Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

«Ο Ελληνικός Στρατός με Οδηγό την Μεγαλόχαρη Μάνα Παναγία».

ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...
Εκδήλωση στις Σέρρες πραγματοποίησε ο Στρατός στο πλαίσιο της εξωστρέφειας όπως αναφέρουν πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Ο Υπουργός Άμυνας και αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος των ΑΝΕΛ Π άνος Καμμένος ζει το μεγάλο του εθνικιστικό όνειρο.
Ενώ φαίνεται να επιστρέφουμε 50 χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στο ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 1967 και στην Χούντα των Συνταγματαρχών.
Στην πραγματικότητα ζούμε την εφαρμογή του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, με τη πρωτοφανή ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ και ΣΤΡΑΤΙΚΩΠΟΙΗΣΗ της κοινωνίας.
Μεθοδικά και με σχέδιο υλοποιείται το πρόγραμμα ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος, των ΑΝΕΛ, που μετατρέπουν την Ελλάδα σε Ισραήλ των Βαλκανίων προκειμένου να υλοποιήσουν τους πιο επιθετικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου στην περιοχή.
Με την πλήρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνεται η σύγχρονη ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με συμμέτοχους τις πιο μαύρες-εκμεταλλευτικές-συντηρητικές-καταπιεστικές συνιστώσες της κοινωνίας:
ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ-ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ 

'Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παρακάτω:
Όπως έκανε γνωστό το γραφείο Τύπου του ΓΕΣ στο πλαίσιο της εξωστρέφειας δράσεων του Στρατού Ξηράς πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Σερρών, εκδήλωση με θέμα: «Ο Ελληνικός Στρατός με Οδηγό την Μεγαλόχαρη Μάνα Παναγία».


Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτας και το 10ο Σύνταγμα Πεζικού.

Στην βραδιά συμμετείχε η Βυζαντινή χορωδία του Μαξιμείου Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών & Νιγρίτας και η Στρατιωτική Μουσική του Γ΄ Σώματος Στρατού.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι Αρχές της πόλης των Σερρών, τα Στελέχη και οι Οπλίτες της Φρουράς Σερρών, καθώς και πλήθος κόσμου.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου