Ελλάδα, όπως και οι λοιποί Εταίροι στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπαρίστανται ειλικρινώς και εμπράκτως για να εξουδετερωθεί κάθε μορφής τρομοκρατία και πρωτίστως η βάρβαρη τζιχαντιστική τρομοκρατία που διαπράττει εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου