Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΙ 5ος ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Νεκρός Επικελευστής του ΠΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Νεκρός Επικελευστής του ΠΝ!
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ...
Επικελευστής ΕΜΘ, 34 ετών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Κολωνό, το Σάββατο απόγευμα!
 Ο Επικελευστής δεν είχε δώσει σημεία ζωής ,οι συνάδελφοί του ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία άνοιξε το σπίτι του και τον βρήκε νεκρό. Οι αιτίες θανάτου του διερευνώνται.
Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι παρατηρείται και στις ΕΔ μια αύξηση των περιστατικών αιφνιδιων θανάτων. Είναι κι αυτό ένα από τα μαύρα σημάδια των καιρών που ζούμε.
ΝΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Έκρυψαν την Αυτοκτονία Αρχικελευστή, δεν έδωσαν άδεια σε ΟΥΚά πατέρα μονογονικής οικογένειας να πάει στο νοσοκομείο το άρρωστο παιδάκι του και τώρα θέλουν να τον Δικάσουν! 
Πλέον αποκαλύπτεται ότι η Κτηνωδία και η Απανθρωπιά δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των φαντάρων στον Στρατό Ξηράς, αλλά αποτελεί κοινό τόπο για το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων. Επαναλαμβανόμενα είναι τα κρούσματα στο Πολεμικό Ναυτικό μιας συμπεριφοράς που μειώνει τον Άνθρωπο, τον Περιφρονεί και τον Καταρρακώνει, εντείνοντας τα αδιέξοδα και ωθώντας στο απονενοημένο διάβημα. 
"Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" όπως λέει ο λαός μας...
Και το πρόβλημα είναι το ίδιο το ΓΕΝ.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΝ λοιπόν αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για την τρίτη Αυτοκτονία που σημειώθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα σε 2 μήνες. 
Το ΓΕΝ δηλαδή επιχείρησε να αποκρύψει την Αυτοκτονία Αρχικελευστή 30 ετών που υπηρετούσε σε κανονιοφόρο!
Οι δικαιολογίες τους ήταν εξίσου άθλιες. Μάλιστα ήταν οι ίδιες που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν για να συγκαλύψουν τις Αυτοκτονίες-Δολοφονίες Φαντάρων. Τώρα τα ίδια επαίσχυντα ψέματα χρησιμοποιούν για να αποπροσανατολίσουν και να κηλιδώσουν τη μνήμη των στρατιωτικών που αυτοκτονούν, ένα δραματικό φαινόμενο που διευρύνεται!
Το ΓΕΝ λοιπόν αρνήθηκε να βγάλει ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι ο 30χρονος Αρχικελευστής αυτοκτόνησε στο σπίτι του και ο λόγος ήταν ότι τον άφησε η γκόμενα...
Μάλιστα τις προσβλητικές και απάνθρωπες φήμες διέδωσε το ΓΕΝ και μάλιστα βρήκε πρόθυμους δημοσιογράφους και αρχισυντάκτες που συντάχθηκαν με την Λογοκρισία τους και έπνιξαν την είδηση. 
Αυτή όμως είναι η χυδαία, λέγε με σοβαρή και υπεύθυνη αριστερή δημοσιογραφία που απλώς υπερασπίζει το κυβερνητικό έργο! 
Το δεύτερο, πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά την περιπέτεια ενός Κελευστή-ΟΥΚ που αντιμετώπισε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Κυβερνήτης πλοίου διέταξε τη σύλληψή του επικαλούμενος διάταξη του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα η οποία αναφέρεται σε …αεροσκάφη!
Η απίστευτη υπόθεση όπως την κατήγγειλαν σε στρατιωτικό σαιτ:
Ο Κελευστής είχε ενημερώσει την υπηρεσία του ότι μεγαλώνει ΜΟΝΟΣ του το παιδί του καθώς σύζυγος δεν υπάρχει πλέον.
Ζήτησε από το πλοίο όπου υπηρετεί να απουσιάσει από ολιγόωρο πλου, για να πάει το βρέφος που είχε γαστρεντερίτιδα σε νοσοκομείο. 
Το αίτημά του απορρίφθηκε!
Το πλοίο μετά από το σύντομο πλου θα έδενε αντί για την Αμφιάλη στην Ελευσίνα προκειμένου να ανεφοδιαστεί. Προσπαθώντας να προλάβει να πάει το παιδί του στο νοσοκομείο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μετά από την κίνηση του πλοίου ο Κελευστής-ΟΥΚ κατέβηκε από το πλοίο για να πάρει το αυτοκίνητό του από την Αμφιάλη και να το πάει στην Ελευσίνα.
Με την διαδικασία της απάρσεως και επειδή εκτελούσε και σκοπιά δεν μπόρεσε να λάβει την άδεια παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να φτάσει στον Ύπαρχο. Έκανε το λάθος -να το δεχτούμε- να κατέβει “αυτοβούλως” όπως γράφτηκε και να περιμένει το πλοίο στην άλλη προβλήτα. Εδώ αρχίζουν τα ωραία….
Παρά του ότι μόλις “έδεσε” το πλοίο ο Κελευστής-ΟΥΚ επέβη, ο Κυβερνήτης τον άφησε να φύγει αργά (σαν καψώνι μοιάζει αυτό) με αποτέλεσμα το παιδί να παραμένει με μια νεαρή κοπέλα φύλαξης περιμένοντας τον πατέρα του…
Αυτό όμως δεν είναι το τέλος της ιστορίας: διατάχθηκε προανάκριση (!!!) η οποία όπως μαθαίνουμε έχει πολλά ουσιαστικά και δικονομικά λάθη και στη συνέχεια ο κυβερνήτης διέταξε τη σύλληψη του κατηγορουμένου, χωρίς να ΄χει ενημερωθεί η εισαγγελέας!
Όταν ενημερώθηκε η Εισαγγελέας φυσικά διέταξε να αφεθεί ο πατέρας. Δεν γνωρίζουμε αν είπε κάτι για όσους αγνόησαν το πραγματικό σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Κελευστής.
Και μέσα σ΄ όλα αυτά έχουμε και το κωμικοτραγικό η όλη διαδικασία να στηρίζεται σε διάταξη του ΣΠΚ (αρ.126) που ρητώς αναφέρεται για αεροσκάφη!!!
Να επισημάνουμε ότι ο Κελευστής-ΟΥΚ ουδέποτε έχει απασχολήσει την υπηρεσία του για το παραμικρό.
Δυστυχώς μαθαίνουμε ότι η περίπτωση του Κελευστή δεν είναι η μοναδική στην οποία το ΠΝ δείχνει να μην κατανοεί τα σοβαρά προσωπικά προβλήματα των στελεχών του".
Νομίζουμε ότι τα παρακάτω περιστατικά αποκαλύπτουν τι σημαίνει πραγματικά να υπηρετείς και να κάνεις Καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Πίσω από την εθνικιστική και μιλιταριστική προπαγάνδα της ακροδεξιάς ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, πίσω από τα καλέσματα "εθνικής ενότητας" κρύβεται η Απανθρωπιά και η αντιμετώπιση όλων, στρατεύσιμων και μόνιμου προσωπικού ως Αναλώσιμων.
Μόνη απάντηση σε όλα αυτά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Φαντάζεται κανείς αν ο Κελευστής ΟΥΚάς επικοινωνούσε με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ θα αντιμετωπίζονταν ως σκουπίδι και θα σέρνονταν σήμερα στον εισαγγελέα;
Η αγωνιστική στάση  και η συλλογική υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ο Ελεύθερος Συνδικαλισμός των Φαντάρων είναι η μόνη λύση.
Με κίνημα Μαζικό και Μαχητικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου