Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Επικίνδυνες Προβοκάτσιες με υλικά του Στρατού και υπόπτους στρατιωτικούς στην 95 ΑΔΤΕ!Παρά το γεγονός ότι η Ακροδεξιά ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και το στρατιωτικό κατεστημένο προπαγανδίζουν τον εθνικισμό και το μιλιταρισμό.
Καλλιεργούν τα πολεμοκάπηλα ιδεώδη όπως μόνο η Χούντα των Συνταγματαρχών είχε κάνει.
Προσπαθούν να θέσουν τον Στρατό στο κέντρο της πολιτικής ζωής και να αποκρύψουν ότι αποτελεί έναν πανάκριβο και εχθρικό προς την κοινωνία μηχανισμό ταξικής κυριαρχίας.
Την ίδια στιγμή η πραγματικότητα του Στρατού αποκαλύπτει τη βαρβαρότητα και την αισχρότητα που κυριαρχεί.
Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των στρατιωτικών μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις που αναφέρονται στις αρμοδιότητες της Αντιτρομοκρατικής.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από   την αρχή και ας δούμε της ανακοίνωση του ΓΕΣ
Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε έκτακτη επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ και συγκεκριμένα το Στρατηγείο του Σχηματισμού, το 6ο ΕΤΕΘ, την 95 ΕΑΡΜΕΘ και την ΔΑΝ ΤΗΛΟΥ.
Ο Αρχηγός διαπίστωσε το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά, που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού και κατέστησε σαφές ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του.

Τι αλήθεια λέει;
Ας δώσουμε το λόγο στο armynow.net

Η σημερινή ανακοίνωση του ΓΕΣ για την επίσκεψη του Αρχηγού Αλκιβιάδη Στεφανή στην 95 ΑΔΤΕ, δεν αναφέρει μια εθιμοτυπική επίσκεψη, παρά το γεγονός ότι είναι ουδέτερα διατυπωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArmyNow.net ο Αρχηγός ΓΕΣ κινήθηκε άμεσα και κατέβηκε ο ίδιος στη Ρόδο, μετά το περιστατικό με την εξεύρεση στρατιωτικού υλικού μπροστά από τραπεζικό μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου, όπως αποκάλυψε το ArmyNow.net και η κινητοποίηση ήταν άμεση. Ο Αρχηγός διέταξε την πλήρη διερεύνησή της και για τον λόγο αυτό κατέβηκε ο ίδιος στο νησί.
Ένα ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο Νοέμβριο και διερευνάται η εμπλοκή στελεχών από το 6ο ΕΤΕΘ.
Αν και τα υλικά που βρέθηκαν προχθές τελικά ήταν ήσσονος σημασίας, δεν παύει το γεγονός να είναι σημαντικό, καθώς πρόκειται για στρατιωτικά υλικά που κάποιοι τοποθετούν στο δρόμο!
Τελευταία βρέθηκαν ένα πυραγωγό σχοινίο και πυροτεχνικές διατάξεις, δηλαδή στρατιωτικές φωτοβολίδες.

Δηλαδή μιλάμε για μια επικίνδυνη προβοκάτσια που την είχαν επαναλάβει.
Κανείς δεν τιμωρήθηκε.
Από κανέναν δε ζητήθηκαν ευθύνες.
Συγκάλυψη.
Για να σωθεί το Γόητρο του στρατού προστάτευσαν ξανά τους επικίνδυνους στρατιωτικούς.
Αλήθεια, φαντάζεται ο καθένας μας τι θα γινόταν αν χάνονταν καμιά σφαίρα και οι ευθύνες βάρυναν κάποιο φαντάρο.  
Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια μονάδα που τουλάχιστον μια φορά το χρόνο θα απασχολήσει με μια επιστολή-καταγγελίας.
Θυμίζουμε:
Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΑΓΕΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 95 ΑΔΤΕ;
Ο ΑΓΕΣ Στεφανής πρέπει να είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για την 95 ΑΔΤΕ, στη Ρόδο, μια μονάδα που συστηματικά παραβιάζει τις διαταγές, ποδοπατά το πρόγραμμα εκπαίδευσης και παραβιάζει τα δικαιώματα των φαντάρων.    http://diktiospartakos.blogspot.gr
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΣΤΕΓΑΝΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου