Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Φαντάροι χωρίς καν πόσιμο νερό.502 ΜΚ/ΤΠ στο 3ο ΤΥΠ στην Καβύλη

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από μία επιδιώκει να συγκροτήσει έναν στρατό σε πλήρη πολεμική προετοιμασία με τους φαντάρους να εξαντλούνται σχεδόν καθημερινά σε ασκήσεις και από την άλλη τους ωθεί στην οικονομική αφαίμαξη και βάζει σε κίνδυνο την υγεία τους. 
Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που έρχεται καταγγελία για τις απαράδεκτες συνθήκες μέσα στα στρατόπεδα και ειδικά γύρω από το ζήτημα του πόσιμου νερού οι καταγγελίες το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν.
Νέα καταγγελία συναδέλφων, από τη τρίτη μηχανοκίνητη ταξιαρχία, που αφορά ένα παλιό γνωστό θέμα, το οποίο δε λέει να αλλάξει στο 3ο ΤΥΠ στην Καβύλη. Μετά το τακτικό μάζεμα, που έκανε ο διοικητής του 502 , το περασμένο Σάββατο , πολλοί συνάδελφοι βγήκαν να παραπονεθούν για την έλλειψη νερού, καθώς το νερό δεν πίνεται , το λέει και σε πινακίδες, ενώ συνάδελφοι που προσπάθησαν να βάλουν νερό , αυτό βγήκε σε ένα χρώμα κίτρινο .Το αποτέλεσμα είναι, το νερό που έχουμε στα εστιατόρια να το φέρνουν με μπιτόνια από την λέσχη αξιωματικών και να τελειώνει, ενώ για τις αυστηρά δικές μας ανάγκες, είμαστε αναγκασμένοι να αγοράζουμε πόσιμο νερό.
Το θέμα είναι αντικείμενο συζήτησης σε όλη τη τρίτη μηχανονοκίνητη ταξιαρχία, από την οποία μας το μετέφεραν και οι συνάδελφοι. Είναι απαράδεκτο οι φαντάροι να βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση εν έτη 2017 .Το δικαίωμα στα βασικά αγαθά όπως το πόσιμο νερό δεν γίνεται να στερείται και μάλιστα να αναγκάζονται οι φαντάροι να πληρώνουν από την τσέπη τους για τις βασικές τους ανάγκες .Πέρα όμως από αυτό αποτελεί και κίνδυνο για την ίδια τους την υγεία η εν λόγω κατάσταση .
Απαιτούμε να γίνουν εργασίες προκειμένου να φτιαχτεί οριστικώς η ύδρευση και το νερό να είναι πόσιμο και κατάλληλο για την υγεία των φαντάρων μέχρι τότε να  χορηγούνται δωρεάν δύο μεγάλα μπουκάλια νερό σε κάθε συνάδελφο. Υποχρεώνουν τους φαντάρους να υπηρετήσουν είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν τα πάντα δωρεάν πολύ περισσότερο το νερό!!
Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή έχουν δικαιώματα και μπορούν να τα διεκδικούν.Εμείς ως Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, καλούμε τους συναδέλφους να βγουν ξανά παραπονούμενοι , να συγκροτήσουν επιτροπή φαντάρων , να αγωνιστούν κόντρα στην συνεχή ετοιμότητα και την ένταση που αυτή δημιουργεί , όσο και για κάθε δικαίωμα τους .

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου