Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΒΡΑΣMΟΣ ΣΤΗΝ 30η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για fantaroi neroΜετά την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΚΟΣ υπήρξε αρκετός αναβρασμός με το όλο θέμα.
Ο στρατοπεδάρχης δήλωσε ότι γίνονται μετρήσεις κάθε 2 μήνες και ότι η τελευταία έδειξε ότι είναι πόσιμο το νερό. 

Ποτέ βέβαια δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση περί αυτού στους στρατιώτες και ποτέ δεν έχουμε δει 4 μήνες εδώ στέλεχος να πίνει από βρύση. 

Αυτό το νερό φαίνεται είναι μόνο για τους φαντάρους.

Για παράδειγμα τα μαγειρεία χρησιμοποιούν νερό της λέσχης και τα κυλικεία εμφιαλωμένα.

Από το 4ο ΕΓ διατάχθηκε να γίνει ξανά έλεγχος και από το ΣΤΕΠ πήραν δείγματα για εξέταση.

Η καταγγελία συνδυάστηκε κατά αυτούς μαζί με αυτή που έγινε για το ΤΑΑ, που παρεμπιπτόντως συνεχίζονται κανονικά, στο 502 ως 'επίθεση' για την επικείμενη επίσκεψη του σωματάρχη σήμερα 3/2. 
Η στενόμυαλη αυτή αντιμετώπιση αφενός δείχνει ότι το στρατιωτικό κατεστημένο κρίνει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με βάση τις δικές του άθλιες μεθόδους. Αφετέρου, το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί την συλλογικότητα που ανυποχώρητα υπερασπίζει τα δικαιώματα των φαντάρων.
Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα παραμένει:
Ή ο στρατός να εγγυηθεί ότι το νερό είναι πόσιμο για όλους, φαντάρους και στελέχη 
Ή να δώσουν μπουκάλια με νερό σε κάθε φαντάρο και να παύσει η οικονομική εκμετάλλευση για να κερδίζει στις πλάτες μας ο επιχειρηματίας. Θυμίζουμε την αρχική καταγγελία των συναδέλφων:
ΝΤΡΟΠΗ…ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

Η παρακάτω καταγγελία φαντάρων ότι όχι μόνο ο Στρατός δεν δίνει ούτε νερό στους στρατιώτες, όπως είναι οι διαταγές που συστηματικά παραβιάζουν, αλλά το κάνουν επίτηδες. 
Ουσιαστικά υποχρεώνουν τους στρατιώτες να αγοράζουν νερό για να κερδίζουν οι επιχειρηματίες που κατ΄ άλλα θέλουν λιγότερο κράτος.Θα ήθελα vα δηλώσω ότι ενώ στο στρατόπεδο Αβραμίδη, κέντρο της 3ης ΜΚ ΤΑΞ, έχει κριθεί το νερό μη πόσιμο, δεν παρέχεται εμφιαλωμένο νερό στους στρατιώτες επιβαρύνοντας τους με επιπλέον έξοδα και ενισχύοντας τα κέρδη των εταιρειών των αυτόματων πωλητών και της ΛΑΦ Καβύλης απ' όπου αναγκαστικά γίνεται η προμήθεια νερού. 
Για ακόμη φορά ο ΑΓΕ Στεφανής ξέρει να ρίχνει ποινές σε μια επίδειξη αυταρχισμού και εθνικισμού, αλλά όσον αφορά τις διαταγές για τους φαντάρους ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ και ηγείται ενός στρατού που νοιάζεται για τους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και τα κέρδη τους εις βάρος μας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos@hotmail.com

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου