Slider

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Πάνε να βγάλουν κέρδος από το αίμα των πιλότων!


Η κυβέρνηση βγάζει κέρδος από την ένταση στο Αιγαίο και αγοράζει νέα όπλα
Μπορεί να μας έχουν οδηγήσει στη πτώχευση.
Μπορεί να μας έχουν φορτώσει απίστευτα βάρη για να ξεπεράσουν την κρίση τους και να διαμορφώσουν τους νέους όρους της κερδοφορίας τους.
Μπορεί να συμφωνούν με τους τοκογλύφους παράταση των Μνημονίων, να εξαφανίζουν μισθούς- συντάξεις και να μας παίρνουν τα σπίτια.
Μπορεί να απελευθερώνουν τις απολύσεις, να ξεπουλούν-χαρίζουν στους ιδιώτες τα πάντα.
Μπορεί να μας βάζουν νέους φόρους, ΕΜΦΙΑ, να μειώνουν το Αφορολόγητο ενώ σε όλη την Ευρώπη το αυξάνουν..

Αλλά Τσίπρας-Καμμένος αγοράζουν νέα όπλα.
Προβάλλουν την τουρκική επιθετικότητα, προπαγανδίζουν τους εθνικούς κινδύνους, παίζουν το εθνικιστικό παιχνίδι του Ερντογάν, αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους από τα σκληρά αντεργατικά τους μέτρα, στήνουν και προκαλούν θερμά επεισόδια στο Αιγαίο, προχωρούν αδίστακτα στην εφαρμογή της Μεγαλοιδεατικής τους πολιτικής:

ΑΟΖ, έλεγχος-εκμετάλλευση ενεργειακών πηγών και παγκόσμιων δρόμων εμπορίου στην Ανατολική Μεσόγειο, μερίδιο της λείας της Ανοικοδόμησης σε Αφρική και Μέση Ανατολή.

Δεν παίζουν ΑΜΥΝΑ.
Κάνουν ΕΠΙΘΕΣΗ και πρώτα από όλα στον λαό μας.
ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-αστική τάξη είναι Αδίστακτοι.
Προσπαθούν να βγάλουν κέρδος και από τον ακήρυκτο πόλεμο που προκαλεί ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός στο Αιγαίο για να αγοράσουν όπλα και να κυριαρχήσουν εκ νέου στην Ανατολική Μεσόγειο.
Όπλα φυσικά αμερικανικά, από τους φίλους του Καμμένου που προσδοκά την πολιτική του επιβίωση από τον εθνικισμό του και τις υπερατλαντικές συμμαχίες.
Έχουμε λοιπόν:
  • 600 εκατ. δολ. για τα αμερικανικά ανθυποβρυχιακά orion που χρειάζονται για τη μακρυνή Ανατολική Μεσόγειο και όχι στο Αιγαίο.
  • 2 δις δολ. για τα αμερικανικά F-16!
  • 7 Δις δολ. για τα αμερικανικά F-35!
Ίδια χώρα προέλευσης, οι ΗΠΑ.
Ίδια αμερικανική πολεμική βιομηχανία, η Lockheed Martin.

Που θα βρεθούν τα λεφτά;
Από τους Άγριους Φόρους και τα νέα Δάνεια.
Από το άγριο ξεπούλημα της δημόσιας περιούσιας, που μόνο η ακίνητη περιούσια που έχει παραχωρηθεί στον στρατό υπολογίζεται σε 7 δις ευρώ.
Έτσι ζούμε τον πλήρη Παραλογισμό: μας απειλούν με πόλεμο στα Ίμια γιατί δεν παραχωρούν καμιά βραχονησίδα, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ξεπουλά τα νησιά.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ. να εξασφαλίσουν λεφτά για όπλα. 
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟ-ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ!

Τώρα προπαγανδίζουν μια νέα μέθοδο για 
Κάνουν λόγο για την Καλαμάτα, όπου η Πολεμική Αεροπορία θέλει να φτιάξει πολυεθνικό εκπαιδευτικό κέντρο γιατί πλεονάζουν εκπαιδευτικά αεροσκάφη!
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται στο ΓΕΑ διαπιστώθηκε πως η μικρή μας χώρα έχει 45 εκπαιδευτικά αεροσκάφη T-6 όταν για τις ανάγκες της τώρα πια όπως λένε πηγές του Επιτελείου μόλις και μετά βίας χρειάζεται 10 – 12 το πολύ 15 αεροσκάφη.
Για τέτοιο προγραμματισμό μιλάμε, για τέτοια κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από το στρατιωτικό κατεστημένο.
Αλήθεια, φταίει κανείς πολιτικός, πτέραρχος, ΑΓΕΑ για αυτό;
Αλλά βέβαια, η εκδικητική εθνικιστική μανία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου εκτονώθηκε στους 18χρονους φαντάρους Αλβανικής καταγωγής. 
Από τα υπόλοιπα 30 που φυσικά δεν μπορούν να μετατραπούν σε στατικά εκθέματα για να φωτογραφίζονται μπόμπιρες εκτιμάται πως υπάρχουν ως «εμπόρευμα» για την διεθνή εκπαιδευτική αγορά περίπου 12.000 ώρες πτήσεως που μπορεί να σε αεροπορίες συμμαχικών κρατών οι οποίες
α) κερδίζουν την εκπαίδευση τους σε μια κορυφαία αεροπορία
β) γλιτώνουν το κόστος αγοράς, συντήρησης και υποστήριξης αεροσκαφών και 
γ) εκπαιδεύονται σε μια περιοχή την Καλαμάτα, με καλοκαιρία στο μεγαλύτερο διάστημα του έτους, με ασφάλεια, με ελικόπτερο για έρευνα και διάσωση πάντα διαθέσιμο.
Τι μας λέει δηλαδή το άρθρο;
Η πολεμική εμπειρία των Ελλήνων πιλότων, μοναδική στο είδος και αποκτημένη από τις δύσκολες αερομαχίες στο Αιγαίο, θα γίνει εμπορεύσιμο είδος στη διεθνή Αγορά του πολέμου.
Αντί να βρεθεί μια πολιτική λύση στο προβληματικό καθεστώς στο Αιγαίο, διατηρούν την ένταση, ριψοκινδυνεύουν οι πιλότοι και όλο το προσωπικό των Ε.Δ., κάποιοι πουλούν και κάποιοι αγοράζουν όπλα και τρέφουν Μεγάλες Ιδέες.  
Μισθοφόροι εγκληματίες από όλο τον κόσμο θα συρρέουν από όλο τον κόσμο, αναζητώντας στον ελεύθερο χρόνο τους σεξ και ποτό.
Ήρθε λοιπόν η ανάπτυξη και στην Καλαμάτα για να την κάνει Τρούμπα της Πολεμικής Αεροπορίας.
Εμείς λέμε: ούτε ευρώ για εξοπλισμούς.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι Αδίστακτη, είναι ΕΧΘΡΟΣ των εργαζομένων.
Η Άμυνα, τα εθνικά δίκαια και συμφέροντα είναι τα ψέματα του αστικού κόσμου.
Το κέρδος έχει μόνο Αξία.
Oι πολεμικοί εξοπλισμοί δεν απομάκρυναν τον πόλεμο, τον έφεραν πιο κοντά.
Αγορά του Αιώνα το 1987, 25 τρις σε όπλα μετά τα Ίμια το 1996, Αγορά των f-16 από τους Καραμανλή-Σπηλιωτόπουλο, νέα αγορά τώρα 10 ΔΙΣ ΔΟΛ.

Μόνο η κοινή πάλη των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία μπορεί να μπει φραγμός στον πόλεμο.
Η ανατροπή των αντεργατικών, αυταρχικών και φιλοπόλεμων κυβερνήσεων ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ είναι ο στόχος.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΥΜΕ για την ελληνική ολιγαρχία.
Αντίθετα κλιμακώνουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων, ενάντια στην κυβέρνηση, την αστική πολιτική, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, στο καπιταλιστικό σύστημα που γεννά το φασισμό, τον εθνικισμό και τον πόλεμο.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου