Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Με ελληνικό υποβρύχιο ο ευρωπαικός πόλεμος κατά των προσφύγων

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο της συνεισφοράς του ΠΝ στις επιχειρησιακές δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το υποβρύχιο ΠΟΣΕΙΔΩΝ πρόκειται να συμμετάσχει, από 15 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου 2017, στην Επιχείρηση της ΕΕ “EUNAVFOR MED-Operation SOPHIA”, η οποία διεξάγεται στην κεντρική Μεσόγειο, με τη συμμετοχή μονάδων από την Ελλάδα, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Μεγάλη Βρετανία.
Σκοπός της Επιχείρησης είναι η καταπολέμηση των δικτύων παράνομης διακίνησης ανθρώπων στην κεντρική Μεσόγειο καθώς και η συμβολή της ΕΕ στην εφαρμογή του εμπάργκο όπλων προς τη Λιβύη, σύμφωνα με απόφαση του ΟΗΕ [Resolution 2292(2016)].
Αυτά υποστηρίζει η προπαγάνδα του Καμμένου και της Ε.Ε.
Να θυμίσουμε ότι ο Μπερλοσκόνι είχε υπογράψει συμφωνία με τον Καντάφι που είχε αναλάβει να σταματήσει τους πρόσφυγες της Υποσαχάριας Αφρικής, ενώ κατά τη διάρκεια της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην Λιβύη ο Πολεμικός Στόλος του ΝΑΤΟ είχε διπλό ρόλο:
Να ανατρέψει το καθεστώς βομβαρδίζοντας το.
Και να εμποδίσει τους απελπισμένους πρόσφυγες, πνίγοντας στην Μεσόγειο.
Άρα, οι δουλέμποροι είναι το πρόσχημα για να στραφούν ξανά εναντίον των προσφύγων, θωρακίζοντας την Ευρώπη Φρούριο, να είναι κοντά και σε ετοιμότητα για να δράσουν πολεμικά για μια ακόμη φορά στη Λιβύη.      
Ποια είναι η επιχείρηση “Σοφία”
«Σοφία» είναι η κωδική ονομασία της στρατιωτικής επιχείρησης της Ε.Ε. εναντίον των διακινητών προσφύγων στη Μεσόγειο.
Στόχος της επιχείρησης είναι η καταπολέμηση εγκληματικών ομάδων που δρουν κυρίως από τη Λιβύη. Εξαιτίας του γεγονότος ότι αυτή την περίοδο στη Λιβύη επικρατεί εμφύλιος πόλεμος και χάος, η Ε.Ε. θα δράσει εκτός των χωρικών υδάτων.
Για το λόγο αυτό νομικά δεν απαιτείται προηγούμενη συναίνεση της Λιβύης αλλά ούτε και εντολή των Ηνωμένων Εθνών.
Η επιχείρηση φέρει την επωνυμία «Σοφία» και ονομάστηκε έτσι επειδή ένα κοριτσάκι με αυτό το όνομα γεννήθηκε στη φρεγάτα «Σλέσβιχ Χολστάιν».
Μέχρι σήμερα η επωνυμία της επιχείρησης ήταν EUNAVFOR Med: Επρόκειτο για την πρώτη φάση της επιχείρησης, με σκοπό την παρακολούθηση των σκαφών των διακινητών και των ακολουθούμενων τάσεων/ μοτίβων διακίνησης από τη Λιβύη προς την Ιταλία και τη Μάλτα, που είχε αρχίσει τον Ιούνιο.
Από τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι ο ευρωπαικός στόλος δεν δεσμεύται από τίποτε και από κανέναν.
Ουσιαστικά οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές καθόρισαν ένα πολύ βολικό πλαίσιο αυθαιρεσίας.
Εμείς θεωρούμε ότι η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ είναι οι μεγαλύτεροι ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. 
Οι Έλληνες που υπηρετούν στο Πολεμικό Ναυτικό αν έχουν ΙΧΝΟΣ ΤΙΜΗΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ πρέπει να Αρνηθούν.
Απαιτούμε να γυρίσουν τώρα όλα τα στρατεύματα και τα μέσα που βρίσκονται εκτός συνόρων.

Πρέπει τώρα να βγούμε από τη άθλια Ε.Ε  και το αποκρουστικό ΝΑΤΟ.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου