Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Λογοκρισία στο facebook από τον Καμμένο! Για το καλό μας...

Φαίνεται ότι κάθε ολοκληρωτισμός πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξει και να χειραγωγήσει, πριν κατευθύνει και εκμεταλλευτεί.
Τα διδάγματα της Χούντας των Συνταγματαρχών, έχει αφομοιώσει καλύτερα από τον καθένα ένα γνήσιο πνευματικό τέκνο των Πραξικοπηματιών, ο Πάνος Καμμένος.

Ακολουθώντας παράλληλες, αλλά τόσο ίδιες πορείες με τον Ερντογάν, όχι μόνο στήνει ένα προπαγανδιστικό μηχανισμό, αλλά έρχεται να καταδιώξει κάθε αντίθετη φωνή με σκοπό να εξασφαλίσει ότι μόνο αυτός θα έχει λόγο.

Καταρχήν, μετατρέπει το ΓΕΣ σε νέα ΥΕΝΕΔ, όπου παράγονται άθλια προπαγανδιστικά βίντεο με αποκρουστικό εθνικιστικό και μιλιταριστικό περιεχόμενο, όπου ικανοποιούν το ακροδεξιό πολεμοχαρές ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται!
Παράλληλα, στήνεται μια στεφάνη από μιλιταριστικά-εθνικιστικά σαιτ που ουσιαστικά δρουν ως φερέφωνα του ΥΠΕΘΑ. 
Μεγαλοδημοσιογράφοι και στρατηγοί του στρατιωτικού ρεπορτάζ έρχονται μέσω των εφημερίδων, των ραδιοφώνων και των καναλιών να πλασάρουν την ακροδεξιά πολεμοκάπηλη πολιτική του ηγέτη των ΑΝΕΛ.
Όμως αυτό δεν φτάνει.
Πρέπει να καταστείλει όποιον διαφωνεί. 
Καταρχήν, δύο χρόνια φυλακή σε μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗς ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ γιατί καταγγείλαμε τα καψόνια που γίνονται στον στρατό.
Άγριο κυνήγι των κινητών τηλεφώνων με κάμερα ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα φωτογράφησης των άθλιων συνθηκών που επικρατούν στις μονάδες εξαιτίας των περικοπών λόγω Μνημονίων και των τεράστιων εξόδων για πολεμικές ασκήσεις.
Αποκαλύπταμε πρόσφατα ότι:
Τώρα το Α2 είναι ηλεκτρονικό: 80 στρατιώτες βύσματα-χαφιέδες στο Πεντάγωνο παρακολουθούν τι γράφεται στα social media!
ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι έχει συστήσει στο Πεντάγωνο ομάδα 80 στρατευσίμων (φαντάρων), οι οποίοι υπό την καθοδήγηση μόνιμων αξιωματικών παρακολουθούν τι γράφεται στα social media!
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Παρά το γεγονός ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος υποσχέθηκε ότι όλοι οι φαντάροι θα υπηρετούν στην παραμεθόριο στην πραγματικότητα 80 βύσματα των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν μετάθεση στο Πεντάγωνο με ειδικότητα ηλεκτρονικού χαφιέ.
Ναι του ηλεκτρονικού χαφιέ και μη σας κάνει εντύπωση.
Παρακολουθούν τα σαιτ και τα blog, ενώ χαφιεδίζουν και έχουν σπάσει το facebook.
Δεν το λέμε τυχαία..
Η πρώτη φορά που ενεργοποιούνται είναι για να βρουν το φαντάρο που συμμετείχε στον Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο το Μάρτη του 2016. 
Κατέβασαν τη φωτογραφία από τα blog και την έστειλαν νε επείγον-απόρρητο σήμα στις μονάδες πανελλαδικά για να αναγνωριστεί και να τιμωρηθεί με 40 μέρες φυλακή.
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/02/2-80-social-media.html
Όμως ο ακροδεξιός ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δεν σταματά εδώ.
Ζούμε την εποχή των social media και φυσικά σε facebook, twitter, instagram, blogs κτλ παρόντες είναι και οι στρατιωτικοί. Οι Ένοπλες Δυνάμεις πήραν πρωτοβουλίες για θέματα ασφαλείας. Για το καλό μας...
Έτσι οι Ένοπλες Δυνάμεις εξαιτίας του ότι δεν παραβλέπουν την απήχηση και την ισχύ των social media πήραν την πρωτοβουλία μέσω των Γενικών Επιτελείων να ενημερώσουν τα στελέχη για βασικούς κανόνες χρήσης των κοινωνικών δικτύων.
Ο στόχος είναι προφανώς η προστασία των συμφερόντων της υπηρεσίας αλλά φυσικά και των ίδιων των στρατιωτικών και των οικογενειών τους προκειμένου η ενασχόληση τους με τα κοινωνικά δίκτυα να είναι ευχάριστη και χρήσιμη χωρίς να τους εκθέτει σε κινδύνους.
Αυτά πλασάρει η προπαγάνδα του ΓΕΣ και του ΥΠΕΘΑ.
Οδηγίες λοιπόν για να γράφεις και να σχολιάζεις όπως πρέπει... όπως έκρινε και υπέδειξε ο Πάνος Καμμένος.
ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΩΞΕΙΣ- Διότι δε συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις
Πρόκειται για ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ
Για βίαιη παραβίαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της ελευθερίας της έκφρασης και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.
Καλούμε κάθε συνιστώσα του κινήματος να καταδικάσει αυτή της πρωτοφανή περιστολή δικαιωμάτων που επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΛ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου