Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Π.Καμμένος εκμεταλλεύεται το κλίμα πολέμου που καλλιεργεί για κάνει 1000 προσλήψεις Μισθοφόρων στρατιωτών

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ-ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος εκμεταλλεύεται το κλίμα πολέμου που καλλιεργούν με τις εμπρηστικές δηλώσεις και τα επικίνδυνα, εξίσου ανεύθυνα θερμά επεισόδια για να προωθήσει εξοπλισμούς 5 δις δολαρίων και 100 προσλήψεις Μισθοφόρων στρατιωτών μιας χρήσης.
Υπογράφτηκε η υπουργική απόφαση για την πρόσληψη 1000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης. Οι 600 θα ενσωματωθούν στο Στρατό Ξηράς , 200 στο ΠΝ και 200 στην ΠΑ.

Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο η περίοδος πρόσληψης θα είναι 2 συν ένα έτη και θα αφορά σε οπλίτες που υπηρετούν και όχι σε εφέδρους.
Μετά από την ολοκλήρωση της θητείας τους οι οπλίτες που το επιθυμούν και θα επιλεγούν θα συνεχίζουν να υπηρετούν στις μονάδες από τις οποίες και θα απολύονται χωρίς δυνατότητα μετάθεσης.
Να σημειώσουμε το ζήτημα που αντιμετωπίζει το Πολεμικό Ναυτικό που δε μπορεί να βρει κορόιδα για ΟΒΑ στους ΟΥΚάδες.ΒΡΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
Δημοσιοποιούμε ξανά την ανακοίνωση μας το 2014, όταν η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Σαμαρά-Βενιζέλου είχε θέσει τέτοιο ζήτημα, για να αποδείξουμε ότι η κεβέρηση ΣΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί την ίδια επιθετική αστική πολιτική εναντίον του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας.
Δίκτυο Σπάρτακος: Προεκλογικές προσλήψεις 1.000 μισθοφόρων στο στρατό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου