Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Στρατιώτης λιποθύμησε μπροστά στον Ομπάμα [pics]

ΡΕ ΔΕ ΠΑ' ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ...
ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 
ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! 
Πανικός επικράτησε στην αποχαιρετιστήρια τελετή του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, καθώς ένας φρουρός λιποθύμησε. Λίγες μέρες πριν παραδώσει τα “κλειδιά” του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ, ο Ομπάμα βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες του κατά την 8ετη θητεία του.

Ο στρατιώτης της Φρουράς των Τιμών, ο οποίος στεκόταν περήφανος και άκουγε την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα ξαφνικά κατέρρευσε.
Εκείνος, ήταν πεσμένος στο πάτωμα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ενώ τα υπόλοιπα μέλη της φρουράς παρέμειναν στις θέσεις τους, ακολουθώντας το πρωτόκολλο.
Φωτο από Reuters
Αμέσως, ο στρατιώτης απομακρύνθηκε ενώ οι Αρχές αρκέστηκαν στο να πουν ότι ο στρατιώτης είναι καλά στην υγεία του ενώ εικάζεται πως λυποθύμισε λόγω της πολύωρης ορθοστασίας. 
Φωτο από Reuters
Ο Μπαρακ Ομπάμα, αφού βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες του κατά την 8ετή θητεία του δήλωσε ότι “δεν υπάρχει μεγαλύτερο προνόμιο και μεγαλύτερη τιμή από την αμερικανική προεδρία”.
Φωτο από Reuters
Ο ίδιος πρόσθεσε πως «ο μεγαλύτερος στόχος μας θα πρέπει να είναι να διατηρήσουμε την πίστη του αμερικανικού λαού και την εμπιστοσύνη του στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε ανά πάσα στιγμή την άμυνα των ΗΠΑ, αλλά να μην σπεύδουμε αμέσως σε πόλεμο, διότι το να στείλουμε τους στρατιώτες μας στον κίνδυνο αποτελεί ύστατη λύση και όχι πρώτη». 
Φωτο από Reuters

Φωτο από Reuters

Φωτο από Reuters
Φωτο από Reuters

Πηγή: Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου